❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Oyy kuzum bogaz agrin oksurugemi döndü cok gecmis olsun dosari cikma kuzum cokta bitki çayi icme olur mu balin üzerine karabiber ek ye cok faydali cok gecmis olsun balim
Sağol fıstığım daha kahvaltı bile yapmadım canım hiç bişey yemek istemiyor

Benide alırmsnz aranıza iki yıl oldu evleneli sağlıklı bireyleriz ama gelen giden yok şimdilik bat:20 aralık, üç günüm var herhangi bi belirtim yok ama kalbimde daimi bi umut var.. vakti vardır diyip bekliyoruz.. ♡♡♡

Ah kuzum aynen oyle aci bo tat demir tado gibi keske kuzum ama daha yumurltamdim.nezmn olablrki olur mu dimi
Rabbim ol derse olur kuzummm kuru ağaçtan yeşil yapraklar filizlendiren rabbimin kerameti sonsuzdur o ne verirse en hayırlı vakitte saatte verecektir bizler yeterki can-ı gönülden istemeyi bilelim tatlım

Hoşgeldin canım alırız tabiki Allah tez zamanda gönlünün muradını versin inşallah tatlım

Tabi canim hosgeldin INŞALLAH bu ay mujdeyi alirsin

Rabbim ol derse olur kuzummm kuru ağaçtan yeşil yapraklar filizlendiren rabbimin kerameti sonsuzdur o ne verirse en hayırlı vakitte saatte verecektir bizler yeterki can-ı gönülden istemeyi bilelim tatlım
Dogru diyosun balimmmm ya hadi INŞALLAH

Yeni gelenler felan baya cogaliyoruuuuzzzz rabbim daim etsin ... Guzel bi gune baslayalim diye ayrildim bu sayfadan ama uyandigimda patlama haberi aldim rabbim olenlerin mekanlarini cennet eylesin ailelerine sabir versin nereye gidiyoruz boyle bilmiyorum raabbim yardimcimiz olsun . Dua edin bizede hamileler .d

3 gun sonra hayirli mujdeyi verirsin INŞALLAH kuzummm 19nda yapsanda test cikar car canim

Inşallah tatlımm ama o kadar çok test yaptım ki on gün geçtiği zaman silik çizgiyi görmüştüm ertesi gün malum oldu zaten biraz bekliycem regl olmazsam tabi.. olursamda hayırlısı çok takıyorum zaten herşeyi stres yapyorum bi rahatlasam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…