Ayy kizlar cok tatlisinizzz biraz hastayimmm oyzuden pek gelemedim bendeee bugunAynen bende dun katilmama ragmen burasiz yapamiyorum hahah
Dimi ya kuzu başka gruba gerek yok bütün kızlar toplandık her halimizi yazıyoruz birbirimizin dilinden anlıyoruz paylaştıkça umutlarımızı mutluluklarımızı çoğalıyoruzKuzum hamis olsakta burda beraber 9 ayi bekleriz ahh keskeeee
Geçmiş olsun bende hastayım ama hastanem burası oldu ya kız hastalığımı unutuyom ya size takıldıkça hahahaAyy kizlar cok tatlisinizzz biraz hastayimmm oyzuden pek gelemedim bendeee bugun
Aynen bitanemmm burasi bize ugurlu geldi terketmek olmaz tabiiDimi ya kuzu başka gruba gerek yok bütün kızlar toplandık her halimizi yazıyoruz birbirimizin dilinden anlıyoruz paylaştıkça umutlarımızı mutluluklarımızı çoğalıyoruz
Ben 27 yasindayim canim corumda yasiyorumyaşlar kaç kızlar nerelerde yaşıyosunuz tanışalım iyice
Sagol balim aynen burasi ilac givi dimiGeçmiş olsun bende hastayım ama hastanem burası oldu ya kız hastalığımı unutuyom ya size takıldıkça hahaha
33 yaşındayım istanbulda yaşıyorum hamile kalmak için yarışıyorum arkadaşlara başarılar diliyorumyaşlar kaç kızlar nerelerde yaşıyosunuz tanışalım iyice
Oluyormus kuzum yaaaslm kızlar ya size bişey sormak istiyorum bugün reglim bitti dünden beri kasıklarımda ve vajinaya doğru bi baskı ve ağrı var regl biter bitmez yumurtlamış olamam değil mi
beni guldurdun ya helal olsun33 yaşındayım istanbulda yaşıyorum hamile kalmak için yarışıyorum arkadaşlara başarılar diliyorum
Evde oturup hiç dışarı çıkmayan ben hasta oldum ya kız boğazım başıma bela oldu tövbe yarabbimSagol balim aynen burasi ilac givi dimisenin neyin var balim
çorumlumusunuzBen 27 yasindayim canim corumda yasiyorum
Ben çok duygusal bi hatunumda arada şebekliğim tutuyor bende kendimi çözemedim burdada can dostu oluruz tatlımbeni guldurdun ya helal olsunçok pozitifsin herkese senden şart bi can dostu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?