❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Aynen öyle olduu valla teyzesiii barıştırdı bizii mutşu etti sevnçden korkmasam göklere zıplıycakdımm
Oyyyyyşşş teyzesi yesin o minik fasulyeyi yaaaa inşaallah bizede nasip olur yaşadığın sevinç mutluluk ve huzur Allahım olmayan herkese tattırsın bu mutluluğu

Çok basit aslında konu ortak face kullaniyorduk normalde profil resmine onu kapak resmine kendi fotomu koydum oda benim resmimi kaldırıp kendi resmini koymuş habersiz kirildim acikcasi cok munakasa etmedik ama bende sinirlendim kendime face actim ama hala kirginim

Adam seni kıskanmıştır balım niye kırılıyorsun nedenini sordun mu canım neden kaldırdın dye

84zmr hayırlı uğurlu olsun cnim Allah bağışlasn inşallah ♡♡♡♡♡♡

Öyle bi kafadaym ki resmen nasıl oldu tedavi falan uyguladnmı diye sormak istiyorum sakıncası yoxa?

Ayy belkide bu topik ugurlu gelir minik ellere kavuşursun bebegininnn

Amiinn ne güzel söyledin inşallah hepimize nasib olur ♡♡

Ben ilk kez böyle bi topiğe katldım morale ihtiyacm olduğunu hissediyorum artık.. farkında olmadan nasılda takmşm kafaya yeni farkettim..

Amiinn ne güzel söyledin inşallah hepimize nasib olur ♡♡

Ben ilk kez böyle bi topiğe katldım morale ihtiyacm olduğunu hissediyorum artık.. farkında olmadan nasılda takmşm kafaya yeni farkettim..
O zaman aramıza hoşgeldiiin diyelim yeniden ilacın bizde hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…