❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

sen sikinti yapma kuzuda.izinde verme dedgn gibi bekar olmasi sıkıntı.koy tavrini
Tamam kuzum izin vermicem ya bekar sonucta ne olur ne olmaz ya evli olsaydi haftada 1kere belki aama olmaz yarin simdi yarim gun çalışıyor yine gdym derse agzini payini alir 12 decikcak iste evli arkadasyla otursun kahvede bide oglan yapışık olmus 30 yasinda daha evlenmemis ne gerek

cok tehlikeli kuzu vallah günahını almak olmaz ama yinede gitmemesi daha iyi.benimki ayda yilda bir cikar laf yapmam ama yinede suratmdan bin pisman olur gittgne.tum arkadslari evli dukkanda otururlar falan arar sik sik gittigi yerden ama genede herseyn fazlasi zarar.

kuzu ne dicem sana ya.solemesi ayip az omce bi yatak odasi turu yaptik biz 15 dk sonrası kasiklarmda bi batmalar oldu.simdide karnim agriyo gibi yaa anlamadim gitti

Yaaa evet ilaç kullanacaktım kuzum aldırdım eşime dur bir yapayım dedim duşa girdim çıktım baktım çoook açık pembe hemen onları çağırdım ama çok korkuyorum yoktur diye
vardr insallah canim.sen git acile ilac alicam de evde test yaptm silik bi cizgi var emin olmak icin kan testi istiyrm de hemenn yaparlar acilde en gec bi saate alirsn sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…