- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 32
Amin bitanemmm yaa 30nda test yapicammmOy hadi insallah. Bismillahirrahmanirrahim. Insallah hayirlara vesile olur balim.
Hep beraber gulelim insallah hayatimm balimmmmm benimnm.Kuzuuu yüzümüzü güldür
Kuzu patatesleri soy dolaba koy az sogusun ondan sonra bi tulbentle basina koyup bagla hemen bas agrisi gecio kuzum_Masalim_ Teşekkür ederim tatlim
Cok seviyorum senii moralin duzeldi sanirim.yazdklarindan anliyorummm iyisin dimi balimHep beraber gulelim insallah hayatimm balimmmmm benimnm.
Hangi fikir balim?Hosgeldin cabcagzinmm kuzum yazdigimi okudun mu nediyosun senin fkrnide alym
Soz sen yeterki kusme banaaKüserim bak bir daha yaparsan
Varsa da cikmazki hayatim kendini uzuyorsun bende coook uzuluyorim burtanemm
Kizlar aklima ne takildi size danisayim dedimHangi fikir balim?
Insallah hayatim beklemedeyisUmya insallah olmassin kuzum
Ben simdi yaptım komik duruyorumSaol kuzum yaparim hemen
Ehhh işte idare ediyorz bebem sen nasilsinEsr02 balim nasilsin gorusmeyeli
He kuzucanim sen uzulme yeterkiSoz sen yeterki kusme banaakuzum 30nda yapayim olurmu
Hee caaannCok seviyorum senii moralin duzeldi sanirim.yazdklarindan anliyorummm iyisin dimi balim
Yaaaaa yerim ben seni birtenemmm insallah oyledirr
Olabilir canım sonuç onu gösteriyor ama ayda iki kez olabiliyormuş yumurtlamaKizlar aklima ne takildi size danisayim dedim
Ben ilk gebeligimde bat 1 agustostu 4nde bittim 4 agustosta birliktelik baslamisti.... ben 5 eylülde hamislelegmi öğrenmiştim bana 5 haftalik demisti doktor kuzular ben acaba benim yumurtlamamm adetten hemen sonrami ?
Siz varsiniz ya kuzular ben hic kendimi yalniz hisetmiyorumHee caaann
Iyiyim sukur
Siz varsinjz nasil iyi olmayalom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?