Hmm yarışmadaydın yani tabi tabi uzun sürsünIyiyim balim dustaydim azicik uzun surdu :)
Yeni ciktim siz neler yapiyorsunuz ballar
Daha iyiyim bal cok şükür_Masalim_ iyiyim kuzucum sen nasilsin
Ben 27 yasindayim canim corumda yasiyorum
yaşlar kaç kızlar nerelerde yaşıyosunuz tanışalım iyice
Ecmain olsun kuzumm aminnALLAH razi olsun bitanem
Yok kuzuu yaa oyalandim dusta :)Hmm yarışmadaydın yani tabi tabi uzun sürsün
Hee bende çok seviyom ya bu sıcak suyu netcez böyle çok haşır neşir oluyoruz ayy benim bugün bitti kırmızılarım duşa atcam kendimi sıcak sulara ohh misssYok kuzuu yaa oyalandim dusta :)
Sicak su delisiyim de azicik :)
Hayatimmm ben bugun pej keyifsizim dedim dus alayim ondann amaa aklim sizdeydi dedim simdi kim bikir kac sayfa yazdilar :)Şükürler olsun boy gösterdin nerdesin sen ya bizi bırakıyorsun buralarda üvey evlat gibi
Yeni okudum kuzumm
İyi misin şimdi su bencede iyi geliyor abdest almak insanı sakinleştiriyor yumuşatıyor canımHayatimmm ben bugun pej keyifsizim dedim dus alayim ondann amaa aklim sizdeydi dedim simdi kim bikir kac sayfa yazdilar :)
Oyy seni yerim sedoşummmmmSihhatler olsun balimUmya
Aynen namaz da kildim rahatladim yatagimdayim simdi can canİyi misin şimdi su bencede iyi geliyor abdest almak insanı sakinleştiriyor yumuşatıyor canım
Nasipse olur dimi zaten kuzum haklisin yarin yumutliyorum kuzum bakalimYeni okudum kuzumm
Rabbim acil sifalat versin insallah
Sende uzulme yumurtlama gununun oncesi ve sonrasi o gunlerde onemli kuzum sen esine moral ver
ALLAH kabul etsin canim benim oh mis bi gelişme varmi kuzum kirginlik durumu nasil olduAynen namaz da kildim rahatladim yatagimdayim simdi can can
Allah kabul etsin fıstıkım benim bizler içinde dua et olur mu bitanemAynen namaz da kildim rahatladim yatagimdayim simdi can can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?