❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzum biz kadinlarim cani hep cikilpta ceker kuzum Ama iNŞALLAH bebisin istiyordur benimde et cekmisti ilk zamnalar ❤

YK canım üçüz müş ama sonradan ikisi gitmiş tek yani
Kız valla maşallah biz teki tuturamıyoruz sen 3 tane tutturmuşsun her ne kadar 2'si oluşmasada kuzu...nasıl konsantre oldun tatlım 41 kere maşallah sen bi dahakine ikiz yaparsın takımı kurarsınhamiş sultan

Kızlar benim bu ay da adetim gelmedi 10. Günüm gecikmede bugün yine test yapcam beni artık çocuk çalışmaları değil de adet bekleme olayı bıktırdı umudum yok ama akşam test yapayım diyorum
Umutsuzluk bizlere yakışmaz kızlar Allah tan umut kesilmez her nasip vaktine esirmiş

Yani çok alıştırma derim bence canım bir sınırı olmalı

Aminnn kuzu inşallah hamişsindir sendende haber geldimi coşsun topiğimiz hamişlerle Allahım sen nasip eyle hayırlı sağlıklı bi evlat can kardeşime
Amin balım ağzından bal damlıyor yüreği güzelim benim Allahım bu topikte ve başka her yerde evlat diye yanan herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Mart ayında senden ikiz ikiz bekliyorum

ayy cok merak ediyorm bizden ikiz ucuz cikcak mi bi daha.bi tame ciktida olsun tekrari gelir.benim anne tarafnda iki ten tek yumurta ikizi var.baba tarafndada var.esimnde ikizi olcaamis ama olamamis.gelisememis icinde ve sanirim hani yapisiklar var ya ondan olcakms son anda olmamis.solemesi ayip esimde 3 gogus ucu var :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…