- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
Ay oglaklar inat midirbenimki oğlak .. bende çorumluyummmmmm
Seker kutum benim ya cok tatlisin oyy benim kuzum INŞALLAH hemen gecer boğazlarınSağol bebeem bugün ilk defa dışarı çıktım ekmek almak için iki adımlık yerde tipi gibi kar yağdı başka bişey için çıksam herhalde yıldırıma denk gelcektim bide camdan bakıyorum yağıyormu yağmıyor mu dye meğer beni bekliyomuş yağmak için çıktımda havanın gazını aldım kuzum
rabbim acil şifalar versin inşallahSeskes balim ya buguun biraz canimda skkn esimin is yerindrki bi tanidigi bugn is kazasi gecirmis yogun bakimdaymis cok üzüldüm esim cok mutsuz geldi eve kuzum simdide uyuyakalmis ALLAHIM acil aifalar versin...
kuzum bizim bugun olmadi halbuki takvim programinda yarin yumurtlama diyor ya buun yumurtlarsam e dusundum bian ama tabiki o adamcağızıda düşünüyorum acil sifalar versin neblym@min123 @Umya
Aminn canım rabbim şifasını versin ianşallah bugün yarış falan yok sana bu can sıkıntısıyla üzüntüyle olmaz yarın yapışırsın yakasına kocişininSeskes balim ya buguun biraz canimda skkn esimin is yerindrki bi tanidigi bugn is kazasi gecirmis yogun bakimdaymis cok üzüldüm esim cok mutsuz geldi eve kuzum simdide uyuyakalmis ALLAHIM acil aifalar versin...
kuzum bizim bugun olmadi halbuki takvim programinda yarin yumurtlama diyor ya buun yumurtlarsam e dusundum bian ama tabiki o adamcağızıda düşünüyorum acil sifalar versin neblym@min123 @Umya
vallaöyle diyolar da ben o konuda pek verimli olamıyorum karşımdaki ne isterse yaparım bi kötülüğüde dokunsa unuturum hemen inatlaşamıyorum ama tabi konu eşime gelince inatlaşırımAy oglaklar inat midir
Zaten o yuzden isindik hahaBenimde bogaaa
Canimm uyku apnesi olabilir miGünaydın kuzular bi görseniz karla kapli harika manzarayla uyandık kar bembeyaz butun hayallerimiz gibi hepimiz icin dualarimi ettim huzurla doldusimdi esime kahvalti hazirladim ise yollucam sonra ben biraz daha uyucam uykucu olduğum dogrudur
Ballar ben size bisi sorcaktim bende gece yattgimda arada basima gelen var mi nefesim daralmis olup sicrayarak uyanyorum sanki nefem.kesiliyor bian kalbim.cok hizli bisekilde atiyoroanda sicrayarak uyandim kuzum kalbimim seseini agzimda hissetim valla bu sekilde olmaya basladi uykumda korkuyorum kizlar esiemde soylemiyorum çünkü kafasina takar uzulur diye siziinle paylastim sizce neden boyle oluyorum arada oluyor kuzum iki sebeb aklima geliyor gece yatmadan once buaaralalr yemek yedigim icin yada kuzular stresten nasil bi önlem alabilirim kuzular bana yardimci olur musunuz iyilik meleklerim
Kizlar yeni yazilar gelince nasil yeniliyorsunuz sayfayi. Ben size yetisemiyorum. O yuzden whatsapp yapalim diye dusundum.
Kkuzum bizde watsabi düşünmüştük ama vazgectik kuzum cunku topigimizi birakmak istemedik burda cok arkadasimiz var bura bize ugurlu gelecekKizlar yeni yazilar gelince nasil yeniliyorsunuz sayfayi. Ben size yetisemiyorum. O yuzden whatsapp yapalim diye dusundum.
Tam bilgim yok balum nasi bisi acabaCanimm uyku apnesi olabilir mi
Yok kuzum zaten uyumus yemek bile yemedi dogru duzgun mutsuzdu hergu gördüğü is arkdasi AMIN kuzumAminn canım rabbim şifasını versin ianşallah bugün yarış falan yok sana bu can sıkıntısıyla üzüntüyle olmaz yarın yapışırsın yakasına kocişinin
DimiiiZaten o yuzden isindik haha
Olsuun yarın yola devam canikoomYok kuzum zaten uyumus yemek bile yemedi dogru duzgun mutsuzdu hergu gördüğü is arkdasi AMIN kuzum
Kuzum ama bugun yumurtladysam korkuyorum kuzu buin 16si 14nde olmuştu kuzum
Tam bilgim yok balum nasi bisi acaba[/QUOTE
Uyku apnesi günümüzde en sık görülen hastalıklardan biridir. Son verilere göre ülkemizde görülme sıklığı %5-10 civarındadır. Apne, en az 10 saniye süreyle nefesin durması olarak tanımlanmaktadır. Uyku apnesi de bu nefes durmasının uyku sırasında meydana gelmesidir. Tam anlamıyla bu kuzum işte yani benim aklıma direk bu geldi ama başka bişey de olabilir doktora gitmelisin
Aynen kuzum napalimOlsuun yarın yola devam canikoom
Hayırlı geceler canım öpüyorum bende inşallah görüşmek üzerekızlar ben gider hayırlı akşamlar yarın eşlik ederim size çok öptüm sizleri yeni güne güzel başlamanız dilegyleeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?