Amin inşaallah balım Rabbim seninde bebişini sağlıkla kucağına almanı güzel güzel gelişimini sağlamasına yardımcı olsun kuzumHayırlısıyla pozitif haberler le gel inşallah canım :)
@dilekylmz22Camelwhite @Saman Alevi kızlar sizlerden de bekliyorum bebiş haberleri inşallah benim için de dua edin olur mu sanırım hareketleri ne bir şekilde hissedene kadar böyle kaygılı olmaya devam edicem
Amin kuzummm inşallahÖyle canım rabbim kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin yaz sonune doğru hepimiz bebiş fotosu atalım buraya :)
yapicam canim martta ne zaman adet olursam 14 u doye hesapladm ama bu aralar rötarlı geliyo :)Sen her ihtimale karşı yap kuzum bitkisel kür zararı olacağını sanmıyorum
İnşaallah canım Mart ta hepimiz bebişimizin kesesi için birbirimize Sorular sorarızolur olur insallah.hayırlı bi zamani var deyip avuncaz kuzum beklemeye devam insallah hamissindr
İşte hep stres bunlar :) düşünmeden de olmuyor aklım benim de hep ordayapicam canim martta ne zaman adet olursam 14 u doye hesapladm ama bu aralar rötarlı geliyo :)
İnşaallah canım benimEvet canım adet olana kadar bebek var mı stresi sonra da adet olma stresi ikiye katlanıyor inşallah Allahım gönderir tez zamanda
Umutsuz olmayın canlar günü geldi mi hoop karnınızda olur inşallah benim 2. Olacak inşallah kuzum bu sefer karnım daha erken büyümeye başladı hareketleri 1.5 haftadır zaten minik minik içten hissediyorum ama işte o dışardan hissettiğim zaman içim rahatlıcak 14. Haftaya giricez :)ayy nerde kuzu insallah ama.ben yine depreşik gunlerimdeym umudum yok.sanki hic olmuycak gibi.sen hamileydin dimi kuzu ilkse belki ondan anlayamiyosn hareketleri.ablam bana hep derdi ilk hareketler kasikta saat sesi gibi atarmis.insallah yakin zamanda alirsn kipitilari
ben ocakta kimyasal gecrdm canim ondan.devreler karisti 38.gunu adet oldum.simdi bilmiyrm iste hangi ayin kaçın da olcam.o yuzden hic takmiyorm zaten umit falanda yok.ne zaman olursaİşte hep stres bunlar :) düşünmeden de olmuyor aklım benim de hep orda
masallah masallah.oda olur canim.gunu arada geliyoda devamı gelmiyo canim kismet artikUmutsuz olmayın canlar günü geldi mi hoop karnınızda olur inşallah benim 2. Olacak inşallah kuzum bu sefer karnım daha erken büyümeye başladı hareketleri 1.5 haftadır zaten minik minik içten hissediyorum ama işte o dışardan hissettiğim zaman içim rahatlıcak 14. Haftaya giricez :)
Amin canım inşallah dualar sizinle rabbim kabul etsin inşallah hepimizin dualarınıAmin inşaallah balım Rabbim seninde bebişini sağlıkla kucağına almanı güzel güzel gelişimini sağlamasına yardımcı olsun kuzum
Amin kuzumm aminAmin canım inşallah dualar sizinle rabbim kabul etsin inşallah hepimizin dualarını
Takma zaten en güzelini yapıyorsun ben burda çok okudum kızlar ne zaman takmamış o zaman olmuş ben de ilk hafta stres Yok yumurtlama haftam olunca tavan yapıyor bari geç döllenme dalan olsa da geç çatlamış olsa diyorum o haftadan sonra stres bitiyor ben deben ocakta kimyasal gecrdm canim ondan.devreler karisti 38.gunu adet oldum.simdi bilmiyrm iste hangi ayin kaçın da olcam.o yuzden hic takmiyorm zaten umit falanda yok.ne zaman olursa
