Ay Ne guzel öpüyorum adasimiKardesimin ismimemnun oldum
İnşallah canimmm inşallah güzel haberler verirsin bekliyoruz hayirlisiylaSabah idrar testi yapacagimmm insallah olurrr kuzummm dua edin
Hakkında hayırlısı kuzumm gönlüne göre versin RabbimCok guzel e yapim bi arada buyusunler dahada yapmim diyorum :)
Kuzum bizim kalbimizi ALLAH biliyor o arkadaş uzun bi sure giremicegini soyledu devretmek istedi bende ben yardim edicegimi söyledim ama guncelleme icin actik yoksa yeni gelen arkdaslarimizi ekleyemezdik iyiki konumuzu actik cokta guzel oldu kapimiz isteyen herkese acik haklisin sozlerine imzami atarim kardesim...Kizlar bisey soylemek istiyorum
Diger grupdan yazismayi kestik demi
Bunu siz biz istedik ki bir arkadasa bat tarihimi guncelle dedi_Masalim_ yapamadi konuyu acamadigi icin ve herkesin ortak karariyla burasi acildi ki kimse 1 taneden fazla konuya dahil olamaz diye kural yok kimse kimseyide zorla tutamaz
Ama diger grupta temizlik iyidir falan deyip bizi bu sekilde asagilamalarina uzuldum
Isteyen istedigi yerde yazar kizlar ister burdan ister ordan
Iyi niyetimizle burayi actirdik ve burdan kenim adima diyorum guzel kardeslerimle devam edecegim
Gördüm teşekkür ederimAy Ne guzel öpüyorum adasimiekledim canim listeye senide
Temizlik iyidir denmis ya ayip seyler bunlarKızlar dger topuktan neler gördüm öle yapmayın böle şeyler ya sanki ortada bir ihanet warms gbi konuşulmuş
Bende seni seviyorum canim benimmKuzum bizim kalbimizi ALLAH biliyor o arkadaş uzun bi sure giremicegini soyledu devretmek istedi bende ben yardim edicegimi söyledim ama guncelleme icin actik yoksa yeni gelen arkdaslarimizi ekleyemezdik iyiki konumuzu actik cokta guzel oldu kapimiz isteyen herkese acik haklisin sozlerine imzami atarim kardesim...
seviyorum seni canim kardesim
Ayip etti ama neyseGözlerime inanamadim walla ya
Aynen çok ağır olmuş üstelik onu diyen şahıs fazla girmiyodu bizle değildi o topikte kendine ait topigi war öle haklıyms gibi konuşması tuhafıma gitti yancı gibi aynı herkesin içini allah biliyor neyse kuzumTemizlik iyidir denmis ya ayip seyler bunlar
Aynen biz kendo topigimize bakalim kuzuu bosverelimAynen çok ağır olmuş üstelik onu diyen şahıs fazla girmiyodu bizle değildi o topikte kendine ait topigi war öle haklıyms gibi konuşması tuhafıma gitti yancı gibi aynı herkesin içini allah biliyor neyse kuzum
Bak arkadasim oyle arkadan atip tutma lutfen yanci nedemek ya bi benzetmen varsa gelip bana yaparsin oyle arkadan soylenmezz ben fikrimi beyan etiiim sizi niye bukadar rahatsiz etii anlamadimm...Aynen çok ağır olmuş üstelik onu diyen şahıs fazla girmiyodu bizle değildi o topikte kendine ait topigi war öle haklıyms gibi konuşması tuhafıma gitti yancı gibi aynı herkesin içini allah biliyor neyse kuzum
Sende temizlik iyidir dedirBak arkadasim oyle arkadan atip tutma lutfen yanci nedemek ya bi benzetmen varsa gelip bana yaparsin oyle arkadan soylenmezz ben fikrimi beyan etiiim sizi niye bukadar rahatsiz etii anlamadimm...
Bn sogan kuru yapmaya karar werdim canlr
Ustune alinmasaydin cnm ne yapimm..Sende temizlik iyidir dedir
O ne demek peki hem ayen beyan yaziyor kiz gizki sakli degil ki
Neyse fazla uzadi konu
Lutfen yazmayalim_Masalim_
Yanci gibi dedi sanirsm tam yanci demedi tam anlamiyla e ustune alinmasaydin canim ne yapalimUstune alinmasaydin cnm ne yapimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?