❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Aynen canim benimm
Ben pek yumurtlama zamani falan onlara inanmam olacahi varsa oluyor
Eskiden annelerimiz onvu testiylemo hamile kaldi sanki
Sen takilma oyle seylere kuzucan
Vallahi seninle aynı düşüncedeyim tatlım ben hiç yapmadım ovulasyon testi falan en o kadar sıkıya gelemem

Aynen canim benimm
Ben pek yumurtlama zamani falan onlara inanmam olacahi varsa oluyor
Eskiden annelerimiz onvu testiylemo hamile kaldi sanki
Sen takilma oyle seylere kuzucan
Valla dlgru soyliyosun kuzum yaaa ALLAH ol derse olur zaten INŞALLAH ol demistirde olmuştur kuzummmm

2aralikta adet olmustum ve 6snda bitti 14 15 16sinda iliski oldu takvimimde 11den 17sine kadar hamilelik icin orta yuksek sams araligi yaziyor 16si yumurtlama gunu oldugu yaziyor 14 15 16 aralikta a iliski oldu hamile olabilirmiyim ?

2aralikta adet olmustum ve 6snda bitti 14 15 16sinda iliski oldu takvimimde 11den 17sine kadar hamilelik icin orta yuksek sams araligi yaziyor 16si yumurtlama gunu oldugu yaziyor 14 15 16 aralikta a iliski oldu hamile olabilirmiyim ?
Yaa Nasippp
Eger kaliteli sperm
Ve catlamaya hazir bir yumurtalik varsa neden olmasin

Kuzum olma ihtimali varr INŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…