- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
ahahha kiz zati aksam uzeri bi bi toplamti yaptik :))) yarim saat sonrasi basladi kasik agrisi adet olcam gibi bide simdi atesim var.tam denk getrdk martta gorucez sonucu hayirlisiylaKız yürü fiki fiki yapmaya yumoşları spermciksiz bırkakma çok ayıp...günaaaah hemen güzel giyin (orasını anladın güzel giyin dememi)hoş bi koku wuhuuuu coştur adamıda spermcikleride kuzu
Maşallah kuzumm kan vermeye git sen en yakın zamanda tiroid demir vs onlara da baksınlar çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallahKızlar oldu galiba
Amin bitanem en kısa sürede senden de alırım güzel haberi inşallah soğanı unutma bakayyy ayy ayyy gozun aydin kuzum hayirli uğurlu olsu. saglikla al kucagina insallahh canim benm cok sevindim
Yarın gidicem kuzum sabah amin bitanem inşallahMaşallah kuzumm kan vermeye git sen en yakın zamanda tiroid demir vs onlara da baksınlar çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah
degerlendrdik kuzu tam denk geldi hayirlsii insallahKuzu yumurtlutosun bencedeee ve degerlendrdin bebisin sana tutunsun iNŞALLAH ❤❤
Hayirli ugurlu olsunnn balimmmmm kiz aglicam yaaaaaÇok şükür kızlar ya bugün yine adet söktürücü almıştım çok şükür rabbim nasip etti geç döllenme oldu galiba 3 gün önce yoktu
Dilek ben geç yumurtladım galiba kuzu Allahtan yoksa stresten onu da tutturamazdımdegerlendrdik kuzu tam denk geldi hayirlsii insallah
adet baslayip bitsin hemen yapicam insallah.isterse kusup icim ciksin genede icicem damardan alcam ahahah :)))Amin bitanem en kısa sürede senden de alırım güzel haberi inşallah soğanı unutma bak
INŞALLAH seninkide tutunur kuzummm yaaaaadegerlendrdik kuzu tam denk geldi hayirlsii insallah
buyuk ihtimalle kuzum.ama bi sekilde olcakmis cokta iyi olmus yarin hemen kan ver hayirlisiyla bayada kirmizi heDilek ben geç yumurtladım galiba kuzu Allahtan yoksa stresten onu da tutturamazdım
insallah kuzum ya amiin.iki uc gundr bende vardi bisey zaten adama petekleri kapattirdm yaniyorm resmen donla gezcem evde :)) demek bu yuzdenmisINŞALLAH seninkide tutunur kuzummm yaaaaa
Bilmek iyi oluyor anlamak yumurtlama zamanini kuzu iyi olmus❤ sen yarin dinlen öbür gunde degerlendrrirseniz iyi olur biz oyle yapmistikinsallah kuzum ya amiin.iki uc gundr bende vardi bisey zaten adama petekleri kapattirdm yaniyorm resmen donla gezcem evde :)) demek bu yuzdenmis
Ayyyyy canımmmm çok sevindim yaaa valla Gidip hemen kan vermelisin inşaallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin yaaa gerçekten çok sevindim çokkkKızlar oldu galiba
Ay bitanem çok teşekkür ederim sizi çok seviyorumHayirli ugurlu olsunnn balimmmmm kiz aglicam yaaaaa
oyle yapiyrz genelde kuzum bir gun araylaBilmek iyi oluyor anlamak yumurtlama zamanini kuzu iyi olmus❤ sen yarin dinlen öbür gunde degerlendrrirseniz iyi olur biz oyle yapmistik
Kuzu hayrlı olsun çok sevindim balll bu huzursuz mutsuz günlerimde ilaç gibi geldi müjden kuzu rabbim bebeğini sana bağışlasın hayrlı sağlıklı evlat olsun tatlım...minik mucizene hoşgeldin diyorum bitanem❤Ay bitanem çok teşekkür ederim sizi çok seviyorum
Yap kız valla ben senden bu ay ümitliyim Allahın izni ile mart ayında bize müjdeli haberi vericeksin kuzumoyle yapiyrz genelde kuzum bir gun arayla
Bizde seniii seviyoruz balimmmm❤ sabah mi gidiceksin kuzucan kan vermeye hemen buraya yaz sonucuAy bitanem çok teşekkür ederim sizi çok seviyorum
YK canım üçüz müş ama sonradan ikisi gitmiş tek yaniücüz mü gerçekten mi maşallah size allahım nedicegimi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?