Kuzum bende hamd olsun iyiiyim su canli bomba patlamalarina cigerim yaniyor kuzum_Masalim_ sen nasılsın güzellik
Sağol fıstığım daha kahvaltı bile yapmadım canım hiç bişey yemek istemiyorOyy kuzum bogaz agrin oksurugemi döndü cok gecmis olsun dosari cikma kuzum cokta bitki çayi icme olur mu balin üzerine karabiber ek ye cok faydali cok gecmis olsun balim
Bende kuzu agzimda aci bi tat var sankiSağol fıstığım daha kahvaltı bile yapmadım canım hiç bişey yemek istemiyor
Evet ya bende gördüm canım sıkıldı çok üzgünüm bunlara hayvan desem hayvanlara haksızlık etmiş olurumKuzum bende hamd olsun iyiiyim su canli bomba patlamalarina cigerim yaniyor kuzumkayseridede olmus bugün
Aynen kuzum ALLAHIM yardimcimiz olsun basimiz sagolsunEvet ya bende gördüm canım sıkıldı çok üzgünüm bunlara hayvan desem hayvanlara haksızlık etmiş olurum
Kız inşallaah hamişlikdendir ağız tadının bozulması ay inşallah canım benimBende kuzu agzimda aci bi tat var sanki
Oluyor mu oyle kuzumKız inşallaah hamişlikdendir ağız tadının bozulması ay inşallah canım benim
Başka topiklerdede okudum internette de okudum metalimsi bi tat oluyormuş canım ağızdaOluyor mu oyle kuzum
Ah kuzum aynen oyle aci bo tat demir tado gibi keske kuzum ama daha yumurltamdim.nezmn olablrki olur mu dimiBaşka topiklerdede okudum internette de okudum metalimsi bi tat oluyormuş canım ağızda
Rabbim ol derse olur kuzummm kuru ağaçtan yeşil yapraklar filizlendiren rabbimin kerameti sonsuzdur o ne verirse en hayırlı vakitte saatte verecektir bizler yeterki can-ı gönülden istemeyi bilelim tatlımAh kuzum aynen oyle aci bo tat demir tado gibi keske kuzum ama daha yumurltamdim.nezmn olablrki olur mu dimi
Hoşgeldin canım alırız tabiki Allah tez zamanda gönlünün muradını versin inşallah tatlımBenide alırmsnz aranızaiki yıl oldu evleneli sağlıklı bireyleriz ama gelen giden yok şimdilik bat:20 aralık, üç günüm var herhangi bi belirtim yok ama kalbimde daimi bi umut var.. vakti vardır diyip bekliyoruz.. ♡♡♡
Hoşgeldin canım alırız tabiki Allah tez zamanda gönlünün muradını versin inşallah tatlım
Tabi canim hosgeldin INŞALLAH bu ay mujdeyi alirsinBenide alırmsnz aranızaiki yıl oldu evleneli sağlıklı bireyleriz ama gelen giden yok şimdilik bat:20 aralık, üç günüm var herhangi bi belirtim yok ama kalbimde daimi bi umut var.. vakti vardır diyip bekliyoruz.. ♡♡♡
Dogru diyosun balimmmm ya hadi INŞALLAHRabbim ol derse olur kuzummm kuru ağaçtan yeşil yapraklar filizlendiren rabbimin kerameti sonsuzdur o ne verirse en hayırlı vakitte saatte verecektir bizler yeterki can-ı gönülden istemeyi bilelim tatlım
3 gun sonra hayirli mujdeyi verirsin INŞALLAH kuzummmAmiinn cümlemize inşallah ♡
Rabbim hayırlı şekilde versin, hayırlı değilse de hayırlara çevirsin öyle versin inşallah ♡
İnşallahhh canımmmİnşallahh kuzucummm kucağıma aldğım gün sizede resm atacm ozamnlar sizde hamiş olacaksınız inşallah
3 gun sonra hayirli mujdeyi verirsin INŞALLAH kuzummm19nda yapsanda test cikar car canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?