Bizde ki heyecan telaş test sahibesinde yok sanırımdaha yapmadin miiii kiz
aynen yaa kudurduk burda meraktan :)) bizim olmuyo bizde onlara sevinelim iste kuzu :))Bizde ki heyecan telaş test sahibesinde yok sanırım
Şimdi.ben gidip test alıcam pozitif görüp sevinelim diye aynen yaa kudurduk burda meraktan :)) bizim olmuyo bizde onlara sevinelim iste kuzu :))
kiz seninki sayilmaz:)) test patlar kirmizilktan.osssun boz genede sevinirz hemen halaya hazır bekliyrz burdaŞimdi.ben gidip test alıcam pozitif görüp sevinelim diye kız napsın aile de heyecanlı hangimize yetişsin :)
Hehehe kız valla siz yazıyosunuz ya kendim gibi hissediyorum o heycanla sevinçle bekliyorum ya bir de net donuyor :/sayfayı yenile yenile parmaklarım ağrıdı bişey kaçırmim diyekiz seninki sayilmaz:)) test patlar kirmizilktan.osssun boz genede sevinirz hemen halaya hazır bekliyrz burda
Kız yürü fiki fiki yapmaya yumoşları spermciksiz bırkakma çok ayıp...günaaaah hemen güzel giyin (orasını anladın güzel giyin dememi)hoş bi koku wuhuuuu coştur adamıda spermcikleride kuzuben yumurtluyrom galibasi lizceler atesim cikti.kasiklar fenaa zonk yapiyo
Kan ver canim bende gordummmm❤❤❤❤❤❤❤Kuşum acil yapar mı ki
Kuzum yaptım bu seferki koyu çıktı yarın gidicem inşallahKan ver canim bende gordummmm❤❤❤❤❤❤❤
Kuzu yumurtlutosun bencedeee ve degerlendrdin bebisin sana tutunsun iNŞALLAH ❤❤ben yumurtluyrom galibasi lizceler atesim cikti.kasiklar fenaa zonk yapiyo
Kuzuuuuu ya simdi gitsene araba varsaaaa yaaKuzum yaptım bu seferki koyu çıktı yarın gidicem inşallah
Amin ballı lokmam hepimizin yüzünü güldürsün içinde benimdeHadi inşallah kuzum inşallah müjdeni alırız canım Rabbim yüzünü güldürsün sevindirsin tatlı ♥
Kuzum konustum istemiyorum dedim tamam dedi kuzu zaten annemler yaninda olmasa gtmezdim dedi kuzu ama istemiyorum hallettimcok tehlikeli kuzu vallah günahını almak olmaz ama yinede gitmemesi daha iyi.benimki ayda yilda bir cikar laf yapmam ama yinede suratmdan bin pisman olur gittgne.tum arkadslari evli dukkanda otururlar falan arar sik sik gittigi yerden ama genede herseyn fazlasi zarar.
AA bak koyu çıkmış yaa hadi gözün aydınKuzuuuuu ya simdi gitsene araba varsaaaa yaa
Çok şükür kızlar ya bugün yine adet söktürücü almıştım çok şükür rabbim nasip etti geç döllenme oldu galiba 3 gün önce yoktuCamelwhite hep icimden gecrmstm kuzummmm yaa hatta aklim sendeydi 10 gun adet olmadim dedin ya simdi disardan geldim neti actm baktimmm 2 cizgiyi gördüm❤
aynen ama sitede var bisey benmde donuyo kuzum surekliHehehe kız valla siz yazıyosunuz ya kendim gibi hissediyorum o heycanla sevinçle bekliyorum ya bir de net donuyor :/sayfayı yenile yenile parmaklarım ağrıdı bişey kaçırmim diye
ayyy ayy ayyy gozun aydin kuzum hayirli uğurlu olsu. saglikla al kucagina insallahh canim benm cok sevindimKızlar oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?