Vqlla bilmiyorm ki 3 gün biri durdu snra onu aldm diğerini yapştrdm belim mahvoldu yakdı yara gibi oldu şimdi bile arada acıyoBende yakı kullandım bu ay belim feci agrıdı sorunda var zaten ama hiç yakmadı bu sefer ya hemde bi hafta arayla yapıstırdım acaba yakılar da mı sorun var? Farklı eczanelerden almıştm ama
Düzensizlik içinde çok iyi geliyo soğan suyu ve polikistk over varsa onada iyi geliyo dene canmBenim çok düzensiz ya ne zaman yumurtladım bilmiyorum. 31 aralıkta takvimin söylediği yani bilmiyorum pko var bende
Ta eskiden yaparlarmış büyüklerimiz canımm tabi ne kadar doğru bilemeyiz ama yapıyrz işteKızlar merhaba bu yakı işi ni doktora danıştınız mı? zararı olmasın sonra
İnşallah olur canımmmBizde bugunu degerlendirdik canlar. Dua edin insallah olur.
Adetin bittikten 2 gün sonra başla kuzuKuzum benim.adet 5.gun ya kuzum ozmn nasil oluyo
Anladım kuzu sagollKuzumm zatn ben kasım ayına kadar hiç denemedm deneyelim deyncede sağlam olsun dye yakı da yaptım
İnşallah canımm sen ne zamndr deniyosnİnşallah olur işe yarar canlar allah yardımcımız olsun
Haydii hayirlisiii kuzummmmBizde bugunu degerlendirdik canlar. Dua edin insallah olur.
Sagol kuzum benimAdetin bittikten 2 gün sonra başla kuzu
Canım benim ilk hamileliğim zorunlu kürtaj. 2. Hamileliğimde çok şükür oğluma kavuştum yaklaşık 7 8 ay önce yine zorunlu kürtaj olunca geçen ay A kadar korundum yaklaşık 2 ay olcak deneyeli ama çok isteyince zaman geçmiyor işteİnşallah canımm sen ne zamndr deniyosn
Canım benim ilk hamileliğim zorunlu kürtaj. 2. Hamileliğimde çok şükür oğluma kavuştum yaklaşık 7 8 ay önce yine zorunlu kürtaj olunca geçen ay A kadar korundum yaklaşık 2 ay olcak deneyeli ama çok isteyince zaman geçmiyor işteasıl bomba bat 18 aralık
Çok sağol canım darısı sizin başınıza inşallah. benim de oğluma bir kardeş inşallah Varmış bi evladın maşallah kuzum rabbim ona kardeşde nasip etsn. Geçmiş olsun canımm
İnşallah bebeğin vardırda olmazsın canım 18 aralıkta geldi zatn varmı bi belirti hasta olacak gibiÇok sağol canım darısı sizin başınıza inşallah. benim de oğluma bir kardeş inşallah umarım adet olmam
Kuzum Belirti var ama her zamankinden daha az ağrılı ve daha farklı sanki ama emin olamıyorum yarın akşama kadar belli olurİnşallah bebeğin vardırda olmazsın canım 18 aralıkta geldi zatn varmı bi belirti hasta olacak gibi
Nasl bi ağrı canm enfeksiyon ağrısı gibimi yada gaz sancısı gibiKuzum Belirti var ama her zamankinden daha az ağrılı ve daha farklı sanki ama emin olamıyorum yarın akşama kadar belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?