- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 32
Abla Bn anında parlayip anında sonebiliyorum oda değiştirmemede gerek kalmıyor bna o tartışma içinde gulumsese gidip boynuna sarılırım o derece ama hep öyle yaptgmdan işi basite almış nasıl olsa hemn barışıyor diyor bizim kuslugumz 1 2 saatlik bişey hmn barisrz ama bu sefer burnu surtunsun istiyorum kus durmayı becerebilirsemAnaaam sende kendimi gördüm 20'li yaşlarda bende öyleydim tam bi sinir küpüydüm canım ama yaş ilerledikçe eser kalmıyor sinirden altta kalmim bende laf söylim triplerinden sinirliyken oda değiştir ya da biraz hava al ama en güzeli abdest al ben öyle yapardım o zamanlar durulurdum çok inatçı ve çok kinciydim küstümmü barışmazdım 1 hafta şimdi vallahi eser kalmadı çoook iyiyim
Kuzum biraz zamana birak ama küs uyumayın bidaha adim atarsa sende adim atGönlümü tartıştıktan hemen sonra almaya çalıştı da Bn pas wermedim can
Olmazsın inşallah gebesindir kuzum31 aralik balim 13 gun kaldii bakalim
Sürt burnunu o zaman kıvılcım çıkar bak bi daha yapıyomu seni üzüyormu kocişinAbla Bn anında parlayip anında sonebiliyorum oda değiştirmemede gerek kalmıyor bna o tartışma içinde gulumsese gidip boynuna sarılırım o derece ama hep öyle yaptgmdan işi basite almış nasıl olsa hemn barışıyor diyor bizim kuslugumz 1 2 saatlik bişey hmn barisrz ama bu sefer burnu surtunsun istiyorum kus durmayı becerebilirsem
İnşallahh bitanem. Böyle haberler alınca mutlu oluyorummmYarin kan verecegim bebegim
Allah sana da nasip etsin insalllaahhhh
Vakla kuzum bizimde siradandi siknti yook cok sukur evdeydim disari buz kesiyorGerçekten bugün buraya arada girdim birazda facede takıldım tabi sık sık arıza yaptı tel sinir oldum onun haricinde sıradan bir gündü sizin gününüz nasıl gecti
Yok o konuda hemn alır az önce karşımda oturmuş bişeye güldüm baktım o da guluyor bnde gıcıklığına sen niye gülüyorsun dedim gülüşün çok tatlı hosuma giiti dedi orda bnm kırgınlığım gidiyo zaten her tartışmada hemn ardından gönlümü alır ama Bn kus kalmak istiyorm biraz değer anlasinEsr02 kuzu seninki almaya çalışmış yine benimki onuda yapmaz pek
Sagol bitanem ah yuregine saglik INŞALLAHOlmazsın inşallah gebesindir kuzum
Degerlendir kesin balim29 aralık ovulasyon gunummus benimde
Aman aman inşallah sıkma canını gelsin yada gelmesin hayırlısını istiyoruz biz tatlım.Canımm gelmedi yaa gelmez inşallah
Aynen valla iyi lafmış:) Canım sizde neden olmuyor eğer özel değilse tabi bide ne zamandır istiyosunuzBende güldüm deli gibi o beni bırakamıyor hamile en sonunda ben onu hamile bıraktım aşeriyor garibim
Bu zmn a kadr hıç kuş uyumadk cannnKuzum biraz zamana birak ama küs uyumayın bidaha adim atarsa sende adim at
Tamam bitanem kendine cok cici bak bal senden ALLAHA emanet olasin kuzum seviliyorsun_Masalim_ ben kaçar balım sonra yine gelirim tatlım şimdilik sizi önce Allaha sonra birbirinize emanet ediyorum
En guzelii kuzu MAŞALLAHBu zmn a kadr hıç kuş uyumadk cannn
TM ablacım öpüldünSürt burnunu o zaman kıvılcım çıkar bak bi daha yapıyomu seni üzüyormu kocişin
Canım ben 12 yıllık evliyim ilk 5 yılını hatırlamak bile istemiyorum zihnimdende çıkardım 5 yıldan sonra evliliğin tadını çıkarmaya başladık eşimle o zmanda hiç çocuk düşünmedik şimdi istiyoruz 1 aydır deniyoruz rabbim alnıma yazdıysa inşaallah bizde evlat sahibi oluruz tatlımAman aman inşallah sıkma canını gelsin yada gelmesin hayırlısını istiyoruz biz tatlım.
Aynen valla iyi lafmış:) Canım sizde neden olmuyor eğer özel değilse tabi bide ne zamandır istiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?