Anladım kuzumAynı bennnmavi elma ne zaman düşünmedim o zaman oğlumu aldım.kucağıma yani.belirti falan vardı korunmuyordum ama özellikle de beklememiştim zaten ihtimal vermek istemedim sonra oğlum oldu :) diğer düşünüp stres yaptıklarmda malesef
Hmm anladım tatlım nasipleri yokmuş diyelim o kadar hüsran yaşamayız inşallah:) istedikten kaç ay sonra oldu peki canimmavi elma tatlım düşüklerimin sebebi belli değil ki yani sağlıksız embriyo sağlıksız hamilelik gibi düz açıklamalar yapıldı çünkü bazı hastaların da çok görülmüş ve sürekli düşüklerinin araştırma yapılmasını istiyorlar bende tiroid oluuo hamilelikte ondan şüphelerim ama.doktor değildir diyo henüz.bilemedim yani 1 kadın 9 düştükten sonra 10.hamileliğinde başarılı olmuş. Allah yaşatmasın okadar hüsran
Görüşürüz inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım:)mavi elma aynen öyle tatlım valla çok güzel bir söz :) inşallah serin kanlı devam ederiz bu yolda :) tatlım şimdi çıkmam gerekiyor inşallah döndüğümde güzel haberlerle sohbet ederiz
Hadii test yap canımm günaydınnCanım günaydın bugün ve daha sonra adet olmazsam daha iyi olucm :) sen nasılsın
Günaydın canım çok erken gün içinde olmayım hatta yarında olmayım öyle yapıcam yani önce bi olmayım :)ben şimdilik kaçtım canım sağlıcakla kalın döndüğümde son durumdan haberdar ederimHadii test yap canımm günaydınn
Jaanooo test yap haberdar et biziii kuzucanGünaydın canım çok erken gün içinde olmayım hatta yarında olmayım öyle yapıcam yani önce bi olmayım :)ben şimdilik kaçtım canım sağlıcakla kalın döndüğümde son durumdan haberdar ederim
Benim 24 aralıkCan dostlar buyrun gelinnn sohbetlerimizi edelim dertlerimizi paylaşalım dualarımızı edelim bebeklerimizi bekleyelim
Eki Görüntüle 1926092
_Masalim_ bat 31 Aralik
Umya bat 17 Aralik
min123 bat 6 Aralik
84zmr Hamiş prensesss
Esr02 bat 12 Ocak
@mcyln83 bat 10 Ocak
@Lknrokan35 bat 12 Ocak
@GorTuu bat 6 Ocak
@Ebrarr60 bat 9 Ocak
@Sfr-rslntsn bat 8 Ocak
@Nurumcan94 bat 8 Ocak
@zezem123 bat 28 Aralik
@blueas bat 21 Aralik
@Dykdyk bat 1 Ocak
@eflen bat 9 Ocak
@celine20 bat 27 Aralik
deepandfury bat 12 Ocak
@Mazikeen bat 9 Aralik
@fundiiiii bat 31 Aralik
@Emineeemm bat 4 Ocak
@Babies16 bat 29 Aralik
@-Lavinia bat 3 Ocak
@UzeUze Hamiş prenses
@mmavi_21 bat 23 Aralik
@Siinms bat 17 Aralik
@Greeneliton bat 9 Ocak
@cadolosum bat 3 Ocak
@dilekylmz22 bat 28 Aralik
@YaKaMoZz-z bat 10 Ocak
@Hilorh bat 14 Ocak
@Asimisa bat 28 Aralik
@Esilayagmur bat 29 Aralik
@tugken bat 27 Aralik
Asksevgihuzur bat 27 Aralik
@Rabia1994 bat 20 Aralik
@Happyending bat 31 Aralik
Janow bat 18 Aralik
sanki cift cizgimi goruyorummmmm ordaaaaaKuzularimm birtanelerim test yaptimmm bugun
Eki Görüntüle 1926538
Yaaaa demiiii elim ayagimmm titriyorrr kuzucaannnsanki cift cizgimi goruyorummmmm ordaaaaa
Insallah hayatimm benimmmm insallah bak yine resim attimBen oyle gordum canim valaaa .d hadi hayirlisi olsun bakalimmmmm goruyorum gercekdennnn .d gunaydin bu aradaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?