Kuzum bende cok etkilendim haberlerden falan ya sanirim ondan ama sonra agladim agladim sustumO zaman tabi ki hata senin canım iş arkadaşı vefat etmişti üstüne sende ölümden bahsetmişsin eee haketmişsin canım
Biraz doğrucu davut gibi konuştum ama bana kırılma tatlımO zaman tabi ki hata senin canım iş arkadaşı vefat etmişti üstüne sende ölümden bahsetmişsin eee haketmişsin canım
Kuzuuu sen gidince ben üzülüyorum kiz oyle cok alistimki sanaaaaCanlarim size doyum olmaz
Ben yarin nobetciyim
Erken kalkacagim
Uyuyayim
Bana dua edin test yapacagim canlar olur mu
Sizi coook seviyorum.
Rabbim vataniniza zeval vermesin
Hayirli geceler
Insallahhh canimmmmin caniiiKuzuuu sen gidince ben üzülüyorum kiz oyle cok alistimki sanaaaatabiii uyu dinlen yarinda bize mutlu haberi ver INŞALLAH caniminiciii hayirli geceler kardesim
Tamam bitanem zaten hak verdim kuzum agladim ama altan aldim konuyu kapattim tesekkur ederim balim destegin icinBir ölumun daha yeni sicakligi ustunde varmis kuzum
Onun acisini yasamisken senin bu sekilde demen sinirlendirmis
Sen git me ustune o coook duygusaldir kuzu.
Eminim elinde olmadan sana kizmistir
Kaybetme kaybedilme korkusuyla hayatimm uzulmee
Insallahhh canimmmmin caniii
Yarin insallah konusuruz kuzucannnn.cok optum
Yok kuzum dost aci söyler bu halinizi cok seviyorummm bana soyleyinki bende hatami anlatayimmmBiraz doğrucu davut gibi konuştum ama bana kırılma tatlım
Ama yumurtlama.gunum geciyor kuzuKendi hallerine birakin kizu yaa
Sende ilgi gisterme kalsin oyle kendi halinde
Ruhdan yoksunlarrr
Aman onu geçirme hemen adamla barış tatlımAma yumurtlama.gunum geciyor kuzu
Bide o var dimi kuzu yaAma yumurtlama.gunum geciyor kuzu
Kuuzumm ya ateşi çıkıyo büyük abdestinde de kan var serum takdılar bekliyoz da sinirlerm bozuldu yaa şu toplu msjlardan nefret ediyormGeçmiş olsun neyi var kardeşinin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?