Canımcım sende annenle güzel vakit geçir balımmm anneciğine selamlarKuzum ben annemlere geldim
Arada bakabiliyorum
Oooooo nuhtesemmmm balimmmmmmmmm ayyy cok mutlu oldum col şükür degerin cok guzel
İnşallah bitanem ya ağzından bal damlıyor beybiİnşallahh kuzucummm kucağıma aldğım gün sizede resm atacm ozamnlar sizde hamiş olacaksınız inşallah
Iyi olmana cok sevindim bitanem haydo Bismillah o enfeksiyonda bol bol su ic bitabem benimd evardi bol bol su ictim gecti bide bal yedimKızlar geldim ben çok şükür ultrasonda kist falan çıkmadı lenf bezi şişmesi varmış kasıkta biraz o da üşütme ve enfeksiyondan dolayı olur dedi yumurtalıklar temiz bir sorun görünmüyor dedi gebelik testim çıkmış negatif zaten bende beklemiyordum dün daha ovulasyonda çift çizgiyi yeni görünce bakalım inşallah şu enfeksiyondan da kurtulursam rahatlıcam bir de smear testim kaldı almadığım
Cok gecmis olsun bitanem simdi kardesin nasilBen geceden beri hastanedeyimm kardeşim hastaydı bugnde kan veriyim bari dedimmm çok heycanlandımmm yaaa
Cok zor bilirim kuzum INŞALLAH hamilesindir sagliklica kucagina alirsinnnnGünaydın kızlar benimde çalışmalara balşadıktan 6 ay sonra bebeğim olmuştu ama 2.5 aylıkken kalbi durduğu ğçin kürtaj oldumŞimdi kürtajdan sonra 6. Ayım inşallah bu ay gelir bebiş
BirTanem nasilsinİnşallah bitanem ya ağzından bal damlıyor beybi
Sende test yap kuzuuu ben dayanamazdimm yaa guzel haberlerle gelBizimkilirden de oyle olan cok var bekliyorum bende aslında test yapmaktan cok korkuyorum
Sattan sonra mi 17ndi gun kuzumm??Can'ım ben döngünün 10. Günü yapmaya başladım tam 17. Günde koyuyu gördüm hep test bozuk diyordum umarım doğrudur
Bende senin gibiyim cok stresliyim sadece bebegi dusunur oldum neden boyle oldu bize kuzuuAynen Can'ım doğru diyorsun ama onun bu rahatlığı beni daha çok strese sokuyor. Dün doktora gittim iltihaplanma var dedi fitil verdi gerçi şükür ne kötü bir akıntım var ne koku var ama şimdi ovulasyon döneminde bınu kullanayım mı kullanmayayım mı bilemedim etki eder mi gebelik oluşmasına
Hosgeldim hamis sultannn
Mavi elmacimmm hic ugramiyosunn gel aradaCanım belirtilere hic kafayı takma taktıkça olmuyor.Bundan önceki hamileliğimde tüm belirtiler vardi ama kendi kendimi inandiramiyodum.Yok diyodum sürekli omdam 2 aylikken öğrendim:))
Bol üşümeli öksürüklü bir gün geçiriyorum kuzum ama yinede çok şükür diyorum dermansız dert Allahım vermesin tatlımBirTanem nasilsin
Iyidir cok sukur canimm
Oyy kuzum bogaz agrin oksurugemi döndü cok gecmis olsun dosari cikma kuzum cokta bitki çayi icme olur mu balin üzerine karabiber ek ye cok faydali cok gecmis olsun balimBol üşümeli öksürüklü bir gün geçiriyorum kuzum ama yinede çok şükür diyorum dermansız dert vermesin tatlım
Aleyküm selam kuzuIyidir cok sukur canimm
Slm var sizlere
Aleykumselammm bende öpüyorum ellerimdem canimIyidir cok sukur canimm
Slm var sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?