Ay kuzum INŞALLAH benimde belim agriyor bide akintik var kasikta agriyor arada ah kuzu keskeee benimde bata 12 gun varKızlar hamile arkadasları tebrik ederim hayırlı ugurlu olsun darısı basımıza benim bata 10 gun var goguslerımde sızlama oluyor ıkı gundur arada batma oluyor kasıkta bıde goğus uclarım hafıf daha koyu sastım kaldım sonuc insallah bu ay pozıtıf olur
Aynen canım umarım boşa ümitsizimdir adet ağrılarım birebir hissettikçe umudum kırılıyorKuzum sen 22 sinde yaparsın
Kuzum bazen hamislik beelirtside adetr benziyor umudumuzu kirmizilari gormeden kesmeyelimmAynen canım umarım boşa ümitsizimdir adet ağrılarım birebir hissettikçe umudum kırılıyor
Evet benim ozellikle bel agrim cok faylasydi kuzu umudunu kaybetmeKuzum bazen hamuslik beelirtside adetr benziyor umudumuzu kirmizilari gormeden kesmeyelimm
Yok kiz hala adet olmadimsende sin durum ne canim adet olmamistin dimi
Dilerim herkesin öyle olsun canım biz yanılalım bebeğimiz olsun inşallahKuzum bazen hamuslik beelirtside adetr benziyor umudumuzu kirmizilari gormeden kesmeyelimm
Kaybetmiyorum bitanem kirmizilari gormeden pes etmek yokEvet benim ozellikle bel agrim cok faylasydi kuzu umudunu kaybetme
Kuzum neden olmadi acaba bi doktorami gorunsen balYok kiz hala adet olmadimartik12gun gecti adet olsamda rahatlasam
Canim ben adetin 3. Gunj yaptimKuzum nasil oluyor sirtima yapstrsyosun
Amin insaah kuzum saolINŞALLAH balimmm hayirli haberler al yarin doktordan
Kuzu bide sana zahmet bi yakiyi sorarmisinAmin insaah kuzum saol
Ben isteydim hayatim
Yaki bende kullandm cnm bende bi ise yaramadiKuzu bide sana zahmet bi yakiyi sorarmisin
Ust uste mi kuzum iliski olcak yaki varken? Ya faydasi bar ozmaan deseneCanim ben adetin 3. Gunj yaptim
Karbonatli su var
Bir demlik kettle kaynattim karbonat koydum buharinda 10 dk durdum
Sonra kalcanin ustunu ovdum iyice
Yakiyi yapistirdim
3 gun kaldi
Sonra cikardim dus aldim tekrar yakiyi yapistirdim 3 gun kaldo yune
Cikardigom gun dahil 3 gun iliski oldu
Adetin 3. Gunu yaptimUst uste mi kuzum iliski olcak yaki varken? Ya faydasi bar ozmaan desene
İnşallah tatlım akıntı da var evet ilginç yani ne bileyim bu ay soğan kuru yaptım. Umidi kesmis gibiydim gecen aydan sonra 7 gun gecti ve adet olmustum bu ay hiç umursamadım. Bakalım kısmetAy kuzum INŞALLAH benimde belim agriyor bide akintik var kasikta agriyor arada ah kuzu keskeee benimde bata 12 gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?