- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 32
Kuzum.ayri face bence daha iyi olmusTamam canimcim toparlaniyorum ama olsun sen gel yinede
Ben normalde bu konuya yetişemiyorummki canmm ama soğan suyunu ne olursa olsun dene derim ben arkdaşm o şeklde hamiş kaldı
Oyy yerim o bebisiiiYa asko bebek durmuyoki anca girebiliyorum
Bende bu ay olmasa yapicammm kuzumBen normalde bu konuya yetişemiyorummki canmm ama soğan suyunu ne olursa olsun dene derim ben arkdaşm o şeklde hamiş kaldı
Yap canmm yap ayy canınızı dişinize takın yahuuuBende bu ay olmasa yapicammm kuzum
Yaki ne ise yariyomus kuzumValla ben bebeğim için yeterki sıkı tuttsun diye yakıyı yapıştrdm 2 tane yaktı üstelik yara okdu belim canı sağ olsun rabbim versn yeterki sağ salim kucağımıxa alalım bu sefer dedim dayandım
Canım sen o yakıyı yaptığın aymı hamile kaldinValla ben bebeğim için yeterki sıkı tuttsun diye yakıyı yapıştrdm 2 tane yaktı üstelik yara okdu belim canı sağ olsun rabbim versn yeterki sağ salim kucağımıxa alalım bu sefer dedim dayandım
Canım benide alırmısınız aranıza benim bat 31 aralık :)Can dostlar buyrun gelinnn sohbetlerimizi edelim dertlerimizi paylaşalım dualarımızı edelim bebeklerimizi bekleyelim
Eki Görüntüle 1926092
_Masalim_ bat 31 Aralik
@Umya bat 17 Aralik
@min123 bat 6 Aralik
84zmr Hamiş prensesss
Esr02 bat 12 Ocak
@mcyln83 bat 10 Ocak
@Lknrokan35 bat 12 Ocak
@GorTuu bat 6 Ocak
@Ebrarr60 bat 9 Ocak
@Sfr-rslntsn bat 8 Ocak
@Nurumcan94 bat 8 Ocak
@zezem123 bat 28 Aralik
@blueas bat 21 Aralik
@Dykdyk bat 1 Ocak
@eflen bat 9 Ocak
@celine20 bat 27 Aralik
deepandfury bat 12 Ocak
@Mazikeen bat 9 Aralik
@fundiiiii bat 31 Aralik
@Emineeemm bat 4 Ocak
@Babies16 bat 29 Aralik
@-Lavinia bat 3 Ocak
@UzeUze Hamiş prenses
@mmavi_21 bat 23 Aralik
@Siinms bat 17 Aralik
@Greeneliton bat 9 Ocak
@cadolosum bat 3 Ocak
@dilekylmz22 bat 28 Aralik
@YaKaMoZz-z bat 10 Ocak
@Hilorh bat 14 Ocak
@Asimisa bat 28 Aralik
@Esilayagmur bat 29 Aralik
@tugken bat 27 Aralik
@Asksevgihuzur bat 27 Aralik
T TamBirRabia bat 20 Aralik
Esram bense hix duymadim merak ediyorum kuzu sen sogan kuru hic icmismiydinCanım sen o yakıyı yaptığın aymı hamile kaldin
Yaa 31 aralik icim heyecanlandi balim benimde 31 aralikCanım benide alırmısınız aranıza benim bat 31 aralık :)
Bende yakı kullandım bu ay belim feci agrıdı sorunda var zaten ama hiç yakmadı bu sefer ya hemde bi hafta arayla yapıstırdım acaba yakılar da mı sorun var? Farklı eczanelerden almıştm amaValla ben bebeğim için yeterki sıkı tuttsun diye yakıyı yapıştrdm 2 tane yaktı üstelik yara okdu belim canı sağ olsun rabbim versn yeterki sağ salim kucağımıxa alalım bu sefer dedim dayandım
İnşallah bu sefer olur tam yılın sonu inşallah bizimle olur bebeklerimiz.Yaa 31 aralik icim heyecanlandi balim benimde 31 aralik
KaYdettim canimBende yakı kullandım bu ay belim feci agrıdı sorunda var zaten ama hiç yakmadı bu sefer ya hemde bi hafta arayla yapıstırdım acaba yakılar da mı sorun var? Farklı eczanelerden almıştm ama
Belde açıklık varsa iyi geliomus yani hamilelik için ama ben belimdeki agrı için uapıştırmıştım normalde işe yarıyo ama bu son iki tanesi yaramadı. Hala belim agrıyo iki hafta olduKa
KaYdettim canimyaki ne ise yaryomus
Ay INŞALLAH canim benimİnşallah bu sefer olur tam yılın sonu inşallah bizimle olur bebeklerimiz.
Cok gecmis olsun kuzumBelde açıklık varsa iyi geliomus yani hamilelik için ama ben belimdeki agrı için uapıştırmıştım normalde işe yarıyo ama bu son iki tanesi yaramadı. Hala belim agrıyo iki hafta oldu
Benim çok düzensiz ya ne zaman yumurtladım bilmiyorum. 31 aralıkta takvimin söylediği yani bilmiyorum pko var bendeAy INŞALLAH canim benimben 30nda test yapıcam canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?