❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Amin inşaallah balım Rabbim seninde bebişini sağlıkla kucağına almanı güzel güzel gelişimini sağlamasına yardımcı olsun kuzum

Umutsuz olmayın canlar günü geldi mi hoop karnınızda olur inşallah benim 2. Olacak inşallah kuzum bu sefer karnım daha erken büyümeye başladı hareketleri 1.5 haftadır zaten minik minik içten hissediyorum ama işte o dışardan hissettiğim zaman içim rahatlıcak 14. Haftaya giricez :)

masallah masallah.oda olur canim.gunu arada geliyoda devamı gelmiyo canim kismet artik

ben ocakta kimyasal gecrdm canim ondan.devreler karisti 38.gunu adet oldum.simdi bilmiyrm iste hangi ayin kaçın da olcam.o yuzden hic takmiyorm zaten umit falanda yok.ne zaman olursa
Takma zaten en güzelini yapıyorsun ben burda çok okudum kızlar ne zaman takmamış o zaman olmuş ben de ilk hafta stres Yok yumurtlama haftam olunca tavan yapıyor bari geç döllenme dalan olsa da geç çatlamış olsa diyorum o haftadan sonra stres bitiyor ben de

S.a kızlar nasılsınız görüşmeyeli ☺

Adetime bir hafta var hsg çektireli 15 gün oldu söylemiştim sizede

Üç gündür yumurtlama akıntısı gibi ama daha fazla aşırı bi akıntım ve kramplarım var sağda yada solda değil ama, resmen karnımın heryerine yayılan bi kramp ardından akıntı.. Özellikle sabah uyanır uyanmaz ayağa kalktığımda aşağı doğru bişeyler gidiyo sanki sonra o malum ıslaklık biraz açık oldu k.bakmayın ama tecrübesi olanlardan cevap bekliyorum kızlar gebelik mi yoksa adet belirtisi mi sizce..

taksakta takmasakta olmaymca olmuyo kuzum beklemekten baska care kalmiyo.artik gec olsun saglikli olsun diyorm.bazen de boyle depresiyorm iste.yavas yavas balatalari yakicam herhalde :))

hem adette hem gebelktede aynısı oluyo canim.ama kendi gorusm o akinti geldgni hissetme daha cok gebelkte oluyo çünkü normal akinti o kadar cok olmuyo hissedilvk kadr.ha bide enfeksiyondada oluyo.ya hepsi cok benziyo birbirine insanin kafasi kariisyo rrsmen.insallah gebelktendr canim

bak benimde akintm var bu aralar senin anlattgn gibi.boyle yururken vajinada baloncuk patliyoms gibi :)) bi suru belirti var bu ay ama.beynim bana oyun oynuyo bende ona oynuyrm habire hic heveslenme adet olcan kizim diyorm :)) ayy bu ay herlesten patir patir pozitifli test istiyorm bende dahil benden gelmz gibi de sizden gelzin:))

Ben de hiç akıntı Yok genelde üşütme kaynaklı daha çok oluyor bir önceki ay afedersiniz su gibiydi şimdi Yok 2 gün önce sarı gibi geldi ama yine mi üşüttüm dedim başka olmadı

Ben de kuzum ben de evde terör estirmelerim başladı yine
:)) ahahahh aynen ama ben esim yokken yapiyorm evde yalniz.deli gibi konusuyrm kendi kendime baya baya tartisiyorz he :)) kocisede ara ara bi parlayip bi sonuyrom.kiriliyo sonra kedi gibi ugras dur gonul almaya adaminda canindan bezdi vallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…