❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Öyle Can'ım haklısın ama ben çok takıntılı bir insanım işte o 1 ay bile bana 1 sene gibi geliyor psikolojimi bozdum vallahi

Öyle Can'ım haklısın ama ben çok takıntılı bir insanım işte o 1 ay bile bana 1 sene gibi geliyor psikolojimi bozdum vallahi
Zaten en çok erteleyende takıntı zaten canımm rabbimden önce sağlığını dile emin ol ki en kısa zamanda verecekdik. Yokmu hiç bebek yada düşüğün fln

Yok kuzum evlendiğimden beri takıntı bende olcak olmucak mevzusu bir de etrafımdaki herkes 7 8 ay sonra hep hamile kaldı o beni çok etkiledi galiba ne Zaman aman olmazsa olmasın demeye başlayınca kalınıyor galiba

Yok kuzum evlendiğimden beri takıntı bende olcak olmucak mevzusu bir de etrafımdaki herkes 7 8 ay sonra hep hamile kaldı o beni çok etkiledi galiba ne Zaman aman olmazsa olmasın demeye başlayınca kalınıyor galiba
Valla benm en çok tavsiye etdiğim şey biraz ara vermek onu zaman kaybı olarak düşünme ve aklından çıkar pskolojini bozma canımm ben 2 kmyasal geçirdiğim halde düşmedim peşine zamanı değidi demekki dedm nasipde yokmuş çok üzüldüm ama işte elden bişy gelmiyor ama şimdi rabbime öok şükür iyi bi değerle karşılaştm

Çok şükür Can'ım Allah bize de nasip etsin inşallah

84zmr Canım belirtilerin nelerdi peki
Benm en belirgin belirtim adet öncesi sancımın olmamasıydı canım bide yumurtlama zamanı göğüslerm dolgunlaşır dı dolgunlaştı ve yumurtlama zamanm gçince sadece uçları acımaya başladı sol kasığımda da ara ara göbeğimle beraber batma vardı 10 gün geçdi test yaptm

Kuzummmm allah razı olsunnn rabbim en kısa zamanda size de nasp edecekk
Amiiiiin kuzuuuu amiiinn bize bol bol dua et olurmu duarında bizleri unutma ki bizde senin gibi mutluluğumuzu paylaşabilelim ettiğin ve ettiğimiz tüm dualarımız kabul olsunn inşallah fıstığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…