Pkoyu cok duydum canim pkoya sebeb neymisBenim çok düzensiz ya ne zaman yumurtladım bilmiyorum. 31 aralıkta takvimin söylediği yani bilmiyorum pko var bende
Bi kere kaynattim kuzum iciyodum tam burnuma kokusu kötü geldi içmeden lavaboya döktüm ama buyuyamıyorum sefer kesin içmeyi dusunuyorumEsram bense hix duymadim merak ediyorum kuzu sen sogan kuru hic icmismiydin
Kilo .. ama evlenmeden öncede yoktu aslında aynı kilodayım bende şaşkınım ama insülin direnci varmış bazen yumurta oluşamıomuş şu an şeker hapı glifor kullanıorum doktorum verdi eğer ocak ayına kadar olmazsa gel dediPkoyu vok duydum canim pkoya sebeb neymis
Kuzum adetten sonrami baslaniyomus sanirim kuzumBi kere kaynattim kuzum iciyodum tam burnuma kokusu kötü geldi içmeden lavaboya döktüm ama buyuyamıyorum sefer kesin içmeyi dusunuyorum
Adetin 7. Günü balimKuzum adetten sonrami baslaniyomus sanirim kuzum
Belkide strestir kuzum olabilir tamda bi bilgim yok ama benimdeKilo .. ama evlenmeden öncede yoktu aslında aynı kilodayım bende şaşkınım ama insülin direnci varmış bazen yumurta oluşamıomuş şu an şeker hapı glifor kullanıorum doktorum verdi eğer ocak ayına kadar olmazsa gel dedi
Streste var tabi. Hem işte hemde bu çocuk meselesini kafama takmam da etkiliyo sanırım ama elimde değil kiBelkide strestir kuzum olabilir tamda bi bilgim yok ama benimde
Kuzum benim.adet 5.gun ya kuzum ozmn nasil oluyoAdetin 7. Günü balim
Anliyorum seni kuzumStreste var tabi. Hem işte hemde bu çocuk meselesini kafama takmam da etkiliyo sanırım ama elimde değil ki
Canım benimki kilodan dedi ama kuzenimde zayıf ama onda da var yani ben pek anlamadım. Bu hastalıktan da kolay kurtulunamıyo heralde canım yaAnliyorum seni kuzumpko kilo verince geciyomuymus kuzum
Kac bardakmis kuzumAslında o kadar kötü degilya ac karna içilmesi fena
Kuzum nice kilolardada yok dimi kuzum stres etkiliyodur umidi kesme balimmm INSALLAH diyelim dualarimizi edelimmmCanım benimki kilodan dedi ama kuzenimde zayıf ama onda da var yani ben pek anlamadım. Bu hastalıktan da kolay kurtulunamıyo heralde canım ya
Adet baslangıcından itibaren 7.günde sabah akşam içiliyo canımKac bardakmis kuzum
Hep ediyorum hepinize versin inşallah meleklerimizi hayırlısıyla kuzumKuzum nice kilolardada yok dimi kuzum stres etkiliyodur umidi kesme balimmm INSALLAH diyelim dualarimizi edelimmm
Kuzum benim adetim 31 doyelim 6 ocakta icicem yani dimi kuzu ALLAH korusun INŞALLAH hamis kaliriz daa içmeyizAdet baslangıcından itibaren 7.günde sabah akşam içiliyo canım
AMIN bitanemmmmHep ediyorum hepinize versin inşallah meleklerimizi hayırlısıyla kuzum
Sıkı tutuyomuş kuzumYaki ne ise yariyomus kuzum
Kuzumm zatn ben kasım ayına kadar hiç denemedm deneyelim deyncede sağlam olsun dye yakı da yaptımCanım sen o yakıyı yaptığın aymı hamile kaldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?