Canımm inşallah yaa beklemek yeterince zor du bugünü bi atlatsam rahatlıcam valla sürekli geliyo hissi çok sinir bozucuay hadi bakalim.insallaaaaah hamileaindir
Hosgeldin tatlimmmm ekliyorum seniTam bekleme sürecinde aktif bi topik ararken başlığı çok beğenerek girdim. Ne güzel bi arkadaşın gebelik kutlamasıyla karşılaştım tebrik ediyorum. Darısı bize ve tüm bekleyenlerin başına. Bu ay umut ederken olmadıbat 12 ocak
AMIN canimmmKuzenimin bebeğini sevdim kızlar altı aylık içim gitti Allah ım o güzelliği bizede tattırsın inşallah
Balimmm erken yapinca husran ben 31 aralikta bat ben 30nda yapıcam kuzummmKizlar en erken ne zaman test yaptirabilir degerlendirmeden sonra? Yani kac gun sonra? Adetime daha var ve ben sabirsiz biriyimm
Bende 2 kere yaptım okadar erkenmis ki tek cizgi cok morali bozuyor kyzumDefalarca onu yasayip adeti beklemeden 4 5 test yaptigim oldu ve husrana ugradim bu yuzden bekle derim adeti yapacaksin uzuleceksin cikmayinca belki daha yerlesmemistir negatif cikcak belki olmadigindan yeterince kafayi takiyoruz iyice kotulemeyelim derim ben .d ne kadar kaldi adetins
Bende 2 kere yaptım okadar erkenmis ki tek cizgi cok morali bozuyor kyzum
Bende merak ediyorum yakiiyi yaa doktora giden sorsun ballarSlm kuzlar hamile olan varmi aranizda esra haric..Dr giden bir sirsun yaki ise yariyormu
Bizde sogan kuruuu dusunuyoryz kuzum oda olabilir hosgeldin canimSelamun aleykum hanimlar....bende takipteydim sizi okuum benim gibi hamiş kalmak isteyenler var ....ben bal corek otu inofolic ve hayit tohumu kullaniyorum hayit kullanip.hamile kalan cok fazla var hatta burda bi topic bile var....insallah bana ise yarar sizede tavsiye ederim.inofolikle kalanda cok varmis ben arastirmalarimi sizinle paylasayim.istedim yazdiklarimin cogu konu baslikli olarak k.k mevcut hepinize hayirli aksamlar
Balim yemek yedim geldimmmNapiyosun kuzum
Ayyy INŞALLAH kuzuu mujdeyi verKızlarr ay hâlâ adet olmadım ama hâlâ olucak gibi inşallah olmam ya bu saatten sonra gelen regl bizden değildir kabul etmiyorum gitsin
Cok sagol canim benim hayirli uğurlu olsun sanadaKızlar şu bat olayını pek çözemedim doktor hamilesin dedi okadar neyse işallah sizlerde aynı duyguları yaşarsınız dualarım sizlerle :)
Degisik kuzuu sen :)Nasilsinz
Geldimmm canyoldasimmmCabukk gel özlerim seni biliyorsunn :)
Evet hayatim bende yaki yaptim
Kuzu belim cok agriyorrNasilsinz
Hos geldin bebegimmmGeldimmm canyoldasimmm
Kuzum nasil oluyor sirtima yapstrsyosunEvet hayatim bende yaki yaptim
Kuzum sen 22 sinde yaparsınAynen ya hiç test sonucuna bakasım yok bat20-24 arası test falan almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?