• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

@Umya @min123 @_Masalım_yaptımm canlar ama resmde ne kadar anlaşılır bilmyrm yüklenmiyo canlar

@Umya @min123

Eklentiler

• IMG_20161213_225711.webp
    IMG_20161213_225711.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 59
Sen nezamandandir deniyosun hikayeni hayirlatsana bana kuzum
Ben 27 yasindan gun aldim muhasebeciyim ama suan calismiyorum ev hanimiyim ismim seda:hamarat:Canim gecen sene ilk bebegimi 2bucuk aylikken düşük sonucu kaybettim.. sonra pskolojik olarak kendimi hazir hisedemedim cok zor gunlerdi benim icin:110: Yeni yeni kendimi topladim hayirlisyla suan aklim fikrim bi bebis sahibi olmak balimm:anne: cok AMIN INŞALLAH :dua:

@93elizan kuzum simdi anladim kuzum benim regli yaklassn bdaha yapym atym bakarsin kuzum ;)

@93elizan kuzum nezaman kan vermeye gidiyosun ;)

Ben 27 yasindan gun aldim muhasebeciyim ama suan calismiyorum ev hanimiyim ismim seda:hamarat:Canim gecen sene ilk bebegimi 2bucuk aylikken düşük sonucu kaybettim.. sonra pskolojik olarak kendimi hazir hisedemedim cok zor gunlerdi benim icin:110: Yeni yeni kendimi topladim hayirlisyla suan aklim fikrim bi bebis sahibi olmak balimm:anne: cok AMIN INŞALLAH :dua:
Oy kiyamam kuzum benim insallah olucak sen kendini rahat birak bk,nasi gelicek o sana

@Umya yağmurum uyudu sanirim:KK200:
Yok bebegim yatagimi actim simdi namaz kilacagim daha uykum yok :)
Esoşn testine baktim kopurmus baya ama ben genis kapta yapayim olmadi idrar testi alacagim yarin @93elizan

Back
X