- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 32
Ole işte tatlimAh bende kalabilsem tam diyorum o pişman olmadan adım atmiycam ama yine ilk adimi atan ben oluyorum bu büyüme sinir oluyorum
Kan testi yaptirdin miKuzum yakiyi bende duydum cok soluyolar iyiymis sogan incir kuru
Canim nasilsinKan testi yaptirdin mi
İyiyim salli gunu adetim bitcek.Bende bu yakiyi merak ettim.Sen nasilsin canim.Canim nasilsin
Kuzum umyada yapmis ise yariyor sanirim yakiyi yapicakmisin kuzumİyiyim salli gunu adetim bitcek.Bende bu yakiyi merak ettim.Sen nasilsin canim.
Erkeklere kalsa ohhooo cocuk mocuk icin bizim kodar cirpinmiyorlar ya hrp alttan alan kadin oluyor genelde bu ay bizde bir kustuk ama gene ben mecburen konusmak zorunda kaldim ortak bir konumuz var oglumuzBu zmn a kadr hıç kuş uyumadk cannn
Valla bende bel fitigi var patlamamis yani zarari olurmu diye terettud editorumKuzum umyada yapmis ise yariyor sanirim yakiyi yapicakmisin kuzum
Kuzum onu dokotra danismadan bence yapma kuzumValla bende bel fitigi var patlamamis yani zarari olurmu diye terettud editorum
Ben gittim ama dönüşüm berbat ya kızlaaarTamam bitanem kendine cok cici bak bal senden ALLAHA emanet olasin kuzum seviliyorsun
İste ya bide ders calisirken oturmaktan pöcum batiyor sorayimKuzum onu dokotra danismadan bence yapma kuzum
Bende bu ay oldum arti sallamicam duygusal anlamda yoruluyor insan ölum dogum nikah şaşmaz derler ya sabirla beklicez arkadasim
Ne oldu kzuuBen gittim ama dönüşüm berbat ya kızlaaar
Cok gecmis olsun canimİste ya bide ders calisirken oturmaktan pöcum batiyor sorayim
Abdest almaya gitmiştim Kuran-ı Kerim okuycaktım kuzu tam abdest almam bitti ayağımı çekerken dengemi sağlayamadım düştümm banyoda önce bi ağladım sonrada sinirim bozuldu gülmeye başladım sizce ben delirmiş olabilirmiyimNe oldu kzuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?