❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kizlar bisey soylemek istiyorum
Diger grupdan yazismayi kestik demi
Bunu siz biz istedik ki bir arkadasa bat tarihimi guncelle dedi _Masalim_ yapamadi konuyu acamadigi icin ve herkesin ortak karariyla burasi acildi ki kimse 1 taneden fazla konuya dahil olamaz diye kural yok kimse kimseyide zorla tutamaz
Ama diger grupta temizlik iyidir falan deyip bizi bu sekilde asagilamalarina uzuldum
Isteyen istedigi yerde yazar kizlar ister burdan ister ordan
Iyi niyetimizle burayi actirdik ve burdan kenim adima diyorum guzel kardeslerimle devam edecegim

Kuzum bizim kalbimizi ALLAH biliyor o arkadaş uzun bi sure giremicegini soyledu devretmek istedi bende ben yardim edicegimi söyledim ama guncelleme icin actik yoksa yeni gelen arkdaslarimizi ekleyemezdik iyiki konumuzu actik cokta guzel oldu kapimiz isteyen herkese acik haklisin sozlerine imzami atarim kardesim...
seviyorum seni canim kardesim

Bende seni seviyorum canim benimm

Aynen biz kendo topigimize bakalim kuzuu bosverelim
:))

Bak arkadasim oyle arkadan atip tutma lutfen yanci nedemek ya bi benzetmen varsa gelip bana yaparsin oyle arkadan soylenmezz ben fikrimi beyan etiiim sizi niye bukadar rahatsiz etii anlamadimm...

Bak arkadasim oyle arkadan atip tutma lutfen yanci nedemek ya bi benzetmen varsa gelip bana yaparsin oyle arkadan soylenmezz ben fikrimi beyan etiiim sizi niye bukadar rahatsiz etii anlamadimm...
Sende temizlik iyidir dedir
O ne demek peki hem ayen beyan yaziyor kiz gizki sakli degil ki
Neyse fazla uzadi konu
Lutfen yazmayalim _Masalim_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…