1 test yine yaptim uyanin kizlarr_Masalim_ @mycyln @min123 @deepandfury Esr02 84zmr Eki Görüntüle 1926556
Etiketledim seni kuzuYok canım gormefim
Yaa yerim ben seniu
Aminn caniminnn iciiiiiBitanem çok sevindim hayrlisi olsun kan wer hemn bi hamisimiz daha oldu darısı bize insallahhhhh
INŞALLAH bitanecik kardeşim dua et kuzum hamislerin duasi kabul olurmusYaa yerim ben seniu
Sizde hamiss olun insallah
Hayirlisi olsun balimİnsallaaah insllah dort gozle bekloyorum.s bu ay umutlu degilim iste ameliyat felan varya anca duzelme bi iki olur heralde o yuzden .s
Bitti canımm çok şükürr senin daha vardı zamanı değil miMerak ettim.aeni kuzum bi yazym dsdim bitti mi adetin kuzum
Hayirlisi cnm hosgeldjnTam bekleme sürecinde aktif bi topik ararken başlığı çok beğenerek girdim. Ne güzel bi arkadaşın gebelik kutlamasıyla karşılaştım tebrik ediyorum. Darısı bize ve tüm bekleyenlerin başına. Bu ay umut ederken olmadıbat 12 ocak
Bnm batta 12 ocak hoşgeldin canimTam bekleme sürecinde aktif bi topik ararken başlığı çok beğenerek girdim. Ne güzel bi arkadaşın gebelik kutlamasıyla karşılaştım tebrik ediyorum. Darısı bize ve tüm bekleyenlerin başına. Bu ay umut ederken olmadıbat 12 ocak
Tam bekleme sürecinde aktif bi topik ararken başlığı çok beğenerek girdim. Ne güzel bi arkadaşın gebelik kutlamasıyla karşılaştım tebrik ediyorum. Darısı bize ve tüm bekleyenlerin başına. Bu ay umut ederken olmadıbat 12 ocak
Hoşgeldin canım topiğimiz sanada uğur getirsin inşaallahTam bekleme sürecinde aktif bi topik ararken başlığı çok beğenerek girdim. Ne güzel bi arkadaşın gebelik kutlamasıyla karşılaştım tebrik ediyorum. Darısı bize ve tüm bekleyenlerin başına. Bu ay umut ederken olmadıbat 12 ocak
He kuzum verecegm birtanemINŞALLAH bitanecik kardeşim dua et kuzum hamislerin duasi kabul olurmusyarinda kani ver kuzum ihmal etme olurmu kuzum
Rabbim sana da nasip etsin canim insallahhTam bekleme sürecinde aktif bi topik ararken başlığı çok beğenerek girdim. Ne güzel bi arkadaşın gebelik kutlamasıyla karşılaştım tebrik ediyorum. Darısı bize ve tüm bekleyenlerin başına. Bu ay umut ederken olmadıbat 12 ocak
Insallah cnm aminKuzenimin bebeğini sevdim kızlar altı aylık içim gitti Allah ım o güzelliği bizede tattırsın inşallah
insAllah ❤❤Son ignemi yaptim insallah son olur bu igne benm icin arkdaslar
Amin kuzum insallahinsAllah ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?