❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Senin höduk ne yapti
Kuzum ilk basta yemek yemiyorum diye bi kizdi altan aldim bide ölüm haberleri aldik ya surekli kuzu bigun birbirimizden bole ani bii ölümle ayrilirsak ne olcak dedim iyice kavgaci kavgaci konustu bagirdi oyle kötü konusma diye aglatti beni biraz benimde hatam var belki ama bian aklima ölüm geldi sanirim

Bu zamanlarda tabii insanin aklina direkt olum geliyor
Ama diklendirmen onu uzmus yani asljnda sevin bence o senden ayrilma korkusu var aslinda
Amaa iste oyle bir zamandayiz ki
Disari cikinca olabildigine kalabaliklardan uzak duruyoruz
Olum hep aklimizda
Ama sen dillendierme kuzucanim

Kuzum bende bian korktum haklisin bidaha dillendirmicem balim ama cok bağırdı benimde zoruma gitti kuzu bide neyaizkki is arkdasi vefat etti kuzu bugun cenezaye filan gitti zor zamanlae geciyoruruz

Kuzum bende bian korktum haklisin bidaha dillendirmicem balim ama cok bağırdı benimde zoruma gitti kuzu bide neyaizkki is arkdasi vefat etti kuzu bugun cenezaye filan gitti zor zamanlae geciyoruruz
Bir ölumun daha yeni sicakligi ustunde varmis kuzum
Onun acisini yasamisken senin bu sekilde demen sinirlendirmis
Sen git me ustune o coook duygusaldir kuzu.
Eminim elinde olmadan sana kizmistir
Kaybetme kaybedilme korkusuyla hayatimm uzulmee

O zaman tabi ki hata senin canım iş arkadaşı vefat etmişti üstüne sende ölümden bahsetmişsin eee haketmişsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…