❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

kiz seninki sayilmaz:)) test patlar kirmizilktan.osssun boz genede sevinirz hemen halaya hazır bekliyrz burda
Hehehe kız valla siz yazıyosunuz ya kendim gibi hissediyorum o heycanla sevinçle bekliyorum ya bir de net donuyor :/sayfayı yenile yenile parmaklarım ağrıdı bişey kaçırmim diye

ben yumurtluyrom galibasi lizceler atesim cikti.kasiklar fenaa zonk yapiyo
Kız yürü fiki fiki yapmaya yumoşları spermciksiz bırkakma çok ayıp...günaaaah hemen güzel giyin (orasını anladın güzel giyin dememi)hoş bi koku wuhuuuu coştur adamıda spermcikleride kuzu

Kuzum konustum istemiyorum dedim tamam dedi kuzu zaten annemler yaninda olmasa gtmezdim dedi kuzu ama istemiyorum hallettim

Camelwhite hep icimden gecrmstm kuzummmm yaa hatta aklim sendeydi 10 gun adet olmadim dedin ya simdi disardan geldim neti actm baktimmm 2 cizgiyi gördüm❤
Çok şükür kızlar ya bugün yine adet söktürücü almıştım çok şükür rabbim nasip etti geç döllenme oldu galiba 3 gün önce yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…