❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

84zmr hayırlı uğurlu olsun cnim Allah bağışlasn inşallah ♡♡♡♡♡♡

Öyle bi kafadaym ki resmen nasıl oldu tedavi falan uyguladnmı diye sormak istiyorum sakıncası yoxa?
İllaki sor bitanem ne olacak merak ediyorz birbirimizi yok canm tedavi fln uygulamadm 2 kez kmyasalm oldğu için çok korkuyodm ama şükür ki beta iyi çıkdı bu sefer

T TamBirRabia canim tuvalete düşürmesi kötü olmuş ya
Benm eşim nilanlıyken düşürmüş cebinden çalışırken çıkarıyo çünkü işi biraz pis de ama eline poşet takıp almış gerii ben farketmiyim diyede gitmiş benzer bi yüzük almış onu tuvaltden çıkarana karar hiç farketmedm kendisi demişdi

Nerde bizimkinde o incelik
Düşürdüğü şeyi yerden bile almaz biraz kibardır hasbam

İnşallah canımm rabbim sizede nasip etsn sen ne zamndır evlisin ne zamndır deniyosunz canım

Amiinn

Iki yıl yeni bitti hiç korunmadık ilk altı aydan beri her altı ayda bir dr.a gitmişmdr eşimde gtti hiç bi skntmz yokmuş bekliyiruz öyle
Konularıma bakabilirsiniz serephone-ovitrelle oldum bi defa ondan başka bişeye de kalkışmadm

O dediğin ney canımm

Rabia1994 canım bi sıkıntınız yoksa soğan kürü nü denesene doğal bi çözüm

Bi defa annem yaptı içmem için bi yudum aldım sonrası malum zaten çiğ soğan asla yiyemem suyu iyice tiksindirdi beni

Bal çörekotu-tarçın denedm iki ay falan oda olmadı

En son iki aydır Agnucaston (hayıt hapı) ve progestan kullandım (aczacı bi arkadaş tavsiye etti reçeteli değil) bu defa ara kanamalarm oldu adetim gecikti bissürü.. (konularıma bakabilirsiniz)
Normalde adetlerim düzenlidir de işte iki aydır gecikmeli oluyor bu ay hiçbişey içmedim öyle bekliyorum sat.ı

Oyyy cok sevindim bitanem cok şükür

Ben normalde bu konuya yetişemiyorummki canmm ama soğan suyunu ne olursa olsun dene derim ben arkdaşm o şeklde hamiş kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…