Hıı bilirsin zatn canmm yaşadığın bişy test yapsan çıkardı şimdi ye oğlun kaç yaşındaHamilelik belirtileri de var ama yanılmak istemediğim için önemsememeye çalışıyorum hayırlısı allahtan
Bu ay felaket gaz var ama sancılı diyemem aslında. Ağrı da bir anda vajinaya iğne batar gibi oluyo ara da dikişlerde sızlama da var normal de adet zamanı daha farklı oluyo birde derler ki işte hamilelik varsa elinle bastırdığında sızlarsa ağrı olur ilk defa denedim sızı oluyo ama diğerlerinde denemediğim için o konu yu netleştiremedimNasl bi ağrı canm enfeksiyon ağrısı gibimi yada gaz sancısı gibi
Canım oğlum Ocak ta 4 yaşında olacak inşallah. Aslında 3 hamileliğimde de ben adetten neredeyse 1 hafta önce silik çizgi ile öğrendim hamileliğimi çünkü hissettim hep hatta kaybettiğimde de hissettim o yüzden hislerime bu konuda güveniyordum taki geçen ay hislerimle sonuç aynı olmayınca kehanetim beni yanılttı :)) bende hislerden vazgeçtimHıı bilirsin zatn canmm yaşadığın bişy test yapsan çıkardı şimdi ye oğlun kaç yaşında
Sızı nasl bi sızı canm denemedm bn hiç bide dikil ne dikişiBu ay felaket gaz var ama sancılı diyemem aslında. Ağrı da bir anda vajinaya iğne batar gibi oluyo ara da dikişlerde sızlama da var normal de adet zamanı daha farklı oluyo birde derler ki işte hamilelik varsa elinle bastırdığında sızlarsa ağrı olur ilk defa denedim sızı oluyo ama diğerlerinde denemediğim için o konu yu netleştiremedim
Sızı nasl bi sızı canm denemedm bn hiç bide dikil ne dikişi
Sızı nasl bi sızı canm denemedm bn hiç bide dikil ne dikişi
Hıı anladım canımmCanım sezaryen dikişi o tarafa doğru hafif baskı yapınca değişik bir sızı oluyo hamile arkadaşlar söylemişti bu sefer denedim ama işte öncesinde yapmadığımız bilemedim
Aynen canım yarın belli olur test yapda haber verArtık belirtiler hisler çok önemli değil yarın belli olur canım:)
Oğlunun ismi ney annesiAynen canım yarın belli olur test yapda haber ver
oğlumun ismi ÇINAR ablası :)Oğlunun ismi ney annesi
Oyy maşallah annesi allah bağışlasınoğlumun ismi ÇINAR ablası :)
Yarın haber veririm canım bakalım nolcak :)Aynen canım yarın belli olur test yapda haber ver
Aminnn canım Allah razı olsun:)Oyy maşallah annesi allah bağışlasın
Aynen canm unutma haber ver bide oğlun ne tarafındaydı kasık olarak herkez kız solda erkek sağda olur diyoda doğruluk payı varmı acabaYarın haber veririm canım bakalım nolcak :)
Canım oğlum da hiç dikkat etmedim ki yani ağrıdığı zaman iki tarafa da vuruyordu ağrısı zor bir hamilelik ti yani :)Aynen canm unutma haber ver bide oğlun ne tarafındaydı kasık olarak herkez kız solda erkek sağda olur diyoda doğruluk payı varmı acaba
Anladımm canmmm inşallah şimdi ki kolay olur varsaCanım oğlum da hiç dikkat etmedim ki yani ağrıdığı zaman iki tarafa da vuruyordu ağrısı zor bir hamilelik ti yani :)
İnşallah canım gerçi zora da razıyım sağlıklı olsun daAnladımm canmmm inşallah şimdi ki kolay olur varsa
Canim yarin guzel haberlerini beklyoruz INŞALLAHİnşallah canım gerçi zora da razıyım sağlıklı olsun da
Çok sağ ol canım inşallah haberler güzel olur, olmazsa da nasip kısmet artıkCanim yarin guzel haberlerini beklyoruz INŞALLAHbenim oglum olursa adini Çınar koycam ALLAH bagislasin oglusunu nice yillara simdiden
MAŞALLAH ALLAH bagislasin paşayiiÇok sağ ol canım inşallah haberler güzel olur, olmazsa da nasip kısmet artıkbenim çınarım çok akıllı ve uslu ablası darısı senin başına diş.çıkarana kadar olan kısmı saymazsak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?