❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bende yakı kullandım bu ay belim feci agrıdı sorunda var zaten ama hiç yakmadı bu sefer ya hemde bi hafta arayla yapıstırdım acaba yakılar da mı sorun var? Farklı eczanelerden almıştm ama
Vqlla bilmiyorm ki 3 gün biri durdu snra onu aldm diğerini yapştrdm belim mahvoldu yakdı yara gibi oldu şimdi bile arada acıyo

Kızlar merhaba bu yakı işi ni doktora danıştınız mı? zararı olmasın sonra

İnşallah canımm sen ne zamndr deniyosn
Canım benim ilk hamileliğim zorunlu kürtaj. 2. Hamileliğimde çok şükür oğluma kavuştum yaklaşık 7 8 ay önce yine zorunlu kürtaj olunca geçen ay A kadar korundum yaklaşık 2 ay olcak deneyeli ama çok isteyince zaman geçmiyor işte asıl bomba bat 18 aralık

Varmış bi evladın maşallah kuzum rabbim ona kardeşde nasip etsn. Geçmiş olsun canımm

İnşallah bebeğin vardırda olmazsın canım 18 aralıkta geldi zatn varmı bi belirti hasta olacak gibi
Kuzum Belirti var ama her zamankinden daha az ağrılı ve daha farklı sanki ama emin olamıyorum yarın akşama kadar belli olur

Hamilelik belirtileri de var ama yanılmak istemediğim için önemsememeye çalışıyorum hayırlısı allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…