- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
anladim kuzum daha erkenmis rabbim verir insallah eminim sendende guzel haber gelicek .dCanim ben 20yasindayim 15ekimde evlendim oyandan buyana iliski olmamosti tedavi gordum 14nde iliski oldu ardi ardina 3gun iliski oldu ve yumurtlama gunune denk gelmis takvimimde oyle insAllah gercektede ogun olmustur :) ilk baslarda biraz zaman gecsin erken f sonra olsun felan diyordum ama bebisleri gordukce fikrim degisti :)
insAllah canimanladim kuzum daha erkenmis rabbim verir insallah eminim sendende guzel haber gelicek .d
dogru sonuc vermez ki canim bence beklemeye bak sen adetini bi belirginlik varmi bi degisiklikKizlar en erken ne zaman test yaptirabilir degerlendirmeden sonra? Yani kac gun sonra? Adetime daha var ve ben sabirsiz biriyimm
Belirginlik yok henuz..ama kac gundur kasik bel agrisi cekiyorum. Yumurtlama donemindeyim dort bes gundur oldu.dogru sonuc vermez ki canim bence beklemeye bak sen adetini bi belirginlik varmi bi degisiklik
10 12 gun gibiDefalarca onu yasayip adeti beklemeden 4 5 test yaptigim oldu ve husrana ugradim bu yuzden bekle derim adeti yapacaksin uzuleceksin cikmayinca belki daha yerlesmemistir negatif cikcak belki olmadigindan yeterince kafayi takiyoruz iyice kotulemeyelim derim ben .d ne kadar kaldi adetins
Slm kuzlar hamile olan varmi aranizda esra haric..Dr giden bir sirsun yaki ise yariyormuKuzum benim.adet 5.gun ya kuzum ozmn nasil oluyo
Napiyosun kiz kan wer kannEtiketledim seni kuzu
Napiyosun kuzumINŞALLAH bitanecik kardeşim dua et kuzum hamislerin duasi kabul olurmusyarinda kani ver kuzum ihmal etme olurmu kuzum
Evetyt kuzummm benimmmmmmmmmmmUmya canımmm sen hamilemisiinnnn dünden beri giremedim haberim yok bişeyler okudum ama
Çok şükürrrr yippuuuuEvetyt kuzummm benimmmmmmmmmmm
Bugun yaptimm
Hayirli olsun canimEvetyt kuzummm benimmmmmmmmmmm
Bugun yaptimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?