❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Sende bendensin desene benimde ilk ay ama aynı senin gibiyim .Hemen olmaz diyorum belki hic olmaz diyorim bide pkoda vaar bende.Sonuclarin inşallah temiz cikar kuzum.

Sende bendensin desene benimde ilk ay ama aynı senin gibiyim .Hemen olmaz diyorum belki hic olmaz diyorim bide pkoda vaar bende.Sonuclarin inşallah temiz cikar kuzum.
Kuzum benim de kardeşimde pko vardı ve bir oğlu oldu Allah'a şükür. Ama 4 ay boyunca o Regl oldu hamile olduğunu anladığında cinsiyeti bile belliydi

Kuzum benim de kardeşimde pko vardı ve bir oğlu oldu Allah'a şükür. Ama 4 ay boyunca o Regl oldu hamile olduğunu anladığında cinsiyeti bile belliydi
Ya ne kadar tuhaf nasil da süpriz olmuştur:) bat ne zmaan canim ben sogan kuru yapicam bu ay

Canım belirtilere hic kafayı takma taktıkça olmuyor.Bundan önceki hamileliğimde tüm belirtiler vardi ama kendi kendimi inandiramiyodum.Yok diyodum sürekli omdam 2 aylikken öğrendim:))
Hamile misin kuzu 2 aylikken mi ogrendin
Aaaa

Günaydın kızlar benimde çalışmalara balşadıktan 6 ay sonra bebeğim olmuştu ama 2.5 aylıkken kalbi durduğu ğçin kürtaj oldum Şimdi kürtajdan sonra 6. Ayım inşallah bu ay gelir bebiş

Ben geceden beri hastanedeyimm kardeşim hastaydı bugnde kan veriyim bari dedimmm çok heycanlandımmm yaaa

İnsallah guzel haberlerle donersin canimmmm bu arada gecmis olsun kardesin .d tek tek degil topluca vereyim dedim cevabi bebek icin yeni baslayanlar simdiden psikolojik olarak cokuntu yapmayin kendinize eger Allah korusun olmazsa daha cok ihtiyaciniz olucak kendinize rahat olun birakin kendinizi 5 ay olmadimi sonrasinda paniklersiniz henuz erken daha psikolojikmende etkileniyormus cunku oda bi olmama sebebi ... Gunaydinnn bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…