Hosbuldukk canim nasilsinizzHosgeldim tatlim
Tamam balim beklemedeyim14 yazmana bile gerek yok cnm yarın olucm zaten yeni batımı yazarsın solerim sana
Valla Can'ım benim gögüslerim ağırmaya başladı bide ağzımın tadı bozuldu dilimde Demir emmiş gibi bir tat oluştu.bide bünyem düştü öğrenmeden hastalandım feciOhh tabii senin bebisin seninle :)) rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin
Gulersin tabii bize)
Umut dunyasi iste
Fani seylerden medet ummak :))
Sen hamissin belirtilerim oldumu adet oncesi neler yasadin azicik anlatsana kiz :)
İyi değerlendir bk canoooEvet balim akintimda fazla oluyor
Bi zman sonra yeniden test yaptir tatlim.2kat artmasi lazimmm INŞALLAHBugün cnm 0.234 cıktı
Aynen kuzumİyi değerlendir bk canooo
Hamd olsun kuzum iyiyiz sen nasilsinHosbuldukk canim nasilsinizz
Tesekkurler bende iyiyimmHamd olsun kuzum iyiyiz sen nasilsin
Tabisiiiii bu günlerde gün aşırı yap illaki 17 sini bekleme derimAynen kuzumkuzu 12den 17 diyor takvim cok önemli dimi bu gunler 17si yumurtlama
Bata ne yazayim kuzumBugün 6 oldu geceli
Kendini tanitrmisin canimmmTesekkurler bende iyiyimm
ADIM ELIF KIZLAR .Kendini tanitrmisin canimmm
Canim adetten sonrada yumurtlanma olan oluyormussimdii bisey sorcam benim adet 28 kasimda oldum 3 gun sonraa kasik agrisi falan yani yumurtlama belirtisi oldu sanirim halada ara ara var ama 14 eklyince basladgi gune bugunlere denk geliyo benm kafami karistyo bu yumurtlama gunleri ya kizlar ben simdi adetten sonra mi yumurtladim
Memnun oldum Elifcim bende SedaADIM ELIF KIZLAR .
Fransada yasiyorum . Kayseriliyim 21 yasindayim
Hos geldin kuzum bende yagmurMemnun oldum Elifcim bende Seda
Kardesimin ismiMemnun oldum Elifcim bende Seda
28 aralik bnm canm da ne bilim bu ay biraz degisik bu yumurtlama belirtileri sut buharinida denedim bu ay bakalim cok umitliym ama kismet artikCanim adetten sonrada yumurtlanma olan oluyormussenin bat kacti kuzum yazayim listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?