Tamam kuzum izin vermicem ya bekar sonucta ne olur ne olmaz ya evli olsaydi haftada 1kere belki aama olmaz yarin simdi yarim gun çalışıyor yine gdym derse agzini payini alir 12 decikcak iste evli arkadasyla otursun kahvede bide oglan yapışık olmus 30 yasinda daha evlenmemis ne gereksen sikinti yapma kuzuda.izinde verme dedgn gibi bekar olmasi sıkıntı.koy tavrini
cok tehlikeli kuzu vallah günahını almak olmaz ama yinede gitmemesi daha iyi.benimki ayda yilda bir cikar laf yapmam ama yinede suratmdan bin pisman olur gittgne.tum arkadslari evli dukkanda otururlar falan arar sik sik gittigi yerden ama genede herseyn fazlasi zarar.Tamam kuzum izin vermicem ya bekar sonucta ne olur ne olmaz ya evli olsaydi haftada 1kere belki aama olmaz yarin simdi yarim gun çalışıyor yine gdym derse agzini payini alir 12 decikcak iste evli arkadasyla otursun kahvede bide oglan yapışık olmus 30 yasinda daha evlenmemis ne gerek
kuzu ne dicem sana ya.solemesi ayip az omce bi yatak odasi turu yaptik bizTamam kuzum izin vermicem ya bekar sonucta ne olur ne olmaz ya evli olsaydi haftada 1kere belki aama olmaz yarin simdi yarim gun çalışıyor yine gdym derse agzini payini alir 12 decikcak iste evli arkadasyla otursun kahvede bide oglan yapışık olmus 30 yasinda daha evlenmemis ne gerek
ayyy ben gorduuuum:)) git kan testi yaptr hemen acile git cabiik cabiiikKızlar çok çok açık pembe çıktı görünüyor mu bilmiyorum ama var mıdır sizce
Kuşum acil yapar mı kiayyy ben gorduuuum:)) git kan testi yaptr hemen acile git cabiik cabiiik
kız o kadar gulduk eglendik teror estirdin ama hamilesin ya :)) insallah kandada cikar saglikla kuzumKızlar çok çok açık pembe çıktı görünüyor mu bilmiyorum ama var mıdır sizce
yapar agrim cok var evde test yaptim ama kan vermemistm de garip garip agrilar var de yaparlarKuşum acil yapar mı ki
Bende ikinci çizgiyi gördüm kuzu kan testi vermelisin hemencecik tatlımKızlar çok çok açık pembe çıktı görünüyor mu bilmiyorum ama var mıdır sizce
Yaaa evet ilaç kullanacaktım kuzum aldırdım eşime dur bir yapayım dedim duşa girdim çıktım baktım çoook açık pembe hemen onları çağırdım ama çok korkuyorum yoktur diyekız o kadar gulduk eglendik teror estirdin ama hamilesin ya :)) insallah kandada cikar saglikla kuzum
vardr insallah canim.sen git acile ilac alicam de evde test yaptm silik bi cizgi var emin olmak icin kan testi istiyrm de hemenn yaparlar acilde en gec bi saate alirsn sonucuYaaa evet ilaç kullanacaktım kuzum aldırdım eşime dur bir yapayım dedim duşa girdim çıktım baktım çoook açık pembe hemen onları çağırdım ama çok korkuyorum yoktur diye
Ay inşallah kızlar eğer doğruysa mutlaka Allah rızası için şu soğanı yapın mucizevi birşey buBende ikinci çizgiyi gördüm kuzu kan testi vermelisin hemencecik tatlım
Tamam söyleyim ben bir eşime Allahım inşallah vardırvardr insallah canim.sen git acile ilac alicam de evde test yaptm silik bi cizgi var emin olmak icin kan testi istiyrm de hemenn yaparlar acilde en gec bi saate alirsn sonucu
ayyy bi daha ki ay hemen yapicamm git cabuk acile olmeyim meraktan burda yaz hemen sonucu :))Ay inşallah kızlar eğer doğruysa mutlaka Allah rızası için şu soğanı yapın mucizevi birşey bu
tamam canimTamam söyleyim ben bir eşime Allahım inşallah vardır
Benimki gitti yine test almayaayyy bi daha ki ay hemen yapicamm git cabuk acile olmeyim meraktan burda yaz hemen sonucu :))
Ben de gördüm ben de gördümKızlar çok çok açık pembe çıktı görünüyor mu bilmiyorum ama var mıdır sizce
oda olur kuzum.bir iki tane alsin.sabah ilk idrarla daha net cikar.gidemezsn simdi oyle yaparsnBenimki gitti yine test almayabaşka testleri de yapalım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?