Dundu kuzummm 1 gun gectiAminn inşallahhh adetin geçtimi?
Aminnn canimmm Aminnnn topigimiz bize ugurlu geldiAyy hadi gozun aydin cnm degerinde cok guzel ciksin insallah darisi basimizaa
Ben de yarini bekliom kuzum napimm yarin kontrol yine bakalim ne olcakkkIyym yarının olmasını bekliyorum sen nasılsın bebeğim
Amin insaah cnm hadi gözel haberlerini bekliozzzAminnn canimmm Aminnnn topigimiz bize ugurlu geldi
Darisi isteyenlerim basina
Anldm cnmDundu kuzummm 1 gun gecti
Hayırlısı olur inşallahBen de yarini bekliom kuzum napimm yarin kontrol yine bakalim ne olcakkk
Amin insallah cnm sen neden yarini bekliosun canisiHayırlısı olur inşallah
Kuzu adet olacakmisim.gibi sadece bel agrim olduAnldm cnmbelirtilerin varmı
Aminn kuzucannn aminnnn çoook aminnAmin insaah cnm hadi gözel haberlerini bekliozzz
Adetim gecti ayın 14 idi olmadm dha kan testi yapcm yarn olmazsam tabiAmin insallah cnm sen neden yarini bekliosun canisi
Adet sancılaryla aynı yani belirtlrn inş kan testindede güzel sonuç alrsnKuzu adet olacakmisim.gibi sadece bel agrim oldu
We cook hafif kasik agrim oldu
Oyle mide bulanti
Gogus hassasiyeti hic olmadi
Bel agrimda sabah uyanirken oldu sadece gun icinde hafif tutuyordu o kadar
Kiz 4gun gecmis ne beklion halennAdetim gecti ayın 14 idi olmadm dha kan testi yapcm yarn olmazsam tabi
Genellikle adetle ayni belirtiler olur mide bulantisi 6inci haftadan sonra baslarAdet sancılaryla aynı yani belirtlrn inş kan testindede güzel sonuç alrsn
Evet kuzu ayniydi hatta acaba oldum mu diye lavaboya giderdimAdet sancılaryla aynı yani belirtlrn inş kan testindede güzel sonuç alrsn
Bendede oluyo aynısı inşallah bebegim hayırlısıEvet kuzu ayniydi hatta acaba oldum mu diye lavaboya giderdim
Amaa cokk sukur idrarda cikti kan da da iyi degerlar aliriz Allah in izniyle
Sira sizlerde kuzycann
Ver cnmAdet sancılarm oldugu için olurum diye bekledim ama yarn gidecm direk kan tahlili vercm
Hadi hayirlisi kuzummm
İnşallah ama cok kötü adet sancı var 10 gndr normalde ikinci üçüncü gün çeker adet olrdm eger hamileysem mucize olrHadi hayirlisi kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?