❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bak arkadasim oyle arkadan atip tutma lutfen yanci nedemek ya bi benzetmen varsa gelip bana yaparsin oyle arkadan soylenmezz ben fikrimi beyan etiiim sizi niye bukadar rahatsiz etii anlamadimm...
Yancı taraf tutuyorsun arkadsm Bn tartışma içerisine gormek istemedim sanada o lafları hiç yakistramadm bnde haksızlığa hiç gelemem doğal olarak zoruma gitti daha düne kadr sevgili saygılı konuştuğun kisilere karşı boswrr burası temizlendi diyemezsin bu bi hakaret zaten konuyla senin hiç bi ilgin olmadigina rağmen arkadan atıp tutmalarin tuhafima gitti

Tamam kuzu konuyu kapatalim kimse cwp vermesin bundan sonra

Yanci gibi dedi sanirsm tam yanci demedi tam anlamiyla e ustune alinmasaydin canim ne yapalim
Ben orda senin sahsina bisey soylemedimm ama burda benim sahsima laf soyleniyoo buda insani incitoyoo cnmm derdim buu benim baska bisey degik tabi herkez koni acar bundan dogal ne varki burdaaa sadece konusup anlasamiyoruzz temizlik kelimesinim kelime anlamina bi bak bide yancinin cnmm hangisi sana daha kotu geliyoo vicdanen cvp verebiliyosan dogru yoldasn demek

Neyse uzatmayalim canım

Bak Canim sen bizi kirinca bianda soylenmis olabilir tamam uzatma artik olur mu cok büyüdü gerçekten hakkin varsa helal et konuyu kapatalım

Kuzum sende yazilanlar zorumuza gitti haklisinn ama uzme kendini bosver fıstığım

Arkdaşım tartışmadan normal bi şeklde konuşmaya dahil olacaksan ol resmen sokak tartışmasına döndü bu iş kafa doldurmaya değil kafa dağıtmaya giriyorz biz bu form a bilmem anlatabildim ki kimseyide strese yokma ve tadını kaçırma istersen orda istersen burda olursun ama insan gibi laf sokuşturmadan

_Masalim_ ben kendi konumda yorum yazdım ve bu son mesaj olsun konu uzamasın dedim çünkü konu çok absürt yerlere gidiyo buradaki herkes anne olmayı düşünecek kadar olgun insanlar ve suanki durum çok çocuca tekrar ve tekrar açıklıyorum sizin konu açıp acmamaniz veya başka bir konuda sohbet etmenize karışmak benim haddime değil olamazda zaten ama ben bi süre olamayacagimi söyledim altını çiziyorum hiç gelmicem demedim ve ben gelene kadar gönüllü bir arkadaşın konu takibini ilk mesajdan alıntı yaparak yapmasını belirttim ve sende Allah razı olsun ben yaparım dedin sonrasında ilk mesajda isimler gozukmeyecegi için yeni konu fikri çıkmış olabilir gayet normal amma velakin bir hatalı mesaj yüzünden benim emek verdiğim ve 300 e yakın bir sayfası olan konunun şikayet etme düşüncesi nedir asıl ayıp olan birşey varsa oda bu şikayet ettiniz demiyorum ama düşünmeniz bile kafi bu konu uzamasın ilkokul talebesi gibi arkadaslarida fitillemeye gerek yok bu konuyla ilgili konuma gelip bisey de yazılması buda bir şikayet sebebidir haliyle huzur bozulduğu için hepinize bol neşeli sohbetler dilerim Rabbim herkesin hakkında hayırlısı neyse onu versin hayırlı geceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…