Hem başımı vurdum hem belimi vurdum gece vaktiAbdest almaya gitmiştim Kuran-ı Kerim okuycaktım kuzu tam abdest almam bitti ayağımı çekerken dengemi sağlayamadım düştümm banyoda önce bi ağladım sonrada sinirim bozuldu gülmeye başladım sizce ben delirmiş olabilirmiyim
sanmam insanin olur bazen boyle gelgitlerAbdest almaya gitmiştim Kuran-ı Kerim okuycaktım kuzu tam abdest almam bitti ayağımı çekerken dengemi sağlayamadım düştümm banyoda önce bi ağladım sonrada sinirim bozuldu gülmeye başladım sizce ben delirmiş olabilirmiyim
Ah gecmis olsun balimm ya görünmez kazaAbdest almaya gitmiştim Kuran-ı Kerim okuycaktım kuzu tam abdest almam bitti ayağımı çekerken dengemi sağlayamadım düştümm banyoda önce bi ağladım sonrada sinirim bozuldu gülmeye başladım sizce ben delirmiş olabilirmiyim
Doğru canm hiç üstüne dusmuyolarErkeklere kalsa ohhooo cocuk mocuk icin bizim kodar cirpinmiyorlar ya hrp alttan alan kadin oluyor genelde bu ay bizde bir kustuk ama gene ben mecburen konusmak zorunda kaldim ortak bir konumuz var oglumuz
Kız ne bilim canım çok kıymetilidir benim böyle acıdan ağlayıp sonra deli gibi gülmeye başlayınca akli melekelerim gitti sandım
sanmam insanin olur bazen boyle gelgitler
Bende dusunce gülüyorum yaKız ne bilim canım çok kıymetilidir benim böyle acıdan ağlayıp sonra deli gibi gülmeye başlayınca akli melekelerim gitti sandım
Allahumme ya vedud kuzum faydasını goruyomusunEsr02 kuzumm senn bana çek dediğin tesbih neydi unutmuşum galiba
Nedemek kuzum acaba tespih mi cekcezAllahumme ya vedud kuzum faydasını goruyomusun
Bütün konular yüzünden kuzu hepsini içimizde biriktrdk bugün patlama yaşadık öle önemli değil sıradan bi tartsmaEsr02 eşiyle niye küsmüş kızlar tqkip edemedm kuran okuyodmda
Eşinle sevgi bağının daha kuvvetli olması için kuzu bi zmn lar bi hocaya sormuştum bna bunu demişti 400 kere çek esin sana bağlı olur sevginiz artar demstiNedemek kuzum acaba tespih mi cekcez
Dediğin gün çekdim kuzum bi bilmyomki sanırım onun giden hafta bi sıkıntısı vardı yada bnm hormonlar iyi yanını unuttu şimdi iyiAllahumme ya vedud kuzum faydasını goruyomusun
Oglun kaç yaşında cannsaol canim ya ama ufak tefek saglik sorunlarima ragmen özlemle ikinci heyecani bekliyorum inan ilkinden bir farki olmayacak cunku uzun bir zaman gecti
Neguzelmis kuzum bende cekeyimEşinle sevgi bağının daha kuvvetli olması için kuzu bi zmn lar bi hocaya sormuştum bna bunu demişti 400 kere çek esin sana bağlı olur sevginiz artar demsti
Bütün konular yüzünden kuzu hepsini içimizde biriktrdk bugün patlama yaşadık öle önemli değil sıradan bi tartsma
Aman iyi olsun kuzu cook cokkk mutlu olun smdi bebisiyle arası nasıl soruyormu soruyordu ya gelişme warmi kan testinden sonraDediğin gün çekdim kuzum bi bilmyomki sanırım onun giden hafta bi sıkıntısı vardı yada bnm hormonlar iyi yanını unuttu şimdi iyi
Ya kadin daha cok taviz veren oluyor canim ben bu ay hem moral bozuklugu ile patladimDoğru canm hiç üstüne dusmuyolar
Yerleşmiştir kuzu yaaBugn benm bebişde yerleşiyo sanırım iyice kasığım batıyo arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?