- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Yaa keske opup uyandirsan biraz moral versen masaj yapsan falan. Sonrasi gelir belki..diger gunler cunku dusuk gebelik sansi...Yok kuzum zaten uyumus yemek bile yemedi dogru duzgun mutsuzdu hergu gördüğü is arkdasi AMIN kuzum
Kuzum ama bugun yumurtladysam korkuyorum kuzu buin 16si 14nde olmuştu kuzum
Hayirli geceler hemserimmmmkızlar ben gider hayırlı akşamlar yarın eşlik ederim size çok öptüm sizleri yeni güne güzel başlamanız dilegyleeeeee
Canımcım burdada kar yok ama hava beni bekliyormuş bi çıktım kar bastırdı bi anda bende bi an şok oldum işte gazını aldım iki adımlık yerde havanınSeskes Bir burda kar goremedik az bir yağdı geçti hemen
Kuzum 17simde yumurtlama diyor bugun 16siya kuzummm yarin yumurtlarim INŞALLAH... oyyle derin uyuyor ki kuzum sabahda 6da ise kalkiyor ya kiyamiyorum uzgunde... kacmaz umarim yumurtlamaYaa keske opup uyandirsan biraz moral versen masaj yapsan falan. Sonrasi gelir belki..diger gunler cunku dusuk gebelik sansi...
Nasilsin bitanemAsksevgihuzur Iyi geceler canim
http://sizdeduyun.com/uyku-apnesinin-dogal-ve-bitkisel-tedavisi/ canum şu linkten bi araştır istersen bitkisel yöntemleri de var. Ama bak bunu tetikleyen unsur kiloymuş kuzu dikkat et kendine gece yemek yeme bence bu da tetikliyor olabilir çok geçmiş olsun kuzumKuzum ya bak analatgn gibi olduuu N Nurumcan94 balimmmmm ya çözümü var miki
Kuzum surekli yemiyorumda 1 2 gun yedim o mu etkiledi dedim hep olmuyor balimda 2 3 ayda 1 oluyor dikkat etcem cok tesekkur ederim kuzummmm yardımların icinnnn daha dikat edicemhttp://sizdeduyun.com/uyku-apnesinin-dogal-ve-bitkisel-tedavisi/ canum şu linkten bi araştır istersen bitkisel yöntemleri de var. Ama bak bunu tetikleyen unsur kiloymuş kuzu dikkat et kendine gece yemek yeme bence bu da tetikliyor olabilir çok geçmiş olsun kuzum
Az ye kız zaten şişicen şimdiden şişirme kendini aaaKuzum surekli yemiyorumda 1 2 gun yedim o mu etkiledi dedim hep olmuyor balimda 2 3 ayda 1 oluyor dikkat etcem cok tesekkur ederim kuzummmm yardımların icinnnn daha dikat edicem
Belki etkilemiştir canım hasss bi vücudun varsa... rica ederim kuzum ne demek direk o aklima gelince yazayım dedim canimcim yardımcı olabildiysem ne mutlu banaKuzum surekli yemiyorumda 1 2 gun yedim o mu etkiledi dedim hep olmuyor balimda 2 3 ayda 1 oluyor dikkat etcem cok tesekkur ederim kuzummmm yardımların icinnnn daha dikat edicem
kuzu watsap olursa biz burayi aksariz diye dusunmustuk amaaKizlae ben geldim? Kizlar whatsapp grubuna ne dersiniz yoksa ben mi abarttim?
ALLAH razi olsun bitanemBelki etkilemiştir canım hasss bi vücudun varsa... rica ederim kuzum ne demek direk o aklima gelince yazayım dedim canimcim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana))
Şükürler olsun boy gösterdin nerdesin sen ya bizi bırakıyorsun buralarda üvey evlat gibikuzu watsap olursa biz burayi aksariz diye dusunmustuk amaa
Iyiyim balim dustaydim azicik uzun surdu :)Umya canim nasil oldun bal kaymakim
Haklisin fistikkkAz ye kız zaten şişicen şimdiden şişirme kendini aaa
Aynen ya aynısı bide başa donuyorYukledim baktim deisen bisi yok bende sildim,esos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?