Tabiki tatlım herşeyden önce hayırlısı ayı iyi değerlendir dinizmi bide en önemlisi ğöğüsler ne durumda şişmişmi?Allah bağışlasın canım. Belirtileri düşününce bana da öyle geliyor ama bu sefer kendimi ona odaklamamaya çalıştım aslına bakarsan daha öncekilerde adet zamanımda adet sancılarım aynı oluyordu bu sefer öyle değil ama inşallah diyeyim herşeyin hayırlısı :)
Yani hesaplara göre bakarsam yumurtlama dönemlerine denk geldi ama hani yumurtlama döneminde akıntı falan olur ya bende öyle pek olmadı göğüsler de geçen aydan beri sızı ve ağrı var bide biraz daha dolgun gibi hatta adet olduğumda üstüne görüyorum falan sandım çünkü adet olurken göğüslerimde herhangi bir durum Olmaz genelde alt ta kopar fırtına :)Tabiki tatlım herşeyden önce hayırlısı ayı iyi değerlendir dinizmi bide en önemlisi ğöğüsler ne durumda şişmişmi?
Canımm o zman inşallah hamilesin bana öyle geldi.Göğüslerde şişlik heo hamilelik belirtisi bide geçen aydan beridir var diyosun.O zman bebişde vardır inşallah.Hamile kalmak icin yaptığın bişey varmıydıYani hesaplara göre bakarsam yumurtlama dönemlerine denk geldi ama hani yumurtlama döneminde akıntı falan olur ya bende öyle pek olmadı göğüsler de geçen aydan beri sızı ve ağrı var bide biraz daha dolgun gibi hatta adet olduğumda üstüne görüyorum falan sandım çünkü adet olurken göğüslerimde herhangi bir durum Olmaz genelde alt ta kopar fırtına :)
Canım sen ne zamandır deniyorsun. Hamile kalmak için birşey yapmadım tatlım sen neler yapıyorsunCanımm o zman inşallah hamilesin bana öyle geldi.Göğüslerde şişlik heo hamilelik belirtisi bide geçen aydan beridir var diyosun.O zman bebişde vardır inşallah.Hamile kalmak icin yaptığın bişey varmıydı
Ya çok iyi O zman benim hep günüm geçermavi elma evet canım normal 27 günde olurum ben fazla 1 gün öncesi olur ama 1 gün geçtiği olmadı
Bu ay yapmadım canım geçen ay adetten sonra adet olmama şaşırıp yapmıştım tabi negatif çıktı sonra da adetim gecikirse yapmaya karar verdim. Adet düzensizliği de daha çelişkide bırakır insanı ya kıyamamYa çok iyi O zman benim hep günüm geçerbi düzenli olamadim test yaptinmi hic kuzum:)
Bu ilk ayım benim:)ama oğlumda pko olmamasina ragmen gec oldu ondan bunda pek ümidim yokCanım sen ne zamandır deniyorsun. Hamile kalmak için birşey yapmadım tatlım sen neler yapıyorsun
Aynen iyi yapmış bakalım haberlerini bekliyorum merak ettim valla icime hamielsin gibi doğuyor:)Bana da adet olmayacakmışım gibi geliyor ama mantığım duygularımın önüne set çekti bir bakıma iyi yaptı :)
Canım pko çikolata kisti miydiBu ilk ayım benim:)ama oğlumda pko olmamasina ragmen gec oldu ondan bunda pek ümidim yok
Aynen iyi yapmış bakalım haberlerini bekliyorum merak ettim valla icime hamielsin gibi doğuyor:)
Of hiç sorma gecen ay 13 gün falan geçti heralde.Korunmamiza ragmen test yaptim.Ondan aklima hamilelik geldi bi deniyelim dedim olurmu diye.Insallah bekletmeden olurBu ay yapmadım canım geçen ay adetten sonra adet olmama şaşırıp yapmıştım tabi negatif çıktı sonra da adetim gecikirse yapmaya karar verdim. Adet düzensizliği de daha çelişkide bırakır insanı ya kıyamam
Yok kuzum pko polikstik over yani overlerde küçük kücük ama baya çok iyi huylu kistler ve hava balonlari var yumurtanin etrafini sardıklari icin ,sperm ulasamiyir ondan hamilelikte gerceklesmiyorCanım pko çikolata kisti miydi
Bu ay bi deniyim ondan sonra başlarim şu kürlere ama bilmiyorum ya çok umutsuzum niyeyse artik hiç olmıycakmış gibi:/Canım karamsar düşünme 2 zorunlu kürtaj 1 evladım var her hamilelikte yükselen hatta uçan bir adet tiroidim var 9 ay inmedi sen düşün şimdi bir de son hamilelikte kist çıktı çikolata da olabilir geçici bir kist de olabilir miş reflü zaten var yani ben karamsar bakmıyorumsende içini ferah tut bide bir bitki varmış p çok işe yarıyormuş hayıt otu galiba denemek te fayda var
Malesef kuzum pkonun tedavisi yokmavi elma anladım canım çikolata kisti olabilir denince burda bir konu da bahsetmiştim pko demişlerdi ondan emin olmak istedim. geçer inşallah belki ek bir tedavi gerekir
Canım çikolata kisti var dedi 1 doktor hamile olduğumu öğrendiğimde gitmiştim sonra içim rahat değildi ikinci doktor baktım bişey demiyo kist varmış dedim evet var dedi çok sağ olsun hahaha 3.kez gittiğimde tatlı doktorum kist var ama bu çikolata olmayabilir dedi çikolata kistiyse de merak etme sağlıklı hamileliğin devam ederse doğum sırasında alırız dedi.ama hamilelik malesef sağlıklı değildiMalesef kuzum pkonun tedavisi yoksadece ilacla yumurtalari buyutebilirsin ki oda bi umut sonuçta:)çikolata kisti hala varmı sende tatlım
Haklısın canım şuan çok stres yapmiyorum ama kendimi taniyorum ileride stres küpüne dönücem çok evhamlıyim.Moral ve sürekli düşünmemek çok önemlimavi elma tatlım umutsuz düşünme lütfen burda neler okuyoruz moral oluyor bize tamam belki normalden biraz daha zor olabilir ama olabilir olması daha önemli sadece bu süreçte kendini üzme önemli olan moralini yüksek tutman
Allah eksikliğini versin :)) şu kistlerin.Canım düşüklerin neden oldu acaba?Canım çikolata kisti var dedi 1 doktor hamile olduğumu öğrendiğimde gitmiştim sonra içim rahat değildi ikinci doktor baktım bişey demiyo kist varmış dedim evet var dedi çok sağ olsun hahaha 3.kez gittiğimde tatlı doktorum kist var ama bu çikolata olmayabilir dedi çikolata kistiyse de merak etme sağlıklı hamileliğin devam ederse doğum sırasında alırız dedi.ama hamilelik malesef sağlıklı değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?