- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
Hahaha aynı bendensin kuzum valla ben de yaptıktan sonra üzülüyorum ama çok alıngan oluyoruz bu dönemlerde:)) ahahahh aynen ama ben esim yokken yapiyorm evde yalniz.deli gibi konusuyrm kendi kendime baya baya tartisiyorz he :)) kocisede ara ara bi parlayip bi sonuyrom.kiriliyo sonra kedi gibi ugras dur gonul almaya adaminda canindan bezdi vallah :)))
usutme olunca yanma oluyo kuzum.isutmeler enfeksiyonlar uzerine mastir yaptimda azucuk:)) rahim devamli kendini temizleme derdinde belirli bi miktar her kadindan akinti geliyoda.enfeksiyon varsa peynir kivamimda kasintili yanmalı oluyo ve kokulu.yumurtlama döneminde beyaz sesffaf yumirta aki kivaminda.gebelik doneminde şaldir şaldir selale misali geliyo.ayy ben bi kitap mi yazsam adida nasil hamile kalamadim olsun :)))Ben de hiç akıntı Yok genelde üşütme kaynaklı daha çok oluyor bir önceki ay afedersiniz su gibiydi şimdi Yok 2 gün önce sarı gibi geldi ama yine mi üşüttüm dedim başka olmadı
aynen canim olsun bugunlerde gecicek deyip avuncaz nasibimze daha cok var demekkiHahaha aynı bendensin kuzum valla ben de yaptıktan sonra üzülüyorum ama çok alıngan oluyoruz bu dönemlerde
usutme olunca yanma oluyo kuzum.isutmeler enfeksiyonlar uzerine mastir yaptimda azucuk:)) rahim devamli kendini temizleme derdinde belirli bi miktar her kadindan akinti geliyoda.enfeksiyon varsa peynir kivamimda kasintili yanmalı oluyo ve kokulu.yumurtlama döneminde beyaz sesffaf yumirta aki kivaminda.gebelik doneminde şaldir şaldir selale misali geliyo.ayy ben bi kitap mi yazsam adida nasil hamile kalamadim olsun :)))
amiin canim tum bekleyenlerede insallahh.temizlenmistr insallah kuzumKuzum rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah Göbüşün kocaman olsunnn kızım ben de yanma Yok çok şükür bir önceki ay vardı çok akıntı belki de temizlendi diye gelmiyordur ay inşallah öyledir
bak benimde akintm var bu aralar senin anlattgn gibi.boyle yururken vajinada baloncuk patliyoms gibi :)) bi suru belirti var bu ay ama.beynim bana oyun oynuyo bende ona oynuyrm habire hic heveslenme adet olcan kizim diyorm :)) ayy bu ay herlesten patir patir pozitifli test istiyorm bende dahil benden gelmz gibi de sizden gelzin:))
Hadi inşallah kuzum inşallah müjdeni alırız canım Rabbim yüzünü güldürsün sevindirsin tatlı ♥Son 3 gün kızlar
Kuzum beni de geciktirdi soğan suyu aşırı karnım şişti gaz sıkışması yaptı ama galip ben geldim 2 defa uyguladım sonra incir havuç kürüne geçtim inşallah hamişliktendir senin gecikmenKuzum ben bu ay soğan kürü yaptım o mu geciktirdi acaba bu kadar yoksa beynim bana mı oynuyor anlamadımonu da denicem kuzum aklımda
Canım Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik yaşatsın elleri ayakları düzgün sağlıklı hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı hayrlı evlat eylesin Rabbim hayrlı yazılar yazsın sorunsuz ağrısız kolay doğum ile sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Mevlam amin amin inşallah canım bizlere de nasip etsin Rabbim inşallah tez vakitte hayrlısı ileHayırlısıyla pozitif haberler le gel inşallah canım :)
