❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kızlar benim bu ay da adetim gelmedi 10. Günüm gecikmede bugün yine test yapcam beni artık çocuk çalışmaları değil de adet bekleme olayı bıktırdı umudum yok ama akşam test yapayım diyorum
aa insallah vardr belki gec dollenmedr canim.benmde umudum yok artik sizlere seviniuorm boyle

aa insallah vardr belki gec dollenmedr canim.benmde umudum yok artik sizlere seviniuorm boyle
İnşallah Can'ım da geçen ayda böyle olmuştu 20. Gün artık tarşusalla adet olmuştum aslında kist vs sorunum da Yok adetlerim çok düzenliydi çocuk isteyene kadar şimdi adet günümü bekliyorum o yetmiyormuş gibi adet olmayı da 15 20 gün bekliyorum

hmm psikolojik olablr kuzum ya.cok isteynce hep boyle oluyo.beynimiz dalga geciyo resmen.ben burda o gun ne belirti okusam yarinsi muhakkak o oluyo kendimden korkuyorm artik :)) sen hep adet olucam diye sartlandr kendini.bal tarcin corek otu adet duzenlyms burda okudugm kadaryla bi arastrs istersen

Kuzum ben bu ay soğan kürü yaptım o mu geciktirdi acaba bu kadar yoksa beynim bana mı oynuyor anlamadım onu da denicem kuzum aklımda

Kuzum ben bu ay soğan kürü yaptım o mu geciktirdi acaba bu kadar yoksa beynim bana mı oynuyor anlamadım onu da denicem kuzum aklımda
bi kac kez okudum burda sogan kuru icip gecikenelri ama kesin midr bilemem.canim nasil ictin onu ya hic cesartm yok kokusu cok agir bi kez denedim bi gun ictim sadece

bi kac kez okudum burda sogan kuru icip gecikenelri ama kesin midr bilemem.canim nasil ictin onu ya hic cesartm yok kokusu cok agir bi kez denedim bi gun ictim sadece
Bitanem birkaç gün içince alışıyorsun ben çalıştığımdan dolayım adetim bitikten sonra ikinci gün başladım bir işten gelince yemek yemed n aç karnına içtim bir de yatmadan önce içtim aslında bende işe yaradı gibi çünkü baya sarı akıntım geldi iltihap vardı bende doktor demişti ama sonra da düşününce ters mi etkiledi diyorum adetimi geciktirdi :)

Miniğimiz sağlıkla gelsin inşallah kuzum içini ferah tut rabbim büyük

ayy nerde kuzu insallah ama.ben yine depreşik gunlerimdeym umudum yok.sanki hic olmuycak gibi.sen hamileydin dimi kuzu ilkse belki ondan anlayamiyosn hareketleri.ablam bana hep derdi ilk hareketler kasikta saat sesi gibi atarmis.insallah yakin zamanda alirsn kipitilari

sanmam kuzu ya strestendr o.bi daha ki ay kendimi ikna edip icmem lazim.bendede var enfeksiyon vardi yani simdi var mi bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…