taksakta takmasakta olmaymca olmuyo kuzum beklemekten baska care kalmiyo.artik gec olsun saglikli olsun diyorm.bazen de boyle depresiyorm iste.yavas yavas balatalari yakicam herhalde :))Takma zaten en güzelini yapıyorsun ben burda çok okudum kızlar ne zaman takmamış o zaman olmuş ben de ilk hafta stres Yok yumurtlama haftam olunca tavan yapıyor bari geç döllenme dalan olsa da geç çatlamış olsa diyorum o haftadan sonra stres bitiyor ben de
hem adette hem gebelktede aynısı oluyo canim.ama kendi gorusm o akinti geldgni hissetme daha cok gebelkte oluyo çünkü normal akinti o kadar cok olmuyo hissedilvk kadr.ha bide enfeksiyondada oluyo.ya hepsi cok benziyo birbirine insanin kafasi kariisyo rrsmen.insallah gebelktendr canimS.a kızlar nasılsınız görüşmeyeli ☺
Adetime bir hafta var hsg çektireli 15 gün oldu söylemiştim sizede
Üç gündür yumurtlama akıntısı gibi ama daha fazla aşırı bi akıntım ve kramplarım varsağda yada solda değil ama, resmen karnımın heryerine yayılan bi kramp ardından akıntı.. Özellikle sabah uyanır uyanmaz ayağa kalktığımda aşağı doğru bişeyler gidiyo sanki sonra o malum ıslaklık biraz açık oldu k.bakmayın ama tecrübesi olanlardan cevap bekliyorum kızlar gebelik mi yoksa adet belirtisi mi sizce..
Ben de kuzum ben de evde terör estirmelerim başladı yinetaksakta takmasakta olmaymca olmuyo kuzum beklemekten baska care kalmiyo.artik gec olsun saglikli olsun diyorm.bazen de boyle depresiyorm iste.yavas yavas balatalari yakicam herhalde :))
bak benimde akintm var bu aralar senin anlattgn gibi.boyle yururken vajinada baloncuk patliyoms gibi :)) bi suru belirti var bu ay ama.beynim bana oyun oynuyo bende ona oynuyrm habire hic heveslenme adet olcan kizim diyorm :)) ayy bu ay herlesten patir patir pozitifli test istiyorm bende dahil benden gelmz gibi de sizden gelzin:))S.a kızlar nasılsınız görüşmeyeli ☺
Adetime bir hafta var hsg çektireli 15 gün oldu söylemiştim sizede
Üç gündür yumurtlama akıntısı gibi ama daha fazla aşırı bi akıntım ve kramplarım varsağda yada solda değil ama, resmen karnımın heryerine yayılan bi kramp ardından akıntı.. Özellikle sabah uyanır uyanmaz ayağa kalktığımda aşağı doğru bişeyler gidiyo sanki sonra o malum ıslaklık biraz açık oldu k.bakmayın ama tecrübesi olanlardan cevap bekliyorum kızlar gebelik mi yoksa adet belirtisi mi sizce..
Ben de hiç akıntı Yok genelde üşütme kaynaklı daha çok oluyor bir önceki ay afedersiniz su gibiydi şimdi Yok 2 gün önce sarı gibi geldi ama yine mi üşüttüm dedim başka olmadıhem adette hem gebelktede aynısı oluyo canim.ama kendi gorusm o akinti geldgni hissetme daha cok gebelkte oluyo çünkü normal akinti o kadar cok olmuyo hissedilvk kadr.ha bide enfeksiyondada oluyo.ya hepsi cok benziyo birbirine insanin kafasi kariisyo rrsmen.insallah gebelktendr canim
:)) ahahahh aynen ama ben esim yokken yapiyorm evde yalniz.deli gibi konusuyrm kendi kendime baya baya tartisiyorz he :)) kocisede ara ara bi parlayip bi sonuyrom.kiriliyo sonra kedi gibi ugras dur gonul almaya adaminda canindan bezdi vallah :)))Ben de kuzum ben de evde terör estirmelerim başladı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?