- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
İnşallah kuzum göreyim de hemen yapcamBencede yapmalisin
Bende seni seviyorum canimin iciiii balli boregimmmBebis benim kuzummmm seni cok sewiyom kiz ben
Kuzum kendin otobüsle gidemez mişin yakınlarda yok mu hastane sağlık ocağı vbWercemde esimin izni yok ya anca persembe
Sende benimm kurabiyeemmmBende seni seviyorum canimin iciiii balli boregimmm
Giderim giderimde bi oglum war benim bibucuk yasinda o durmuyo kime birakicam ordaKuzum kendin otobüsle gidemez mişin yakınlarda yok mu hastane sağlık ocağı vb
Hımm anladım canimm anaa bi de bebisi varmış ne acele ediyon kız sen küçükmüş daha minnakGiderim giderimde bi oglum war benim bibucuk yasinda o durmuyo kime birakicam orda
Ayy ay insallah bizde yasariz o duyguyuuuuu insallahhhhHımm anladım canimm anaa bi de bebisi varmış ne acele ediyon kız sen küçükmüş daha minnak) nasıl güzel duygu demi masallah
Ayyy Amin canimm şu an gözler senin üstünde hadi güzel bi haber ver de enerji depolayalimm ben çok mutlu oluyom hamis haberi alıncaAyy ay insallah bizde yasariz o duyguyuuuuu insallahhhh
Sabah idrar testi yapacagimmm insallah olurrr kuzummm dua edinAyyy Amin canimm şu an gözler senin üstünde hadi güzel bi haber ver de enerji depolayalimm ben çok mutlu oluyom hamis haberi alınca
Peki kesin öğreniliyor mu garanti mi yanii tatlim
Kuzuu anliyor ama kayiplarda kendisii hala eve gelmedi :)
Tamam balim bidaha icmemBir kereden biseu olmzz ama icme artik hayatim
Bizde memnun olduk
Sedammmm
Kuzu benimse sol.kasigima agri giriyor ben yazcaktm sende yazmissinKizlar 10 dk dir sol kasiyor agriyor
Ne anlama geliyor acaba yaa
Cok guzel e yapim bi arada buyusunler dahada yapmim diyorum :)Hımm anladım canimm anaa bi de bebisi varmış ne acele ediyon kız sen küçükmüş daha minnak) nasıl güzel duygu demi masallah
Bende memnun oldum canımm
Ne yapacagiz acabaaa aaa simdi gecti agrisi :)Tamam balim bidaha icmem
Kuzu benimse sol.kasigima agri giriyor ben yazcaktm sende yazmissin
Esracim canim sen evine gelebildin mi :))Bende memnun oldum canımm
Tamam kuzuGeldim canımm su içip yapcm birwzdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?