Kuzuu uzulmemek eldemi yaaUmya canııımm kıskanmış kocan senii belli yanii üzülmee kıyamamm bak güzel fiçudumuzu strese sokmuyoruz
Bizde seni ozledikkkk canikommmmmHoşbulduk balımm özledim siziii :)
Anneler üzülmesin sen belli etme, olmaması lazım ama olabiliyor bazen böyle şeyler işte oyy kuzummBizde seni ozledikkkk canikommmmm
12 yıllık evliyim canım ben yeni istemeye başladım 1 aydır deniyoruz bu ay olmadı inşallaah bir dahaki aya kaldı umudum27 aralikkac senelik evlisiniz kizlar hamilelik ne zamandir istiyosunuz bende taniyayim sizleri
Bu arada hoşgeldin aramıza topiğimize canım27 aralikkac senelik evlisiniz kizlar hamilelik ne zamandir istiyosunuz bende taniyayim sizleri
7 aylik evliyiz27 aralikkac senelik evlisiniz kizlar hamilelik ne zamandir istiyosunuz bende taniyayim sizleri
Anneler üzülmesin sen belli etme, olmaması lazım ama olabiliyor bazen böyle şeyler işte oyy kuzumm
Kaydettim senide listeye27 aralikkac senelik evlisiniz kizlar hamilelik ne zamandir istiyosunuz bende taniyayim sizleri
Bizde seni özledik balllHoşbulduk balımm özledim siziii :)
Bizde seni özledik balll
hadi insallaaaaah .d belkide malum olmusturAltta komsu teyzem var nur yuzlu bi teyze gecen asansöre binicektim yavrum nasilsim dedi bende iyiyim teyzecim dedim ruyamda gordum yavrum sen hamilemisim dedi bende bian sasrdim yok teyzecim INŞALLAH nasip olur dedim ya rüyasında beni görmüş brn ona gidip teyzecim ben hamileyim diyomusum oda cok murlu oluyormus sormak istemiz banada cok samimiyetimiz yok haci teyzeye malummu oldu acaba yaa cok guzel hiseettim kendimi sizlerlede paylasim dedim kuzular
Ayy ne kadar güzel hayırlı bi rüya canım ya tüylerim diken diken oldu inşallah vardır bebişin seninledir kuzu yaAltta komsu teyzem var nur yuzlu bi teyze gecen asansöre binicektim yavrum nasilsim dedi bende iyiyim teyzecim dedim ruyamda gordum yavrum sen hamilemisim dedi bende bian sasrdim yok teyzecim INŞALLAH nasip olur dedim ya rüyasında beni görmüş brn ona gidip teyzecim ben hamileyim diyomusum oda cok murlu oluyormus sormak istemiz banada cok samimiyetimiz yok haci teyzeye malummu oldu acaba yaa cok guzel hiseettim kendimi sizlerlede paylasim dedim kuzular
İyiyiz canımcım aaa niye üzülüyorsun aklımızdasın ama yazıya dökmemişiz canım hiç unuturmuyuz seni bitanemNasılsınız kızlar bakiyorum arayıp soran yok beni
Olur kuzum neden olmasinAltta komsu teyzem var nur yuzlu bi teyze gecen asansöre binicektim yavrum nasilsim dedi bende iyiyim teyzecim dedim ruyamda gordum yavrum sen hamilemisim dedi bende bian sasrdim yok teyzecim INŞALLAH nasip olur dedim ya rüyasında beni görmüş brn ona gidip teyzecim ben hamileyim diyomusum oda cok murlu oluyormus sormak istemiz banada cok samimiyetimiz yok haci teyzeye malummu oldu acaba yaa cok guzel hiseettim kendimi sizlerlede paylasim dedim kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?