Olur canım ekle sende istersen artık yarın ki duruma göre değiştiririzMAŞALLAH ALLAH bagislasin paşayiiAmin canim benimm INŞALLAH yarin ola hayrola listeye girmek.istermisin canim
Hadi bakalim hamis yazmak.nasip olsunOlur canım ekle sende istersen artık yarın ki duruma göre değiştiririz
Sağ ol canım evet listede gördüm kendimi:) yarın olmazsam yine de 1 2 gün bekleyim diyorum canım yarın olmam inşallah :)Hadi bakalim hamis yazmak.nasip olsunekledim canim.yarin test yapicakmisin olmassan
Hayirli olsun canim simideden canimSağ ol canım evet listede gördüm kendimi:) yarın olmazsam yine de 1 2 gün bekleyim diyorum canım yarın olmam inşallah :)
AminnnnnnnnHayirli olsun canim simideden canim
Cok gecmis olsun canim basin gecti mi? Bende facede haberlere baktim cigerim yandi kuzu_Masalim_ iyiyim kuzucum da sol kasigim ağrıyor simdide sen nasilsin tatlisim
Aynen kuzum cigerimiz yandiiiiSaol Geçti şükür canim evet bende face bakiniyordum ne biliyim bi garip oldum ya
Canım günaydın bugün ve daha sonra adet olmazsam daha iyi olucm :) sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınızzz:)
Allah bağışlasın canım. Belirtileri düşününce bana da öyle geliyor ama bu sefer kendimi ona odaklamamaya çalıştım aslına bakarsan daha öncekilerde adet zamanımda adet sancılarım aynı oluyordu bu sefer öyle değil ama inşallah diyeyim herşeyin hayırlısı :)Olmazsın inşallah ama senin belirtilerini okuyunca hamilesin gibi geldi bana bende tecrübeliyimde 2 yaşında bi bebem var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?