❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Yok kuzum zaten uyumus yemek bile yemedi dogru duzgun mutsuzdu hergu gördüğü is arkdasi AMIN kuzum

Kuzum ama bugun yumurtladysam korkuyorum kuzu buin 16si 14nde olmuştu kuzum
Yaa keske opup uyandirsan biraz moral versen masaj yapsan falan. Sonrasi gelir belki..diger gunler cunku dusuk gebelik sansi...

Yaa keske opup uyandirsan biraz moral versen masaj yapsan falan. Sonrasi gelir belki..diger gunler cunku dusuk gebelik sansi...
Kuzum 17simde yumurtlama diyor bugun 16siya kuzummm yarin yumurtlarim INŞALLAH... oyyle derin uyuyor ki kuzum sabahda 6da ise kalkiyor ya kiyamiyorum uzgunde... kacmaz umarim yumurtlama

Kuzum surekli yemiyorumda 1 2 gun yedim o mu etkiledi dedim hep olmuyor balimda 2 3 ayda 1 oluyor dikkat etcem cok tesekkur ederim kuzummmm yardımların icinnnn daha dikat edicem
Belki etkilemiştir canım hasss bi vücudun varsa... rica ederim kuzum ne demek direk o aklima gelince yazayım dedim canimcim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…