Olurmu olur ozaman kuzum ama öyle olsaydi testte gozukurmuydu bal ?
Ya asko bebek durmuyoki anca girebiliyorummin123 kuzu nerelerdesin hic gelmiyosun
Bekliyoduk bi heycan doktor bide kağıda yazmış çıkdı sonuç dedi 1911 dedi bende iyi değilmi dedim iyi dedi eşimin yüzünde gülücükler açdı akşamda bi mutlu mutlu gözleriinin içi gülüyoduAnlatasana kuzuummmm ne tepki verdi ayy cok tatlii MAŞALLAH
İllaki sor bitanem ne olacak merak ediyorz birbirimizi yok canm tedavi fln uygulamadm 2 kez kmyasalm oldğu için çok korkuyodm ama şükür ki beta iyi çıkdı bu sefer84zmr hayırlı uğurlu olsun cnim Allah bağışlasn inşallah ♡♡♡♡♡♡
Öyle bi kafadaym ki resmen nasıl oldu tedavi falan uyguladnmı diye sormak istiyorum sakıncası yoxa?
İllaki sor bitanem ne olacak merak ediyorz birbirimizi yok canm tedavi fln uygulamadm 2 kez kmyasalm oldğu için çok korkuyodm ama şükür ki beta iyi çıkdı bu sefer
Benm eşim nilanlıyken düşürmüş cebinden çalışırken çıkarıyo çünkü işi biraz pis de ama eline poşet takıp almış gerii ben farketmiyim diyede gitmiş benzer bi yüzük almış onu tuvaltden çıkarana karar hiç farketmedm kendisi demişdiT TamBirRabia canim tuvalete düşürmesi kötü olmuş ya
İnşallah canımm rabbim sizede nasip etsn sen ne zamndır evlisin ne zamndır deniyosunz canımMaşallah rabbim bizede nasib eder inşallah :)
Benm eşim nilanlıyken düşürmüş cebinden çalışırken çıkarıyo çünkü işi biraz pis de ama eline poşet takıp almış gerii ben farketmiyim diyede gitmiş benzer bi yüzük almış onu tuvaltden çıkarana karar hiç farketmedm kendisi demişdi
Ozamnlar alıyodu şimdi oda almıyo ne yazıkkiNerde bizimkinde o incelik
Düşürdüğü şeyi yerden bile almaz biraz kibardır hasbam
İnşallah canımm rabbim sizede nasip etsn sen ne zamndır evlisin ne zamndır deniyosunz canım
O dediğin ney canımmAmiinn
Iki yıl yeni bitti hiç korunmadık ilk altı aydan beri her altı ayda bir dr.a gitmişmdr eşimde gtti hiç bi skntmz yokmuş bekliyiruz öyle
Konularıma bakabilirsiniz serephone-ovitrelle oldum bi defa ondan başka bişeye de kalkışmadm
O dediğin ney canımm
Rabia1994 canım bi sıkıntınız yoksa soğan kürü nü denesene doğal bi çözüm
Oyyy cok sevindim bitanem cok şükürBekliyoduk bi heycan doktor bide kağıda yazmış çıkdı sonuç dedi 1911 dedi bende iyi değilmi dedim iyi dedi eşimin yüzünde gülücükler açdı akşamda bi mutlu mutlu gözleriinin içi gülüyodu
Ben normalde bu konuya yetişemiyorummki canmm ama soğan suyunu ne olursa olsun dene derim ben arkdaşm o şeklde hamiş kaldıBi defa annem yaptı içmem için bi yudum aldım sonrası malumzaten çiğ soğan asla yiyemem suyu iyice tiksindirdi beni
Bal çörekotu-tarçın denedm iki ay falan oda olmadı
En son iki aydır Agnucaston (hayıt hapı) ve progestan kullandım (aczacı bi arkadaş tavsiye etti reçeteli değil) bu defa ara kanamalarm oldu adetim gecikti bissürü.. (konularıma bakabilirsiniz)
Normalde adetlerim düzenlidir de işte iki aydır gecikmeli oluyor bu ay hiçbişey içmedim öyle bekliyorum sat.ı
Haklisin kuzum iste yuregim pir pir kuzumDur bakalim canjm aceleci olma belki o zaman tutmadi.
Ekledin dimi beni balllTamam kuzu hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?