Ara ara geldi dimi balimm benimde suan yok kuzumNe yapacagiz acabaaa aaa simdi gecti agrisi :)
Kuzum ilk gebeligmdede bendede siskinlil vardi kuzum bide cok ayakta durmammaya bak dinlen bu ilk aylarKızlar ya benm karnm çok şiş şimdiden böyle şişlik olurmu ki yaa
Bak unuttum o yüxden soruyorm doğum yaptnmı varmı çocuk şimdi kuzum ne biliyim anlamadm yaaKuzum ilk gebeligmdede bendede siskinlil vardi kuzum bide cok ayakta durmammaya bak dinlen bu ilk aylar
Kuzum ben bebegimi neyazikki düşük sonucu kaybettim suan bebegim yok olursa ilk olcak INŞALLAHBak unuttum o yüxden soruyorm doğum yaptnmı varmı çocuk şimdi kuzum ne biliyim anlamadm yaa
Olur belki guzel anniiişKızlar ya benm karnm çok şiş şimdiden böyle şişlik olurmu ki yaa
Evet kuzu yaa degisik bisey :)Ara ara geldi dimi balimm benimde suan yok kuzum
INŞALLAH kuzum ama ben tek cizigiyi gordum ya dun yagmurum ne blym umudu yitiriyor iNsanEvet kuzu yaa degisik bisey :)
Insallah hamisizzz
Hayatim cok erken yaptik testi ondan tek cizgi ccikti daha bata 17 gun var senin ayin sonu dahaINŞALLAH kuzum ama ben tek cizigiyi gordum ya dun yagmurum ne blym umudu yitiriyor iNsan
Ben 2 3 tl ye aliyorum kuzu markaya gore degisiyorKizlar ben testi 1.5 tl aldim cok ucuz geldi siz nekadara aliyosunuz ?
Bende 9 ocak :)Can dostlar buyrun gelinnn sohbetlerimizi edelim dertlerimizi paylaşalım dualarımızı edelim bebeklerimizi bekleyelim
_Masalim_ bat 31 Aralik
Umya bat 17 Aralik
@min123 bat 6 Aralik
84zmr Hamiş prensesss
@Esr02 bat 14 Aralik
@mcyln83 bat 10 Ocak
@Lknrokan35 bat 12 Ocak
@GorTuu bat 6 Ocak
@Ask-I Zuleyha bat 1 Ocak
@Ebrarr60 bat 9 Ocak
@Ruling girl bat 13 Aralik
@Sfr-rslntsn bat 8 ocak
@Sevdazede bat 12 Aralik
@Nurumcan94 bat 8 Ocak
@Esr02 bat 12 Aralik
@zezem123 bat 28 Aralik
@blueas bat 21 Aralik
@Dykdyk bat 8 Aralik
@eflen bat 9 Ocak
@celine20 bat 27 Aralik
@deepandfury bat 11 Aralik
@Mazikeen bat 9 Aralik
@fundiiiii bat 31 Aralik
@Emineeemm bat 4 Ocak
@buse smile bat 13 Aralik
@Babies16 bat 29 Aralik
@aybuss_ bat 29 Aralik
@-Lavinia bat 3 Ocak
@UzeUze Hamiş prenses
@mmavi_21 bat 23 Aralik
@Siinms bat 17 Aralik
Ya dimi kuzu umidi kaybetmeyeyim ozaman bal köpüğümHayatim cok erken yaptik testi ondan tek cizgi ccikti daha bata 17 gun var senin ayin sonu daha
Belli olmaz varsa kanda bile cikmaz ki
Hos geldin bebissBende 9 ocak :)
Kuzum ben gebelik testi dedim buni vermişti benimki cok ucuz dimi yaBen 2 3 tl ye aliyorum kuzu markaya gore degisiyor
Tabiki sedammmYa dimi kuzu umidi kaybetmeyeyim ozaman bal köpüğüm
Cok ucuz kuzum ama markasina gore degisir normaldir yaniKuzum ben gebelik testi dedim buni vermişti benimki cok ucuz dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?