- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
Öyle Can'ım haklısın ama ben çok takıntılı bir insanım işte o 1 ay bile bana 1 sene gibi geliyor psikolojimi bozdum vallahiCanımmm önce sağlıkk sonra bebek senn sağlığın yernde olmadktan snra bebekde sağlıklı olmazki allah kprusun ve enfeksiyonun bebeğe çok zararı var özellikle doğumda ölüm riski oluyo allah korusun önce tedavi ni yap snra enfeksiyonun geçince olur zatn en kısa zamanda inşallah
Zaten en çok erteleyende takıntı zaten canımm rabbimden önce sağlığını dile emin ol ki en kısa zamanda verecekdik. Yokmu hiç bebek yada düşüğün flnÖyle Can'ım haklısın ama ben çok takıntılı bir insanım işte o 1 ay bile bana 1 sene gibi geliyor psikolojimi bozdum vallahi
Valla benm en çok tavsiye etdiğim şey biraz ara vermek onu zaman kaybı olarak düşünme ve aklından çıkar pskolojini bozma canımm ben 2 kmyasal geçirdiğim halde düşmedim peşine zamanı değidi demekki dedm nasipde yokmuş çok üzüldüm ama işte elden bişy gelmiyor ama şimdi rabbime öok şükür iyi bi değerle karşılaştmYok kuzum evlendiğimden beri takıntı bende olcak olmucak mevzusu bir de etrafımdaki herkes 7 8 ay sonra hep hamile kaldı o beni çok etkiledi galibane Zaman aman olmazsa olmasın demeye başlayınca kalınıyor galiba
Çok şükür Can'ım Allah bize de nasip etsin inşallahValla benm en çok tavsiye etdiğim şey biraz ara vermek onu zaman kaybı olarak düşünme ve aklından çıkar pskolojini bozma canımm ben 2 kmyasal geçirdiğim halde düşmedim peşine zamanı değidi demekki dedm nasipde yokmuş çok üzüldüm ama işte elden bişy gelmiyor ama şimdi rabbime öok şükür iyi bi değerle karşılaştm
Canım benim çok sevindim çok mutlu oldum Allahım hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem yaaaa seviyorum seni topiğimizin hamişi güzel annişi rabbim seni nazardan sakınsın kuzum
Kuzummmm allah razı olsunnn rabbim en kısa zamanda size de nasp edecekkCanım benim çok sevindim çok mutlu oldum Allahım hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem yaaaa seviyorum seni topiğimizin hamişi güzel annişi rabbim seni nazardan sakınsın kuzum
Benm en belirgin belirtim adet öncesi sancımın olmamasıydı canım bide yumurtlama zamanı göğüslerm dolgunlaşır dı dolgunlaştı ve yumurtlama zamanm gçince sadece uçları acımaya başladı sol kasığımda da ara ara göbeğimle beraber batma vardı 10 gün geçdi test yaptm
Sağol bitanemm84zmr kardeşinede çok geçmiş olsun balım Allah şifa versin inşallah bitanem
Amiiiiin kuzuuuu amiiinn bize bol bol dua et olurmu duarında bizleri unutma ki bizde senin gibi mutluluğumuzu paylaşabilelim ettiğin ve ettiğimiz tüm dualarımız kabul olsunn inşallah fıstığımKuzummmm allah razı olsunnn rabbim en kısa zamanda size de nasp edecekk
Ay cok sewinddiiim hamissinnn kusummm
Coook sukur hayatimm
Senfe durumlarnelerCoook sukur hayatimm
Ay cok sewinddiiim hamissinnn kusummm
Çok sağolun bitanelerimmmm darısı en kısa zamnda sizeeeCoook sukur hayatimm
Kuzum ben annemlere geldim
84zmr canıımm çok sevindiiiiim
Çok şükür dikkat et kendine bundan sonra inşallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?