Sende bendensin desene benimde ilk ay ama aynı senin gibiyim .Hemen olmaz diyorum belki hic olmaz diyorim bide pkoda vaar bende.Sonuclarin inşallah temiz cikar kuzum.Kuzum aslında bu ay yeni başladık biz ama bende nedense hemen ilk aydan olmaz herhalde diye bir endişe var onu da eşime bağlıyorum işte insanlar kaç ay uğraşıyor çocuk sahibi olabilmek için bunları hep kafama takıyorum dün de sol kaşığımda hep bir batma oldu kistten şüphelendim doktora gittim görünmedi fakat tahlil istedi ama hala sonuçlarımı bekliyorum
Hos geldin hamissssKuzum beni buraya etiketlemişsin bende geldimmm@deepandfury
Canım belirtilere hic kafayı takma taktıkça olmuyor.Bundan önceki hamileliğimde tüm belirtiler vardi ama kendi kendimi inandiramiyodum.Yok diyodum sürekli omdam 2 aylikken öğrendim:))Hos geldin hamissss
Sendende belirti alalim :)
Gunaydinn cancanlarrr
Seviliyorsunuzzzz koocaamannn hemde
Kuzum benim de kardeşimde pko vardı ve bir oğlu oldu Allah'a şükür. Ama 4 ay boyunca o Regl oldu hamile olduğunu anladığında cinsiyeti bile belliydiSende bendensin desene benimde ilk ay ama aynı senin gibiyim .Hemen olmaz diyorum belki hic olmaz diyorim bide pkoda vaar bende.Sonuclarin inşallah temiz cikar kuzum.
Ya ne kadar tuhaf nasil da süpriz olmuştur:) bat ne zmaan canim ben sogan kuru yapicam bu ayKuzum benim de kardeşimde pko vardı ve bir oğlu oldu Allah'a şükür. Ama 4 ay boyunca o Regl oldu hamile olduğunu anladığında cinsiyeti bile belliydi
Hamile misin kuzu 2 aylikken mi ogrendinCanım belirtilere hic kafayı takma taktıkça olmuyor.Bundan önceki hamileliğimde tüm belirtiler vardi ama kendi kendimi inandiramiyodum.Yok diyodum sürekli omdam 2 aylikken öğrendim:))
Nasilsim kuzuu
Ay sorma biz şok olmuştukYa ne kadar tuhaf nasil da süpriz olmuştur:) bat ne zmaan canim ben sogan kuru yapicam bu ay
İyiyim kuzum doktora gidiyorum yine ultrasonaNasilsim kuzuu
Bende yatktayim halaa uyanamiyorum yaa uff clk sogukİyiyim kuzum doktora gidiyorum yine ultrasonasen nasılsın
Ay canımm hadi bakalım inşallah güzel haberleri alırızBen geceden beri hastanedeyimm kardeşim hastaydı bugnde kan veriyim bari dedimmm çok heycanlandımmm yaaa
İnşallahh kuzummAy canımm hadi bakalım inşallah güzel haberleri alırız
Oyy sonundq cok sukirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?