- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 31
T TamBirRabia canim seni 20 aralik dimi yarin test yapicakmisin ?
Anlatasana kuzuummmm ne tepki verdi ayy cok tatlii MAŞALLAHYok canmm dikkat ediyorm eşimlede bgn barıştıkk kan sonucunu alınca ağzı kulaklarına vardı ayy çok komikdi yaa
Adetim gecince yap tatlim haberdar edersin biizideeeEvet cnim adetim geçerse belki bi ihtimal yapıcam
O kadar çok test yaptım ki en son geçen ay yaptım sen düşün; )
Oyyyyyşşş teyzesi yesin o minik fasulyeyi yaaaa inşaallah bizede nasip olur yaşadığın sevinç mutluluk ve huzur Allahım olmayan herkese tattırsın bu mutluluğuAynen öyle olduu valla teyzesiii barıştırdı bizii mutşu etti sevnçden korkmasam göklere zıplıycakdımm
Neyin var balim ne olduuuKiz sinirimi bozdu ya o yuzden toptan geçmiş olsun herkeze bu basının dönmesi bu yüzden bir yanlisim olursa kusura bakmayın daha kendime gelemedim bebisim
Cok AMIN kuzummmmmOyyyyyşşş teyzesi yesin o minik fasulyeyi yaaaa inşaallah bizede nasip olur yaşadığın sevinç mutluluk ve huzur Allahım olmayan herkese tattırsın bu mutluluğu
Adetim gecince yap tatlim haberdar edersin biizideee
Ayy belkide bu topik ugurlu gelir minik ellere kavuşursun bebegininnnEderim tatlım hiç ümidim yok ama olursa cümle âleme duyurucam bu gidişle
Adam seni kıskanmıştır balım niye kırılıyorsun nedenini sordun mu canım neden kaldırdın dyeÇok basit aslında konu ortak face kullaniyorduk normalde profil resmine onu kapak resmine kendi fotomu koydum oda benim resmimi kaldırıp kendi resmini koymuş habersiz kirildim acikcasi cok munakasa etmedik ama bende sinirlendim kendime face actim ama hala kirginim
Ayy belkide bu topik ugurlu gelir minik ellere kavuşursun bebegininnn
Senin ortaklığını sevsinler emi iyi yapmışsın kendine ait olacak tatlımDaha onceleride aynisini yapmıştı canim kendi facesiymis istedini koyarmis dostum var düşmanım var dedi bende peki diyip ortaklığı bozdum
O zaman aramıza hoşgeldiiin diyelim yeniden ilacın bizde hayatımAmiinn ne güzel söyledin inşallah hepimize nasib olur ♡♡
Ben ilk kez böyle bi topiğe katldım morale ihtiyacm olduğunu hissediyorum artık.. farkında olmadan nasılda takmşm kafaya yeni farkettim..
O zaman aramıza hoşgeldiiin diyelim yeniden ilacın bizde hayatım
Kocişin özgür kalmışda sen çok mutsuzsun ama olmaz kiiiAynen kuzum iyi oldu özgür şimdi istediği fotoyu koyabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?