Yancı taraf tutuyorsun arkadsm Bn tartışma içerisine gormek istemedim sanada o lafları hiç yakistramadm bnde haksızlığa hiç gelemem doğal olarak zoruma gitti daha düne kadr sevgili saygılı konuştuğun kisilere karşı boswrr burası temizlendi diyemezsin bu bi hakaret zaten konuyla senin hiç bi ilgin olmadigina rağmen arkadan atıp tutmalarin tuhafima gittiBak arkadasim oyle arkadan atip tutma lutfen yanci nedemek ya bi benzetmen varsa gelip bana yaparsin oyle arkadan soylenmezz ben fikrimi beyan etiiim sizi niye bukadar rahatsiz etii anlamadimm...
Tamam balimmm obur ayi beraber bekleriz kuzum@ _masalim _Bir hesaplayayim yazarım canim benim beynim durdu sanki
Allah bağışlasın canımm
Balimmm bende anlamadim neden bukadar büyüdüSende temizlik iyidir dedir
O ne demek peki hem ayen beyan yaziyor kiz gizki sakli degil ki
Neyse fazla uzadi konu
Lutfen yazmayalim_Masalim_
Aminnnn insallahAllah bağışlasın canımm
Tamam kuzu konuyu kapatalim kimse cwp vermesin bundan sonraYancı taraf tutuyorsun arkadsm Bn tartışma içerisine gormek istemedim sanada o lafları hiç yakistramadm bnde haksızlığa hiç gelemem doğal olarak zoruma gitti daha düne kadr sevgili saygılı konuştuğun kisilere karşı boswrr burası temizlendi diyemezsin bu bi hakaret zaten konuyla senin hiç bi ilgin olmadigina rağmen arkadan atıp tutmalarin tuhafima gitti
Ben orda senin sahsina bisey soylemedimm ama burda benim sahsima laf soyleniyoo buda insani incitoyoo cnmm derdim buu benim baska bisey degik tabi herkez koni acar bundan dogal ne varki burdaaa sadece konusup anlasamiyoruzz temizlik kelimesinim kelime anlamina bi bak bide yancinin cnmm hangisi sana daha kotu geliyoo vicdanen cvp verebiliyosan dogru yoldasn demekYanci gibi dedi sanirsm tam yanci demedi tam anlamiyla e ustune alinmasaydin canim ne yapalim
Neyse uzatmayalim canımBen orda senin sahsina bisey soylemedimm ama burda benim sahsima laf soyleniyoo buda insani incitoyoo cnmm derdim buu benim baska bisey degik tabi herkez koni acar bundan dogal ne varki burdaaa sadece konusup anlasamiyoruzz temizlik kelimesinim kelime anlamina bi bak bide yancinin cnmm hangisi sana daha kotu geliyoo vicdanen cvp verebiliyosan dogru yoldasn demek
Bak Canim sen bizi kirinca bianda soylenmis olabilir tamam uzatma artik olur mu cok büyüdü gerçekten hakkin varsa helal et konuyu kapatalımBen orda senin sahsina bisey soylemedimm ama burda benim sahsima laf soyleniyoo buda insani incitoyoo cnmm derdim buu benim baska bisey degik tabi herkez koni acar bundan dogal ne varki burdaaa sadece konusup anlasamiyoruzz temizlik kelimesinim kelime anlamina bi bak bide yancinin cnmm hangisi sana daha kotu geliyoo vicdanen cvp verebiliyosan dogru yoldasn demek
Kuzum sende yazilanlar zorumuza gitti haklisinn ama uzme kendini bosver fıstığımYancı taraf tutuyorsun arkadsm Bn tartışma içerisine gormek istemedim sanada o lafları hiç yakistramadm bnde haksızlığa hiç gelemem doğal olarak zoruma gitti daha düne kadr sevgili saygılı konuştuğun kisilere karşı boswrr burası temizlendi diyemezsin bu bi hakaret zaten konuyla senin hiç bi ilgin olmadigina rağmen arkadan atıp tutmalarin tuhafima gitti
Ben orda senin sahsina bisey soylemedimm ama burda benim sahsima laf soyleniyoo buda insani incitoyoo cnmm derdim buu benim baska bisey degik tabi herkez koni acar bundan dogal ne varki burdaaa sadece konusup anlasamiyoruzz temizlik kelimesinim kelime anlamina bi bak bide yancinin cnmm hangisi sana daha kotu geliyoo vicdanen cvp verebiliyosan dogru yoldasn demek
Su yapılana bak ya amaKuzum sende yazilanlar zorumuza gitti haklisinn ama uzme kendini bosver fıstığım
Bende oyle düşünüyorum tatlım pes peşe nasispe yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?