sende sin durum ne canim adet olmamistin dimiNapiyosun kiz kan wer kann
Ben eve geldim kuzu yarin kan vermeye gidecegim.azicik heyecanliyomm :)Holgeldinnn canim .d kizlar napiyosunuz bakalim bugunun degerlendirmeleri yapildi nasilsiniz onu konusalim .d dostlugumuz artsin
Kuzum ben bugun hamile oldugunu ogrendimSlm kuzlar hamile olan varmi aranizda esra haric..Dr giden bir sirsun yaki ise yariyormu
Kiz naptin ne eetin kan ne cikti verdinmi sonuc ciktimi burda meraktann oldummmmBen eve geldim kuzu yarin kan vermeye gidecegim.azicik heyecanliyomm :)
hey3canlan tabiiii .d ben olsam duramaz acile giderdim heralde.dBen eve geldim kuzu yarin kan vermeye gidecegim.azicik heyecanliyomm :)
Rabbim size de nasip etsin canimBu arada gebe arkadaşa saglikla.kucagina almayi nasip eder rabbim.insallah kolay ve guzel.bi gebelik.olur dua et bizede insallah
ay hadi bakalim.insallaaaaah hamileaindirKızlarr ay hâlâ adet olmadım ama hâlâ olucak gibi inşallah olmam ya bu saatten sonra gelen regl bizden değildir kabul etmiyorum gitsin
Yok bebegim yarin kana gidecem :)Kiz naptin ne eetin kan ne cikti verdinmi sonuc ciktimi burda meraktann oldummmm
Anladm vardir bundada bi hayir baklim yarin guzel sonuclarini bekliyorummmYok bebegim yarin kana gidecem :)
Bugun veremedim
Ben isten geldim yoruldum cok fazlahey3canlan tabiiii .d ben olsam duramaz acile giderdim heralde.d
Sagol can cannnAnladm vardir bundada bi hayir baklim yarin guzel sonuclarini bekliyorummm
Cabukk gel özlerim seni biliyorsunn :)Kizlar gelicemm aksam yemegi hazirliyorum yeyip hemen geliyorum fistiklar
Yarin kan verecegim bebegimÇok şükürrrr yippuuuu
Çok sevindimmm cancanımm. Kanda bakıldımı
INŞALLAH balimmm hayirli haberler al yarin doktordanSon ignemi yaptim insallah son olur bu igne benm icin arkdaslar
31 aralik balim 13 gun kaldii bakalimBitti canımm çok şükürr senin daha vardı zamanı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?