❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bende yatktayim halaa uyanamiyorum yaa uff clk soguk
Kızlar geldim ben çok şükür ultrasonda kist falan çıkmadı lenf bezi şişmesi varmış kasıkta biraz o da üşütme ve enfeksiyondan dolayı olur dedi yumurtalıklar temiz bir sorun görünmüyor dedi gebelik testim çıkmış negatif zaten bende beklemiyordum dün daha ovulasyonda çift çizgiyi yeni görünce bakalım inşallah şu enfeksiyondan da kurtulursam rahatlıcam bir de smear testim kaldı almadığım

Mutlu huzurlu bir gunaydin olsun hepinize canlar. Nasilsiniz? Benim halen kasiklarim belim agriyor? Bu kadar uzun surmezdi normalde. Acaba nedir ya bir bilen var mi? Adetime daha var.

Oh iyi kuzum maşallah stres yapma olur inşallah enfeksiyon icin dogal yollardan bişey yapsan?
Kızlaaaaarrr sonucum 1911 yupppiiiiii Umya Esr02 @mcyln83 _Masalim_
Ne güzeeellll çook sevindim Kaçinci ayında geldi bebiş

Ben doktoru aradım bu fitili kullanırken ilişki yasak diyor şimdi kullansam yumurtlama yakındı kaçırcam kullanmasam enfeksiyon etkiler mi bilemedim Of çok üzgünüm ya

Ben doktoru aradım bu fitili kullanırken ilişki yasak diyor şimdi kullansam yumurtlama yakındı kaçırcam kullanmasam enfeksiyon etkiler mi bilemedim Of çok üzgünüm ya
Dur kuzum sıkma canını ilk enfeksiyondan kurtulmaya calış.Hamile kalsan bile hamileligi etkiliyor enfeksiyin.Bak ben bu ay sogan kuru yapicam.Ilk rahmi hazırlamak gerekli .Kullan ilacini takma kafaya olacagina varir.

Oh iyi kuzum maşallah stres yapma olur inşallah enfeksiyon icin dogal yollardan bişey yapsan?
Ne güzeeellll çook sevindim Kaçinci ayında geldi bebiş
3 yıllık evliyim canm 1 buçuk sene önce 2 kimyasal geçirdim ve korktum düşünemedm kasımda da olsun artık dedk rabbimde verdi çok şükür darısı isteyen herkezd

Canımmm önce sağlıkk sonra bebek senn sağlığın yernde olmadktan snra bebekde sağlıklı olmazki allah kprusun ve enfeksiyonun bebeğe çok zararı var özellikle doğumda ölüm riski oluyo allah korusun önce tedavi ni yap snra enfeksiyonun geçince olur zatn en kısa zamanda inşallah

Dur kuzum sıkma canını ilk enfeksiyondan kurtulmaya calış.Hamile kalsan bile hamileligi etkiliyor enfeksiyin.Bak ben bu ay sogan kuru yapicam.Ilk rahmi hazırlamak gerekli .Kullan ilacini takma kafaya olacagina varir.
Benim adet bitimi aklıma gelmişti şu soğan kürü keşkr yapsaydım o enfeksiyonları geçiriyor değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…