Aynen canim benimmNasipse olur dimi zaten kuzum haklisin yarin yumutliyorum kuzum bakalim
Sagol balimALLAH kabul etsin canim benim oh mis bi gelişme varmi kuzum kirginlik durumu nasil oldu
Oyy seni yerim balli kurabiyeemAllah kabul etsin fıstıkım benim bizler içinde dua et olur mu bitanem
Vallahi seninle aynı düşüncedeyim tatlım ben hiç yapmadım ovulasyon testi falan en o kadar sıkıya gelememAynen canim benimm
Ben pek yumurtlama zamani falan onlara inanmam olacahi varsa oluyor
Eskiden annelerimiz onvu testiylemo hamile kaldi sanki
Sen takilma oyle seylere kuzucan
Aminnn bitanem yaOyy seni yerim balli kurabiyeem
Allah gomlumuzdekini hayira cevirip nasip etsin insallah luzucam
Valla dlgru soyliyosun kuzum yaaa ALLAH ol derse olur zaten INŞALLAH ol demistirde olmuştur kuzummmmAynen canim benimm
Ben pek yumurtlama zamani falan onlara inanmam olacahi varsa oluyor
Eskiden annelerimiz onvu testiylemo hamile kaldi sanki
Sen takilma oyle seylere kuzucan
Akisina birakmak en iyisi yavruuuVallahi seninle aynı düşüncedeyim tatlım ben hiç yapmadım ovulasyon testi falan en o kadar sıkıya gelemem
Yarin ola hayrola balimSagol balim
Ayniyiz halaa soguk ruzgarlar esmektee
Oyy masallah cok guzel sehir sana ugurlu gelsin evladinla dolasmayi nasip etsinnn canimmmmEki Görüntüle 1926051
Kuzular buda benim sehirimden oh miss
Aaminnnnn bebisimmmm Aminnnnn amonnnn aminnnnValla dlgru soyliyosun kuzum yaaa ALLAH ol derse olur zaten INŞALLAH ol demistirde olmuştur kuzummmm
Ne guzel dua ettun agzina saglik kuzum cok AMIN INŞALLAH kuzumOyy seni yerim balli kurabiyeem
Allah gomlumuzdekini hayira cevirip nasip etsin insallah luzucam
Hee akışına bıraktım sonu hayrola inşallahAkisina birakmak en iyisi yavruuu
Oyyy AMIN bitanem benimOyy masallah cok guzel sehir sana ugurlu gelsin evladinla dolasmayi nasip etsinnn canimmmm
Yaa Nasippp2aralikta adet olmustum ve 6snda bitti 14 15 16sinda iliski oldu takvimimde 11den 17sine kadar hamilelik icin orta yuksek sams araligi yaziyor 16si yumurtlama gunu oldugu yaziyor 14 15 16 aralikta a iliski oldu hamile olabilirmiyim ?
Kuzum olma ihtimali varr INŞALLAH2aralikta adet olmustum ve 6snda bitti 14 15 16sinda iliski oldu takvimimde 11den 17sine kadar hamilelik icin orta yuksek sams araligi yaziyor 16si yumurtlama gunu oldugu yaziyor 14 15 16 aralikta a iliski oldu hamile olabilirmiyim ?
Aminnn canimin iciOyyy AMIN bitanem benim
InsAllah hamileyimdir yeni evliyim 2aylikKuzum olma ihtimali varr INŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?