Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Titiz fıstık seni hadi gitde gel çabucak kuzuYavrular ben dus alayim idrari yapinca azicik tiksindim
Bekleyin yarim saate sizlerleryim
Ozleyin beni :)
@93elizan vuracak beni testi ustten cekeyim dus alacam :)Titiz fıstık seni hadi gitde gel çabucak kuzu
Kuzum teker teker yaziyorumYavrular ben dus alayim idrari yapinca azicik tiksindim
Simddiden ozledimmm seniiiiiYavrular ben dus alayim idrari yapinca azicik tiksindim
Kızz alakası yok az bile koysan oluyo varsaAsko sen testide yanlis yapmissin bi buyuk bardak al ucte ikisi kadar camasir suyu koy biraz idrar dok bak bira gibimi kabariyo askos gir nette yaz camasir suyuyla hamilelik testi die cikiyo
@93elizan 3 gun once idrar yapmjstim negatifti
Aynen güzl olmuuş canımmAa mantikli kuzular yaziyorum simdi begenmenize cok sevindimmm siziiii cok seviyorum![]()
Hoşgeldin tatlımBende geldimmm canlarrrr bat 8 ocak
Hosbulduk canimmHoşgeldin tatlım
Hayırlısı olsun guzummm artık nasip kısmet@93elizan 3 gun once idrar yapmjstim negatifti
Ayy canimmm cok sagolll INŞALLAH bitanemmm sen hamismisinnnKonu başlığı cok hosuma gittiyazmak istedim.. İsteyen herkese en kisa zamanda hayırlı,sağlıklı bebisler versin rabbim..
![]()