Cok gecmis olsunnn kuzum acil sifalar dilerimKuuzumm ya ateşi çıkıyo büyük abdestinde de kan var serum takdılar bekliyoz da sinirlerm bozuldu yaa şu toplu msjlardan nefret ediyorm
Rabbim şifasını versin inşallah amaan haa kuzuum sinirlenme bebişine yansıtma artık sen iki canlısın onu düşün rahatla bitanemKuuzumm ya ateşi çıkıyo büyük abdestinde de kan var serum takdılar bekliyoz da sinirlerm bozuldu yaa şu toplu msjlardan nefret ediyorm
Dua edin kuzularr rabbm kucağımıza almayı nasip etsin bu bi kaç gündür çok yoldayım korkuyom
Dualarımız seninle ve kardeşinle bitanemm üzülme hayatımDua edin kuzularr rabbm kucağımıza almayı nasip etsin bu bi kaç gündür çok yoldayım korkuyom
Bende hiç sevmiyorum öyle mesajları ama gönderiyorlarAtılan mesjı okusan tatlım sende sinirlenirsin rica ediyo fatiha okumam için eğer imkanım varda gönderemiyorsam rabbm beni bir fatihaya muhtaç etsin miiş böyle işmi olur böyle istek ricamı olurSeskes
Kuzum.kendini yipratma bu aylar cok önemliiii AMIN INŞALLAH bitanemmm dualarim seninleDua edin kuzularr rabbm kucağımıza almayı nasip etsin bu bi kaç gündür çok yoldayım korkuyom
Sağol bitanem ya geçicek inşallahSeskes kuzu geçmiş olsun
Tovbeeee EstağfurullahAtılan mesjı okusan tatlım sende sinirlenirsin rica ediyo fatiha okumam için eğer imkanım varda gönderemiyorsam rabbm beni bir fatihaya muhtaç etsin miiş böyle işmi olur böyle istek ricamı olurSeskes
Önemli değil canım olsun sendemi ya bugün maşaallahınız var adamlarla çatır çatır kavga ediyonuzSeskes pardon yanlis etiketlemisim kafa gitti ya herifle atistim yine
Yok canmm dikkat ediyorm eşimlede bgn barıştıkk kan sonucunu alınca ağzı kulaklarına vardı ayy çok komikdi yaaKuzum.kendini yipratma bu aylar cok önemliiii AMIN INŞALLAH bitanemmm dualarim seninle
Ayyy çok mutlu oldum barışmanıza eee bebiş işte anneciğiyle babacığını barıştırdı bebiş var huzur var kuzummmYok canmm dikkat ediyorm eşimlede bgn barıştıkk kan sonucunu alınca ağzı kulaklarına vardı ayy çok komikdi yaa
Aynen öyle olduu valla teyzesiii barıştırdı bizii mutşu etti sevnçden korkmasam göklere zıplıycakdımmAyyy çok mutlu oldum barışmanıza eee bebiş işte anneciğiyle babacığını barıştırdı bebiş var huzur var kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?