INŞALLAH canim.. bizde onu konuşuyorduk bende ayni takvimi kullaniyorum 12soyle 17si yuksek orta diyo 12 14 de iliaki oldu 17sinde olur bakalim tutucak mi o takvimede cok inanma balimInsAllah hamileyimdir yeni evliyim 2aylik
Amin canım inşallah çok yeni evlisin hayırlısı olsun hakkında tatlımInsAllah hamileyimdir yeni evliyim 2aylik
28sinde felan kan testi yaptirsam cikarmi hamilelik durumu varsa :)Yaa Nasippp
Eger kaliteli sperm
Ve catlamaya hazir bir yumurtalik varsa neden olmasin
Bat nezmn ball28sinde felan kan testi yaptirsam cikarmi hamilelik durumu varsa :)
Sagol hayirlisi bakalim :)Amin canım inşallah çok yeni evlisin hayırlısı olsun hakkında tatlım
Bat ne oluyor ablaBat nezmn ball
Adet tarihin canımBat ne oluyor abla
Kız o nasıl sıkıldı yazmakCanim sikildi nedense
30 araliktaAdet tarihin canım
Bende yeni katıldım aranıza 4 aylık hamileyim inşallah hayırlısıyla kucaklarız bebeklerimiziAa mantikli kuzular yaziyorum simdi begenmenize cok sevindimmm siziiii cok seviyorum
Belli olur guzelimmm30 aralikta
Aa hamiss geldi rabbim sag salim kucagjna almayi nasip etsinBende yeni katıldım aranıza 4 aylık hamileyim inşallah hayırlısıyla kucaklarız bebeklerimizi
Hoşgeldin ne güzel bi hamişimiz daha oldu engin tecrübelerinden faydalanmak isteriz rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah canımBende yeni katıldım aranıza 4 aylık hamileyim inşallah hayırlısıyla kucaklarız bebeklerimizi
Bu programin adi ne bal30 aralikta
Hangi takvimi indireyim canim bundami sikinti var programlar bilemez ama bazilari buna gore ayarliyor bazen tutuyor isteINŞALLAH canim.. bizde onu konuşuyorduk bende ayni takvimi kullaniyorum 12soyle 17si yuksek orta diyo 12 14 de iliaki oldu 17sinde olur bakalim tutucak mi o takvimede cok inanma balim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?