Olur olur kuzucan neden olmasin vaktini bekliyor demekkiAyy ne kadar güzel hayırlı bi rüya canım ya tüylerim diken diken oldu inşallah vardır bebişin seninledir kuzu ya
Minnoşum bir senden birde sedoşdan hayırlı haber bekliyorum acayip umutluyum sizden kuzularOlur olur kuzucan neden olmasin vaktini bekliyor demekki
Ay insallah canim insallah.Altta komsu teyzem var nur yuzlu bi teyze gecen asansöre binicektim yavrum nasilsim dedi bende iyiyim teyzecim dedim ruyamda gordum yavrum sen hamilemisim dedi bende bian sasrdim yok teyzecim INŞALLAH nasip olur dedim ya rüyasında beni görmüş brn ona gidip teyzecim ben hamileyim diyomusum oda cok murlu oluyormus sormak istemiz banada cok samimiyetimiz yok haci teyzeye malummu oldu acaba yaa cok guzel hiseettim kendimi sizlerlede paylasim dedim kuzular
Hayırlı akşamlar amin hepimizin cuma akşamı hayr olsun canımİyi akşamlar kızlar aksaminiz gzl olsun
Hoşgeldin canım topiğimiz aksar whatsapp olursa canımKizlae ben geldim? Kizlar whatsapp grubuna ne dersiniz yoksa ben mi abarttim?
Ben de az once oyle dusundum.Hoşgeldin canım topiğimiz aksar whatsapp olursa canım
Benim bu ay olmadı kısmet bi daha ki aya inşallah tatlım yeni gruba gerek yok balım burdada herşeyi konuşuruz canımcımKızlar genelde az yazıyor olsamda hep okuyrm yazdıklarınızı. şimdi okurken dusundumde keşke hepimiz bu ay hamile kalsak sonra ye i grup kurup orda işte benimki şöyle seninki nasıl vs.diye yazissak beraber gecirsek herşeyi ne gzl olur
İns.diger aya canım .hergun dua ediyrm hepinize inş.2017 gzl haberle girerizBenim bu ay olmadı kısmet bi daha ki aya inşallah tatlım yeni gruba gerek yok balım burdada herşeyi konuşuruz canımcım
Aminnnİns.diger aya canım .hergun dua ediyrm hepinize inş.2017 gzl haberle gireriz
Ay
hadi insallaaaaah .d belkide malum olmustur
Ayy ne kadar güzel hayırlı bi rüya canım ya tüylerim diken diken oldu inşallah vardır bebişin seninledir kuzu ya
INŞALLAH bitanelerimmm bende ayri bi heyecanladimmmOlur kuzum neden olmasin
Allah in takdiri nasilsa belki malum olmustur
Ayy kuzumm INŞALLAH yaa benden umutlumusun yaaa INŞALLAHMinnoşum bir senden birde sedoşdan hayırlı haber bekliyorum acayip umutluyum sizden kuzular
Kuzum hamis olsakta burda beraber 9 ayi bekleriz ahh keskeeeeKızlar genelde az yazıyor olsamda hep okuyrm yazdıklarınızı. şimdi okurken dusundumde keşke hepimiz bu ay hamile kalsak sonra ye i grup kurup orda işte benimki şöyle seninki nasıl vs.diye yazissak beraber gecirsek herşeyi ne gzl olur
Aynen bende dun katilmama ragmen burasiz yapamiyorum hahahöyle hallerdeyiz ki insan akrabadan çok yabancı arıyor yanında daha samimi daha içten oluyor cunku ben ne yaparsanı uyarıminternet paketim bana yetmesede wifi buldukca yazarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?