❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Abla Bn anında parlayip anında sonebiliyorum oda değiştirmemede gerek kalmıyor bna o tartışma içinde gulumsese gidip boynuna sarılırım o derece ama hep öyle yaptgmdan işi basite almış nasıl olsa hemn barışıyor diyor bizim kuslugumz 1 2 saatlik bişey hmn barisrz ama bu sefer burnu surtunsun istiyorum kus durmayı becerebilirsem

Sürt burnunu o zaman kıvılcım çıkar bak bi daha yapıyomu seni üzüyormu kocişin

Esr02 kuzu seninki almaya çalışmış yine benimki onuda yapmaz pek
Yok o konuda hemn alır az önce karşımda oturmuş bişeye güldüm baktım o da guluyor bnde gıcıklığına sen niye gülüyorsun dedim gülüşün çok tatlı hosuma giiti dedi orda bnm kırgınlığım gidiyo zaten her tartışmada hemn ardından gönlümü alır ama Bn kus kalmak istiyorm biraz değer anlasin

Canımm gelmedi yaa gelmez inşallah
Aman aman inşallah sıkma canını gelsin yada gelmesin hayırlısını istiyoruz biz tatlım.

Bende güldüm deli gibi o beni bırakamıyor hamile en sonunda ben onu hamile bıraktım aşeriyor garibim
Aynen valla iyi lafmış:) Canım sizde neden olmuyor eğer özel değilse tabi bide ne zamandır istiyosunuz

Ah bende kalabilsem tam diyorum o pişman olmadan adım atmiycam ama yine ilk adimi atan ben oluyorum bu huyuma sinir oluyorum

Aman aman inşallah sıkma canını gelsin yada gelmesin hayırlısını istiyoruz biz tatlım.

Aynen valla iyi lafmış:) Canım sizde neden olmuyor eğer özel değilse tabi bide ne zamandır istiyosunuz
Canım ben 12 yıllık evliyim ilk 5 yılını hatırlamak bile istemiyorum zihnimdende çıkardım 5 yıldan sonra evliliğin tadını çıkarmaya başladık eşimle o zmanda hiç çocuk düşünmedik şimdi istiyoruz 1 aydır deniyoruz rabbim alnıma yazdıysa inşaallah bizde evlat sahibi oluruz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…