Cok gecmis olsun canim neyi varBen geceden beri hastanedeyimm kardeşim hastaydı bugnde kan veriyim bari dedimmm çok heycanlandımmm yaaa
Kızlar geldim ben çok şükür ultrasonda kist falan çıkmadı lenf bezi şişmesi varmış kasıkta biraz o da üşütme ve enfeksiyondan dolayı olur dedi yumurtalıklar temiz bir sorun görünmüyor dedi gebelik testim çıkmış negatif zaten bende beklemiyordum dün daha ovulasyonda çift çizgiyi yeni görünce bakalım inşallah şu enfeksiyondan da kurtulursam rahatlıcam bir de smear testim kaldı almadığımBende yatktayim halaa uyanamiyorum yaa uff clk soguk
Afedersiniz canımm dışkıda sümüksü kan vardı ıda enfeksiyon muş akıllı okullda wc de oynamış su savaşı yapmşlarCok gecmis olsun canim neyi var
Can'ım Çok şükür çok sevindim. Kaçıncı dememeydi bu merak ettim
Canımm çok sevindim hayırlı uğurlu olsunn darısı bize
gozun aydinnn canimmmm
İlk denemem di canımm 2 kmyasalımdan 1 buçuk sene sonra rabbim herkeze nasip etsinnnCan'ım Çok şükür çok sevindim. Kaçıncı dememeydi bu merak ettim
Oh iyi kuzum maşallah stres yapma olur inşallah enfeksiyon icin dogal yollardan bişey yapsan?Kızlar geldim ben çok şükür ultrasonda kist falan çıkmadı lenf bezi şişmesi varmış kasıkta biraz o da üşütme ve enfeksiyondan dolayı olur dedi yumurtalıklar temiz bir sorun görünmüyor dedi gebelik testim çıkmış negatif zaten bende beklemiyordum dün daha ovulasyonda çift çizgiyi yeni görünce bakalım inşallah şu enfeksiyondan da kurtulursam rahatlıcam bir de smear testim kaldı almadığım
Ne güzeeellll çook sevindim Kaçinci ayında geldi bebiş
Oh çok şükür amin inşallah kuzumİlk denemem di canımm 2 kmyasalımdan 1 buçuk sene sonra rabbim herkeze nasip etsinnn
Canımm çok sevindim hayırlı uğurlu olsunn darısı bize
Allah razı olsun canlarımmm rabbim tüm isteyenlere nap etsinn en kısa zamandagozun aydinnn canimmmm
Yok canım şuan değilim bundan öncekinde dedim :)Hamile misin kuzu 2 aylikken mi ogrendin
Aaaa
Gelmez inşallah ilk aydan hamile kalirsin:)Ay sorma biz şok olmuştukCan'ım benim bat 30 aralık
Dur kuzum sıkma canını ilk enfeksiyondan kurtulmaya calış.Hamile kalsan bile hamileligi etkiliyor enfeksiyin.Bak ben bu ay sogan kuru yapicam.Ilk rahmi hazırlamak gerekli .Kullan ilacini takma kafaya olacagina varir.Ben doktoru aradım bu fitili kullanırken ilişki yasak diyor şimdi kullansam yumurtlama yakındı kaçırcam kullanmasam enfeksiyon etkiler mi bilemedim Of çok üzgünüm ya
3 yıllık evliyim canm 1 buçuk sene önce 2 kimyasal geçirdim ve korktum düşünemedm kasımda da olsun artık dedk rabbimde verdi çok şükür darısı isteyen herkezdOh iyi kuzum maşallah stres yapma olur inşallah enfeksiyon icin dogal yollardan bişey yapsan?
Ne güzeeellll çook sevindim Kaçinci ayında geldi bebiş
Canımmm önce sağlıkk sonra bebek senn sağlığın yernde olmadktan snra bebekde sağlıklı olmazki allah kprusun ve enfeksiyonun bebeğe çok zararı var özellikle doğumda ölüm riski oluyo allah korusun önce tedavi ni yap snra enfeksiyonun geçince olur zatn en kısa zamanda inşallahBen doktoru aradım bu fitili kullanırken ilişki yasak diyor şimdi kullansam yumurtlama yakındı kaçırcam kullanmasam enfeksiyon etkiler mi bilemedim Of çok üzgünüm ya
Benim adet bitimi aklıma gelmişti şu soğan kürü keşkr yapsaydım o enfeksiyonları geçiriyor değil miDur kuzum sıkma canını ilk enfeksiyondan kurtulmaya calış.Hamile kalsan bile hamileligi etkiliyor enfeksiyin.Bak ben bu ay sogan kuru yapicam.Ilk rahmi hazırlamak gerekli .Kullan ilacini takma kafaya olacagina varir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?