Hissetme zaten kuzummmSiz varsiniz ya kuzular ben hic kendimi yalniz hisetmiyorum
Olabilir balim.Kizlar aklima ne takildi size danisayim dedim
Ben ilk gebeligimde bat 1 agustostu 4nde bittim 4 agustosta birliktelik baslamisti.... ben 5 eylülde hamislelegmi öğrenmiştim bana 5 haftalik demisti doktor kuzular ben acaba benim yumurtlamamm adetten hemen sonrami ?
Ayyyy INŞALLAH kuzummmmmm
Senin höduk ne yaptiKizlar esimde beni bugun kirdiii agladim oturup bu erkekler ne gicik ya
Hofff al bendende o kadar.Kizlar esimde beni bugun kirdiii agladim oturup bu erkekler ne gicik ya
Ah kuzum dusunuo duruyorum hakkimizda hayirlisiOlabilir canım sonuç onu gösteriyor ama ayda iki kez olabiliyormuş yumurtlama
E sana ne olduuuHofff al bendende o kadar.
Aman iste erkek milleti. Biraz ilgisizlik yapti bende uzerine gittim. O da kirdi beni.E sana ne olduuu
Senin ki ne yapti cok oldular amaaaa haa
Kuzum ilk basta yemek yemiyorum diye bi kizdi altan aldim bide ölüm haberleri aldik ya surekli kuzu bigun birbirimizden bole ani bii ölümle ayrilirsak ne olcak dedim iyice kavgaci kavgaci konustu bagirdi oyle kötü konusma diye aglatti beni biraz benimde hatam var belki ama bian aklima ölüm geldi sanirimSenin höduk ne yapti
Kendi hallerine birakin kizu yaaAman iste erkek milleti. Biraz ilgisizlik yapti bende uzerine gittim. O da kirdi beni.
Bu erkekleri ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım hatun dedikçe altına odun atmalı_Masalim_ E Esilayagmur
Bu zamanlarda tabii insanin aklina direkt olum geliyorKuzum ilk basta yemek yemiyorum diye bi kizdi altan aldim bide ölüm haberleri aldik ya surekli kuzu bigun birbirimizden bole ani bii ölümle ayrilirsak ne olcak dedim iyice kavgaci kavgaci konustu bagirdi oyle kötü konusma diye aglatti beni biraz benimde hatam var belki ama bian aklima ölüm geldi sanirim
Kuzum bende bian korktumBu zamanlarda tabii insanin aklina direkt olum geliyor
Ama diklendirmen onu uzmus yani asljnda sevin bence o senden ayrilma korkusu var aslinda
Amaa iste oyle bir zamandayiz ki
Disari cikinca olabildigine kalabaliklardan uzak duruyoruz
Olum hep aklimizda
Ama sen dillendierme kuzucanim
Bir ölumun daha yeni sicakligi ustunde varmis kuzumKuzum bende bian korktumhaklisin bidaha dillendirmicem balim ama cok bağırdı benimde zoruma gitti kuzu bide neyaizkki is arkdasi vefat etti kuzu bugun cenezaye filan gitti zor zamanlae geciyoruruz
O zaman tabi ki hata senin canım iş arkadaşı vefat etmişti üstüne sende ölümden bahsetmişsin eee haketmişsin canımKuzum bende bian korktumhaklisin bidaha dillendirmicem balim ama cok bağırdı benimde zoruma gitti kuzu bide neyaizkki is arkdasi vefat etti kuzu bugun cenezaye filan gitti zor zamanlae geciyoruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?