Kuzum biz kadinlarim cani hep cikilpta ceker kuzum Ama iNŞALLAH bebisin istiyordurKızlar iyi aksamlar birsey sorucam adetim bityikten sonra hic aksatmadk olduk hep yumurtlama gunlerimdi o gunleride degerlerdrdk 12 gun kaldi normlde regli zamannda tatli canm ceker bu aralar canm nasl cikolata tatli istyr anlatamam ya neden bole oluyor bilgniz var mı ?
Aaaa. Cok güzel haber. Tebrik ederim cnm. Darısı bizeKızlar oldu galiba
Kız valla maşallah biz teki tuturamıyoruz sen 3 tane tutturmuşsun her ne kadar 2'si oluşmasada kuzu...nasıl konsantre oldun tatlım 41 kere maşallah sen bi dahakine ikiz yaparsın takımı kurarsınhamiş sultanYK canım üçüz müş ama sonradan ikisi gitmiş tek yani
Umutsuzluk bizlere yakışmaz kızlar Allah tan umut kesilmez her nasip vaktine esirmişKızlar benim bu ay da adetim gelmedi 10. Günüm gecikmede bugün yine test yapcam beni artık çocuk çalışmaları değil de adet bekleme olayı bıktırdı umudum yok ama akşam test yapayım diyorum
Umutsuz vakaaa çift çizgiyi yakaladı kuzu yarın kan verecek inşallah hayırlı haberle gelecek bebişi tutunsun tatlımUmutsuzluk bizlere yakışmaz kızlar Allah tan umut kesilmez her nasip vaktine esirmiş
İnşaallah kuzum Benim o kadar çok sevinirim ki herhalde hüngür hüngür ağlamaya başlarımsher33 kuzum 3 gun sonrada INŞALLAH senden guzel haberler aliriz balim❤
AA tek tek okuyorum da ben geriden anca girebildi m :)Umutsuz vakaaa çift çizgiyi yakaladı kuzu yarın kan verecek inşallah hayırlı haberle gelecek bebişi tutunsun tatlımCamelwhite ❤
Allah'ın takdiri işte ya ne dicen hayırlısı bu imiş inşallahKız valla maşallah biz teki tuturamıyoruz sen 3 tane tutturmuşsun her ne kadar 2'si oluşmasada kuzu...nasıl konsantre oldun tatlım 41 kere maşallah sen bi dahakine ikiz yaparsın takımı kurarsınhamiş sultan
Aminnn kuzu inşallah hamişsindir sendende haber geldimi coşsun topiğimiz hamişlerle Allahım sen nasip eyle hayırlı sağlıklı bi evlat can kardeşimeİnşaallah kuzum Benim o kadar çok sevinirim ki herhalde hüngür hüngür ağlamaya başlarım
Kız benim yum.dönemi erken oldu bu ay şoktadayım ben adamda o zaman hastaydı ateşiyle savaşıyordu yani ben bu ay fosum kuzuSeskes kız sen millete güzel giyin falan diyorsun az kendin yapta spermciklere ver çoşkuyu
Yani çok alıştırma derim bence canım bir sınırı olmalıKizlar belki sorun degil ama sanki kafama taktim sizlerle herseyimi paylaşıyorum yine paylasmak istedim
Kizlar esimin bi arkadaşı var annemler yokken hep cagriyodu akşamları is cikisi gel diye esimde gitmiyordu
Simdi annem benimle diye dun gitti bugünde cagirdi gitti ne biliyim ya ne gerek var esim 5de isten cikiyor 8 9 gibi geliyor ama arkadasi bekar sorumlulugu yok adamin. Bilardo oynuyolar dolaniyolar geliyor ama Aliskanlik haline gelirse korkuyorum
ayy agzin bal yesin kuzum amin insallahh nasip bakiciiiz.adami horoz gibi yakaladgm yerde bastrym ahahah ayy biz iyice kirdik kafayi :))Yap kız valla ben senden bu ay ümitliyim Allahın izni ile mart ayında bize müjdeli haberi vericeksin kuzum
Amin balım ağzından bal damlıyor yüreği güzelim benim Allahım bu topikte ve başka her yerde evlat diye yanan herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Mart ayında senden ikiz ikiz bekliyorumAminnn kuzu inşallah hamişsindir sendende haber geldimi coşsun topiğimiz hamişlerle Allahım sen nasip eyle hayırlı sağlıklı bi evlat can kardeşime
Yok yok o işler belli olmaz belki de 12 den vurdu spermcikler bu ayKız benim yum.dönemi erken oldu bu ay şoktadayım ben adamda o zaman hastaydı ateşiyle savaşıyordu yani ben bu ay fosum kuzu
Evet gördüm ben de Allahım dedim size bu topik uğurlu her ay iki tane hamiş çıkıyoroda olur kuzum.bir iki tane alsin.sabah ilk idrarla daha net cikar.gidemezsn simdi oyle yaparsn
Çözdüm kuzum kökünden olayiYani çok alıştırma derim bence canım bir sınırı olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?