@dilekylmz22Camelwhite Zeytin_yesili kızlar sizlerden de bekliyorum bebiş haberleri inşallah benim için de dua edin olur mu sanırım hareketleri ne bir şekilde hissedene kadar böyle kaygılı olmaya devam edicem
Aynen bende de var kuzum o belirtiler zaten uyguladığım süre içinde sürekli yumurtalık ağrısı çektim 1 haftadır da karnım ağrıyor amin kuzum inşallah şimdi test yapsam olur mu sabah mı yapsam acabaKuzum beni de geciktirdi soğan suyu aşırı karnım şişti gaz sıkışması yaptı ama galip ben geldim 2 defa uyguladım sonra incir havuç kürüne geçtim inşallah hamişliktendir senin gecikmen
Kuzum Rabbim inşallah bu ay müjdeni gönderir inşallah çok sevinir mutlu olur bizleri de sevindirirsin inşallahben ocakta kimyasal gecrdm canim ondan.devreler karisti 38.gunu adet oldum.simdi bilmiyrm iste hangi ayin kaçın da olcam.o yuzden hic takmiyorm zaten umit falanda yok.ne zaman olursa
Kuzum hiç bilgim yok kuzucanlar sabah ilk idrar ile yaptı sende bekle kuzum yarın sabah ilk idrarınla yap inşallah inşallah yarın müjde verirsin bize ay ben heyecan yaptım şimdi inşallah inşallah bi meleğimiz daha yoldadır Rabbim inşallahAynen bende de var kuzum o belirtiler zaten uyguladığım süre içinde sürekli yumurtalık ağrısı çektim 1 haftadır da karnım ağrıyor amin kuzum inşallah şimdi test yapsam olur mu sabah mı yapsam acaba
bekle bakalim canim insallah gebelktendraynen cnim bu aralar herkes pozitifi görüyor maşallah darısı bize
Enfeksiyon değildir ya korkuyorum zaten
Hsg nin üzerinden çok geçmedi ya enfeksiyonum yoktu hiç akıntımda şeffaf kokusuz
Bakalim nolucak dediğin gibi adet belirtisi de olabilir herşey olabilir
insallah kuzumm amiin hepimiz sevinelm herkesin gobisleri 9 ay boyunca dolsun yerimizden kalkamayalim insallahh o derce cifter cifter :))Kuzum Rabbim inşallah bu ay müjdeni gönderir inşallah çok sevinir mutlu olur bizleri de sevindirirsin inşallah
İnşallah Allahım amin amin çok çok amininsallah kuzumm amiin hepimiz sevinelm herkesin gobisleri 9 ay boyunca dolsun yerimizden kalkamayalim insallahh o derce cifter cifter :))
kuzu ucuncuye izin verme aliskanlik olur ustelik bekarmis.ayda bir belki olur ama cok sık gonderme.seni yanimda istiyrm de aklim kaliyo de mizildan biraz ama salma cok ciddiym.genede kotu dusunme ama alismasin canimKizlar belki sorun degil ama sanki kafama taktim sizlerle herseyimi paylaşıyorum yine paylasmak istedim
Kizlar esimin bi arkadaşı var annemler yokken hep cagriyodu akşamları is cikisi gel diye esimde gitmiyordu
Simdi annem benimle diye dun gitti bugünde cagirdi gitti ne biliyim ya ne gerek var esim 5de isten cikiyor 8 9 gibi geliyor ama arkadasi bekar sorumlulugu yok adamin. Bilardo oynuyolar dolaniyolar geliyor ama Aliskanlik haline gelirse korkuyorum
Bekar olmasa neysede kuzu esim annem olmasa zaten gitmem diyo ama her annem gelince gidicek mi yani icime sknti düştü yakuzu ucuncuye izin verme aliskanlik olur ustelik bekarmis.ayda bir belki olur ama cok sık gonderme.seni yanimda istiyrm de aklim kaliyo de mizildan biraz ama salma cok ciddiym.genede kotu dusunme ama alismasin canim
sen sikinti yapma kuzuda.izinde verme dedgn gibi bekar olmasi sıkıntı.koy tavriniBekar olmasa neysede kuzu esim annem olmasa zaten gitmem diyo ama her annem gelince gidicek mi yani icime sknti düştü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?