Hoşgeldin canım:) canımm bende geldim
Hosgeldinn kuzucugum nasisin:) canımm bende geldim
Bende bat yaklassin her gün bi test ama artık yapmicam bu sefer kararliyim sabredip beklicem inşallah yaniiiWalla ne denemedik sapıp duruyoruz
Yok bebegim o kadat etkilemez ama icme bir dahaKizlar zaten bi dusugum var ihlamur beni etkilemez dimi bi cay bardagiydiii
Seni bekliyorum sabirsizlikla :)Yanii tam anlamıyla bi köpük değil canm farklı bişy oluyo
Bozuk derken çizgi var mı yani kuzum paylassana testleriBenim yedi gun gecti kuzum ama teste negatif cukiyi dun iki test yaptim onlarda bozuk galiba hic bisey anlamadim ole bekliyorum
Hoşgeldin canım
Bizde memnun olduk
Bencede yani sabredersin inşallah sonunda çift çizgi görürsün ya da kırmızı kartı görürsün o zaman önündeki maçlara bakıyorsun canımBende bat yaklassin her gün bi test ama artık yapmicam bu sefer kararliyim sabredip beklicem inşallah yaniii
Kac gun kaldiBende bat yaklassin her gün bi test ama artık yapmicam bu sefer kararliyim sabredip beklicem inşallah yaniii
Hos geldin canimcimmmm:) canımm bende geldim
Iki testide inceledim basta hic bisey yoktu ben yaptim ikiside bi iki dakada bole oldu ama o kirmizilik gitti tabi hala iki cizgi ama ikincisi beyazBozuk derken çizgi var mı yani kuzum paylassana testleri
Ayy o çift çizgiyi bende çok gormek istiyorum hemde cokkk profil yapcam resmenBencede yani sabredersin inşallah sonunda çift çizgi görürsün ya da kırmızı kartı görürsün o zaman önündeki maçlara bakıyorsun canım
Bebis benim kuzummmm seni cok sewiyom kiz benKizlar 10 dk dir sol kasiyor agriyor
Ne anlama geliyor acaba yaa
Gercekten garip bi test canım yaa akıl karıstırıcı sen en iyisi bi kan verIki testide inceledim basta hic bisey yoktu ben yaptim ikiside bi iki dakada bole oldu ama o kirmizilik gitti tabi hala iki cizgi ama ikincisi beyaz
Bencede yapmalisinAyy o çift çizgiyi bende çok gormek istiyorum hemde cokkk profil yapcam resmen
Kizzz benim aylar yıllar var zaten böyle bekleyince geçmiyo günler bat 8 ocak dahaa cokkkkkkkKac gun kaldi
Wercemde esimin izni yok ya anca persembeGercekten garip bi test canım yaa akıl karıstırıcı sen en iyisi bi kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?